ora: 08:16, 26 apr 2017 8200
Autor: Eugen Durbala

Dorin Chirtoacă, de partea viceprimarului Grozavu: „Din câte îl cunosc, niciodată nu s-ar implica în aşa ceva”


Dorin Chirtoacă, de partea viceprimarului Grozavu: „Din câte îl cunosc, niciodată nu s-ar implica în aşa ceva”
Foto: UNIMEDIA

Licitația în cazul parcărilor cu plată s-a desfășurat complet legal, iar în cazul perchezițiilor efectuate de CNA sunt multe semne de întrebare. Declarațiile au fost făcute de primarul capitalei Dorin Chirtoacă în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

„Noi nu avem nimic împotriva oricăror investigații cu privire la activitatea noastră. Considerăm că cineva când încalcă legea, el trebuie să răspundă și altă cale nu există. În același timp, este bine să fie prezentate imediat probele cu privire la acuzarea unei persoane. Pentru ca societatea să se convingă este ceva substanțial la mijloc. Acum când au avut loc calamităţile, au venit cu percheziţii. Există mai multe semne de întrebare. În acest timp au fost şi procese de judecată, în care Primăria a pierdut. Dacă ne informau, poate că nu se ajungea la aceste procese de judecată”, a declarat edilul capitalei Dorin Chirtoacă.

Primarul capitalei a mai spus că licitaţia în cazul parcărilor cu plată s-a desfăşurat în limitele legii: „Am pornit de la premiza că totul se desfășoară în condiţiile de bună credinţă şi nu sunt niciun fel de aranjamente. Am discutat cu reprezentanţi ai firmei despre proiect, dar nu despre scheme. L-au reţinut pe Grozavu în toiul calamităţii. Mă tem că este nedrept cum au procedat cu Grozavu. Îi va fi ştirbită imaginea. Din câte îl cunosc, niciodată nu s-ar implica în aşa ceva”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (7)
  SI TU SI GROZAVU SUNTETI NISTE HOTI DAR HOTII TREBUIE SA STEA LA PUSCARIE - ASA CA PLAHOTNIUC CORECT FACE ISI CURATA BANDA DE TIRLE ....... CHIRTOCA DE AJUNGI LA DUBA VE CINTA IN FIECARE DIMINEATA IN LOCUL CUCOSULUI TU ACOLO VEI FI CUCOS

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  În acest caz primarul minimum trebuie să demisioneze.
 • -1 (7)
  trista situatie pentru rindurile noastre de proeuropeni,un contract cu clauze draconice de anulare si 10% venituri la primarie,in moment ce locul de parcare e din spatiul public.Poate firma trebuia sa gestioneze arenda acestor locuri D-le Grozavu.Isteria lui ceban va deveni si mai evidenta
 • +1 (3)
  Se simte destul de bine ca Chirtoaca e speriat tare de arestarea lui Nistor Grozavu,fiindca e si el implicat in aceasta afacere criminala.
 • 0 (0)
  Eu nu as zice asa ceva de Dorin, cred ca esti vreo iscoada de a lui PLAHADON SI VREI BANII DE LA PRIMARIE SA-I FURI
 • 0 (0)
  BASARABIA E ROMANIA intradevar, dar unde si cine a furat miliardul, de ce Plahodonii tac? Nu cumva sunt cu PUFUSOR PE BOTISOR??? Tu de a cui esti, ca asa ura ai pe Dorin? In loc sa-l intrebi pe Plaha unde-i miliardul????

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA