Doi dintre fiii preşedintelui SUA, Donald Trump, au ajuns în secret în România. Unul a mers într-un sat din Giurgiu

Vizite surpriză în România. Doi dintre fii preşedintelui Trump se afla în România. Mezinul de 11 ani, Barron, ar fi ajuns marţi la Cluj, cu o aernovana de la Munchen, iar imediat ce a aterizat a fost înconjurat de angajaţi ai serviciilor secrete.

Doi dintre fiii preşedintelui SUA, Donald Trump, au ajuns în secret în România. Unul a mers într-un sat din Giurgiu

Iar fiul cel mare al preşedintelui, Donald JR, în vârstă de 39 de ani, s-ar afla în judeţul Giurgiu. Potrivit unor surse ProTV București, care doresc să-şi păstreze anonimatul, Donald Trump Junior ar fi poposit pentru o partidă de vânătoare de cerbi.

Ambasada SUA la Bucureşti nu a dorit să facă comentarii pe marginea acestui subiect: "Nu comentam călătoriile personale ale cetăţenilor", este poziţia oficială a instituţiei.

Pub

O fotografie în care este suprins Barron Trump arată că băiatul îşi transportă singur bagajul, un rucsac de culoare verde. Acesta era înconjurat de mai mulţi bărbaţi, cel mai probabil angajaţi ai Serviciilor Secrete.

Imediat după aterizare, acesta a fost condus la un elicopter care, se pare, că a avut nevoie de asistenta tehinca suplimentară mai spun unele surse. Din acest motiv, se pare că fiul preşedintelui a aşteptat liniştit în camera de protocol până când situaţia a fost remediată.
La scurt timp s-a îmbarcat spre o destinaţie necunoscută. Însă cel mai probabil el se afla şi la acesta oră pe teritoriul României.
Barron Trump este mezinul preşedintelui SUA, Donald Trump, din relaţia sa cu Melania Trump, care este acum Prima Doamnă a Americii.
Un al doilea fiu al preşedintelui SUA, care se afla în România, este Donald Trump Junior, băiatul cel mai mare al afaceristului.
Potrivit unor surse care doresc să-şi păstreze anonimatul, el s-ar afla în România încă de luni, în judeţul Giurgiu, la vânătoare de cerbi.
Împătimit al acestei activităţi, fiul şefului de la Casa Alba, în vârstă de 39 de ani, ar fi ajuns luni pe Aeroportul Băneasa, de unde a plecat spre domeniul de vânătoare.
Donald Trump Junior ar fi aterizat pe aeroportul Băneasa cu o aeronavă privată. Ar fi ales acest domeniu de vânătoare pentru că este aproape de Bucureşti.

În urmă cu aproape doi ani, cei doi fii ai lui Trump din prima căsătorie - Donald Junior şi Eric - au fost implicaţi într-un scandal mediatic, după ce s-au fotografiat în Africa alături de trofeele lor - un leopard şi un elefant.

Atunci, Donald Trump le lua apărarea şi declară că fiii săi iubesc vânătoarea şi sunt foarte buni la asta.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI