ora: 14:47, 27 apr 2017 7699
Autor: Redactia UNIMEDIA

Dosarul parcărilor cu plată: 25 de zile de arest în izolator pentru milionarul Alexandru Pincevschi


Dosarul parcărilor cu plată: 25 de zile de arest în izolator pentru milionarul Alexandru Pincevschi
Foto: captură realitatealive.md

Magistrații de la Judecătoria Chișinău au decis 25 de zile de arest pentru milionarul Alexandru Pincevschi. Acesta va sta în izolatorul CNA, fiind vizat în dosarul parcărilor cu plată. Avocatul omului de afaceri a declarat că va ataca decizia la Curtea de Apel.

UNIMEDIA amintește că acum două zile Alexandru Pincevschi a fost reținut de CNA. Printre persoanele vizate în dosarul trucării licitației privind selectarea companiei care urma să gestioneze parcările cu plată în municipiul Chișinău se numără și milionarul moldovean Alexandru Pincevschi, proprietarul holdingului „Elita 5”.

Alexandru Pincevschi este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Republica Moldova, care este şi preşedinte al Asociaţiei Organizaţiilor şi Comunităţilor Evreieşti din Moldova.

În 2010, publicaţia economică ucraineană Delo, citată de mold-street.com, a estimat averea lui Alexandru Pincevschi la circa 100 milioane de dolari, el fiind considerat al patrulea cel mai bogat moldovean după Anatol Stati, Vladimir Plahotniuc şi Nicolae Ciornîi.

În ultima vreme însă, imperiul pe care l-a construit în jurul companiei Elita – 5 s-a prăbușit, compania a dat faliment, iar omul de afaceri a fost în atenția mai multor organe de drept. De asemenea, Pincevschi ar fi declarat că nu mai are nicio legătură cu această companie, după ce ar fi ajuns în posesia altor oameni de afaceri.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA