ora: 13:15, 10 feb 2015 6379

Dodon: Vladimir Putin este un politician exemplu pentru mine


Dodon: Vladimir Putin este un politician exemplu pentru mine
Foto: UNIMEDIA

Vladimir Putin este idolul președintelui socialiștilor. Igor Dodon spune că liderul de la Kremlin este un politician exemplu, acesta fiind un „statalist și un patriot puternic”, transmite UNIMEDIA.

„Pentru mine Vladimir Putin este un model de politician. Deoarece este un statalist și un patriot puternic, a făcut regulă în țara sa, interesele poporului său stau în capul mesei, ei fiind mai presus decât orice. Putin nu se lasă bătut și șantajat de nimeni, este un lider care ar fi un model pentru mine”, a menționat Dodon în cadrul emisiunii Ochiul Public de la Noroc TV.

Totodată, acesta a mai punctat și faptul că relațiile dintre formațiunea pe care o conduce și Federația Rusă sunt destul de bune.

„Confirm, noi socialiști avem relații destul de bune în Federația Rusă, la nivel destul de înalt, conducerea de vârf a Federației Ruse. Acest lucru demonstrează încă odată că socialiștii pot rezolva acele probleme care sunt pe agenda bilaterală moldo-rusă, și cu exporturile, și cu migranții și altele”, a mai adăugat deputatul.

UNIMEDIA precizează că Igor Dodon și Zinaida Greceanîi, în campania electorală, au avut o scurtă întrevedere cu președintele Federației Ruse, Vladmir Putin.

Întrevederea avut loc după o recepție organizată cu ocazia Zilei unității naționale a Federației Ruse sărbătorită pe 4 noiembrie. Totodată, poza în care Igor Dodon și Zinaida Greceanîi apar alături de președintele rus a fost folosită în cadrul campaniei electorale.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (19)
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage

  SALAR MEDIU NET (IN MANA)

  ROMANIA - 423 EURO
  RUSIA - 348 EURO
  REP MOLDOVA - 174 EURO

  SALAR MINIM NET

  ROMANIA - 228 EURO
  RUSIA - 83 EURO
  REP MOLDOVA - 86 EURO

  Daca RE-UNIREA ar avea loc moldovenii din republica ar castiga extrem de mult, salarii si pensii de 2-3 ori mai mari, siguranta economica si militara in UE si NATO, toata tara (spitale, scoli, drumuri, autostrazi, politie) refacuta la standarde europene din bani romanesti si europeni si nu in ulimul rand PEDEPSIREA CORUPTILOR !!
  • -11 (35)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Care regula utopicule, regula cind vopseau pamintul in verde cind venea el cu inspectia, ori regula cind trimite tinerii militari rusi sa moara in Donbas, ori cind anexeaza teritorii straine, asta se numeste lider exemplu??? Atunci si Hitler bre isi este exemplu, spune si despre dinsul ceva, ala tot era statalist si patriot ca si Putin.

   Sunt cetățean activ
   • -11 (33)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • -8 (34)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Utopicul, utopic ramine, asta e pe viata deja, tradatori de neam si tara ce isi vind sufletul rusilor, asta e de fapt adevarul despre intreaga gasca a socialistilor.

     Sunt cetățean activ
     • -10 (26)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      ce fel de exmplu, sa fii certat la scara internationala, toti sa se uite la tine ca la un ucigas de copii din Donbas?! Sau sa moara copii de foame si sa ai sate fara lumina?

      Sunt cetățean activ
      • -12 (28)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       daca Dodon crede ca a fi politician inseamna a minti si manipula cu nerusinare atunci se greseste, a fi politician inseamna a promova bine interesele cetatenilor si de a le satisface cerintele. ceea ce Putin nu face chiar deloc. E un tiran care nici macar d epoporul sau nu are grija ci simplu si aberant aspira la un loc in istorie insa se pare ca va intra ca un personaj negativ.

       Sunt cetățean activ
 • -5 (35)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Poti sa te mariti cu dinsu!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuflamitzin ce esti tu! Scrofotina rapanoasa!!!! Dute si stai in cusca lui putler!!!!!!!!
  • -1 (7)
   Baaaa, Dowdoun! Te-ai dondonit cu totul sau iti plateste atata că te piși împotriva vântului și îți pare că te parfumezi cu odecolone ?
   N.B.
   Am mai văzut și auzit de târfe, dar ca licheaua asta de dondown - nu !
   Va veni timpul și toate sculele putleriste vor da socoteală în fața națiunilor lor.
   P.S.
   Dondownule, Putler va avea aceeași soartă ca toți dictatorii tip Husein, Gaddafi & K* !
  • -3 (5)
   N.B.
   Olguta, din gresală am pus comentaruil ca raspuns la al tau - dupa ce te-am votat, am facut gresit click pe raspunde. Mii de scuze...
 • +9 (25)
  Dodon intocmai reprezinta fata a majoritatea moldovenilor-batuti de cahla,fara minte,fricosi,corupti,tradatori de neam,e.t.c. Mare nenorocire o adus si o sa aduca inca aceasta spurcaciune de om. Am scapat de un drac,si am dat de tatso.
  • +6 (12)
   Dodon e rus nu reprezintă nici un moldovean, uităte la faţa lui de beţiv şi apoi a lui Putin, aceaşi faţa de perfid şi om de nimic, aceaşi fizionomie, este rus 100%. El reprezintă pe măsa sau pe tatăl muscal dar nu moldovenii.
   • +6 (6)
    dodon nu e decat un "byc colirovanii" cum sant multi pe la noi, care isi ofera serviciile de pupcurism dusmanilor nostri
 • +12 (26)
  Tare l-ar mai pupa dodon pe putin :D cum sa rateze asa un exemplar?!!? LOL :)
 • +11 (23)
  Bou la bou rage,nebun la nebun trage,fascist pe fascit lauda...dodon imbecilizat cu solutie si ideologie putlerista-imperialista...psrm la casa de nebuni va este locul,ori in cremlin in camera ecaterinei a2a sub harmasari...
 • +10 (22)
  dANDONEL TU STII CA IN RUSIA SUNT SATE UNDE INCA NAU LUMINA PINA IN SEC XXI SI TU CREZI CA EI PE NOI NE VOR FAVORIZA , AMUZANT DE TOT


  Sunt cetățean activ
 • +6 (18)
  Cit Ţarul Putin atît şi tu sunteţi cu mentalitate Sovietrică, deaceia cum a cazut URSS asa veţi cadea si voi de la înălţime. De ani tot spui ca uitaţivă cum Socii rezolvă problemele migranţilor, problemel fermierilor altele, dar numai vorbe goale ca si Putin stii a spune. La gunoi.
 • +10 (22)
  Fara suparare d-le Dodon, inseamna ca daca Putin ii Huilo, tu cum te numesli???? huilo la ce putere???
 • +7 (19)
  Socii hai cu minusuri, ţarul putin va asteapta sa va deie cite doua ruble. Rahaţilor.
 • +10 (20)
  Cum poti stima astfel de calai criminali ca putin, care ridica mina la vecinul mai slab, numi dau seama cum ii tine pamintul pe asa ticalosi ca dodon si cumirul sau putin!!!
 • +6 (14)
  se pune intrebarea: Ce cauta articolul acesta pe Unimedia?
 • +9 (19)
  Evident.... nimic nou, ca, de asta fuge cu limba scoasa la Kremlin la orice apel. ))
 • +9 (19)
  Curva curva ramane.
  04-11-2011 - Dodon: Voronin este cel mai puternic lider politic din istoria ţării. Sper să mă înţeleagă
  vezi
  http://www.publika.md/dodon--voronin-este-cel-mai-puternic-lider-politic-din--istoria-tarii--sper-sa-ma-inteleaga_551831.html
 • +10 (18)
  Hitler si Stalin sint tot exemple pentru tine.
  Doamne pastrazane de la asemenea moldoveni!
 • +6 (14)
  Pe Pamint,totul este trecator,si totul se transforma dintr-o farma in alta;adica,saracul poate deveni bogat,pe un timpi;bogatul,poate deveni sarac,cind vrei;puterea,nimeni n-a fost in stare s-o pastreze pe vesnicie;politicieni,destepti nu sint;sint politicieni,hitri,ce-i prostesc mai mai mult sau mai putin,pe ce-i prosti.Incheere:Nu trebue sa ne luam dupa prosti care,se considera hitri!omul,cu nume de familie Dondon,se crede mare personalitate;se greseste amarnic;el va dispare din politica moldovenesca,ca multi altii,ca si zapada primavara;poate spune ce-i doreste inima,acuma este turatia lui Dondon;peste un timp,se va imblinzi ca un animal rapitor.

  Sunt cetățean activ
 • +4 (10)
  da care partid sau politician a realizat din cite a promis?
 • +9 (17)
  Sigur ca Dodon isi iubeste Sponsorul,ca doar el nu face politica,urmareste politicile si interesele geo-strategice ale Fed.Ruse !!Dodon este un alt tip de arma,mai ascunsa(ca si ,,omuletii verzi,,)o alta armata a 14,din Transnistria(reloaded 2015).Coada de topor cum i s-ar spune in popor.Pana nu mai crapa acei pensionari nostalgici dupa URSS,nu va fi bine.A te duce la vot inconstient in ale politici pt.mine este o CRIMA!!
 • +8 (14)
  Dodon ca deobicei a patruns adink cu limba in curul Rusului in cautarea de gaz si alte zacaminte.
 • +4 (10)
  Care a venit si-n 4 ani a dublat salariul la oameni fara inflatie?
  Niciunul.Cu ei fara ei plutim stabil pe remitente granturi si ceva exporturi.
  • -9 (21)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Venirea la putere a lui Putin pur si simplu a coincis cu o etapa de crestere a preturilor la petrol, si Putin nu facea nimic, dar veniturile tarii cresteau. Acum cind preturile la petrol au scazut dublu, au aparut si primele probleme, si genialul "idol", ca sa sustraga atentia oamenilor de la inflatie, scumpiri, a initiat razboiul in Ukraina si a inventat un dusman national (SUA si UE). Ridicolul si tragicul este ca oamenii simpli din Rusia (si din Moldova), care nu au transport public, nu au drumuri, electricitate, acelasi gas, gasesc vinovati pe "vestul decazut, degradat si prost"
 • +11 (17)
  Tu și pe măta ai vinde-o gandonule ...!

  Sunt cetățean activ
 • +14 (20)
  dodon HUILO!!!!!!!!
  • +10 (16)
   Ma gandeam sa scriu alt comentariu, dar dupa ce la-am vazut pe asta, mai bun comentariu nu are cum sa fie.)))
 • +10 (16)
  Cand soldatii rusi iti vor da la bot si-ti vor freca sotia, poate macar atunci vei intelege ce BOU esti! Lepadatura ieftina...
 • -11 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  daaaaa, Putin "patriot" puternic, de prieteni si de "mafia" sa are bine grija: http://otdel-r.org/2015/01/neftedollary/
  • -14 (18)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   PS. In linkul de mai sus, daca nu este evident, pe poze puteti misca in stinga si in dreapta bara verticala.
 • +5 (13)
  bidon bidon,,,
  da intre timp cetatenii moldoveni sunt intorsi la 180 grade de la granita cu Russia, si relatiile economice tot parca stau pe loc
 • +8 (14)
  молдавское х..ло!
 • +8 (14)
  Gondon penetrat si constipat ce esti mraziule.
 • +2 (8)
  Cramatorsc cadouri de la hu@lo
  http://www.unian.net/politics/1042354-v-kramatorske-mnogo-nerazorvavshihsya-snaryadov-otdelnyie-zastryali-prosto-na-balkonah-foto.html
  https://www.youtube.com/watch?v=cc9Kh-OL4sQ
 • +9 (15)
  PUTIN ESTE UN FASCIST IAR DODON - ELEVUL LUI!!!
  ACEST TICALOS SA FIE LUAT SUB CONTROL STRICT SI DACA VA INCERCA SA FACA VRE-O PROSTIE, SA FIE IMEDIAT ARESTAT!

  Sunt cetățean activ
 • -10 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Idolul lui dodon este v. putin fiind-ca putin este statalist .Statalizmul lui dodon insamna o matrita a statului rus ,ca si dodon o matrita a lui putin.Majoritatea gastrobagilor moldoveni in rusiea au devenit o matrita a rusiei si cind se intorc acasa vorbesc numai despre rusi si statul rus ,batgocorind statul moldova cum si dodon isi bate joc.In afara de batae de joc a rusiei prin MASMEDIA lor minciunoasa si de spalare de creeri descreerati a unor moldoveni ,gastrobagii se intorc in MOLDOVA in secrie ,ear cei care vin cu picioarele lor, isi gasesc moartea in rusiea aducindu-ne ,aceasta moarte si noua umplindu-si cu cihotcasi (tuberculoza)familiile si tot statul moldova matrita ruseasca a lui putin idolul lui dodon.Fiecare bolnav de tuberculoza din moldova este venit din MATUSCA RUSI Alui dodon si usratii.

  Sunt cetățean activ
  • +4 (4)
   Da d-ta esti dus tare cu pluta ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +7 (7)
  Păi Dodoane, poți să-ți vorbești stăpânul de rău?
 • +5 (5)
  Bai GaanDodon stii pana acuma trăiam cu senzația că dacă aș da ochi în ochi cu tine, te-aș bate măr, dar după ce am citit asta, mi-am dat seama că, nu ma-ș kîka pe botul tău de trădător de neam, ca să nu spurc fecaliile.
  Mai ghine crăpa măta împreună cu tat-to atunci când te-o făcut. Precis că spermatozoidul din care ai fost conceput tu, a întat în mamta prin cur.
 • +3 (3)
  don Dodon altceva inafara de solutia, polutie si Putin mai stie?
 • +1 (1)
  Lingator de fund ce esti tu. Mars din tara, ca o faci doar de rusine ! Drumul nostru este in Europa !
 • 0 (0)
  duraciok pe banii nodtri
 • 0 (0)
  Au plecat, si duși sa ramina.
  I-au trimis Shor, ca sa ascunda cei 13,5 mili. de euro.
 • 0 (0)
  Poate pentru tine , da. Dar tu pentru el esti un câcat dospit. Stii ca nimeni nu-i iubeste pe tradatori ??

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA