ora: 10:40, 16 mar 2017 6682
Autor: Redactia UNIMEDIA

Dosarul lui Ion Rusu ar putea fi trimis la rejudecare. Ce spun avocații


Dosarul lui Ion Rusu ar putea fi trimis la rejudecare. Ce spun avocații
Foto: UNIMEDIA

CSJ a admis recursul în anulare care îl vizează pe Ion Rusu și SRL ”Caravita Co”. Despre acest lucru a anunțat Casa de avocatură „Popa și Asociații”. Potrivit lor, la 14 martie, Colegiul Penal al Curții Supreme de Justiție a declarat admisibil recursul în anulare în dosarul care îl vizează pe Ion Rusu și SRL „Caravita Co”. 

„Prin recursul în anulare depus, avocații Casei de avocatură ”Popa și Asociații” solicită rejudecarea cauzei, pronunțarea unei noi Hotărâri și dispunerea suspendării condiționate a executării pedepsei aplicate lui Ion Rusu. Apărătorii cer și anularea pedepsei complementare – lichidarea persoanei juridice SRL ”Caravita Co””, se arată în declarația Casei de avocatură „Popa și Asociații”.

De precizat că judecătorii de la CSJ se vor expune pe 6 aprilie dacă trimit la rejudecare cazul sau să mențină în vigoare sentința.

UNIMEDIA amintește că administratorul companiilor Caravita SRL şi Business Estate Investments SRL, Ion Rusu, a fost condamnat în 2015 la 5 ani de închisoare cu executare. Sentința a fost menținută de către Curtea de Apel, iar omul de afaceri își ispășește pedeapsa în izolatorul CNA. 

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA