Dosarul lui Ion Rusu ar putea fi trimis la rejudecare. Ce spun avocații

CSJ a admis recursul în anulare care îl vizează pe Ion Rusu și SRL ”Caravita Co”. Despre acest lucru a anunțat Casa de avocatură „Popa și Asociații”. Potrivit lor, la 14 martie, Colegiul Penal al Curții Supreme de Justiție a declarat admisibil recursul în anulare în dosarul care îl vizează pe Ion Rusu și SRL „Caravita Co”. 

Dosarul lui Ion Rusu ar putea fi trimis la rejudecare. Ce spun avocații
( Foto: UNIMEDIA)

„Prin recursul în anulare depus, avocații Casei de avocatură ”Popa și Asociații” solicită rejudecarea cauzei, pronunțarea unei noi Hotărâri și dispunerea suspendării condiționate a executării pedepsei aplicate lui Ion Rusu. Apărătorii cer și anularea pedepsei complementare – lichidarea persoanei juridice SRL ”Caravita Co””, se arată în declarația Casei de avocatură „Popa și Asociații”.

Pub

De precizat că judecătorii de la CSJ se vor expune pe 6 aprilie dacă trimit la rejudecare cazul sau să mențină în vigoare sentința.

UNIMEDIA amintește că administratorul companiilor Caravita SRL şi Business Estate Investments SRL, Ion Rusu, a fost condamnat în 2015 la 5 ani de închisoare cu executare. Sentința a fost menținută de către Curtea de Apel, iar omul de afaceri își ispășește pedeapsa în izolatorul CNA. 

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub