Dodon spune că „Al vostru” devine „Al nostru”

Liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat în cadrul unui interviu că nu exclude organizarea unui referendum pentru stabilirea vectorului extern al Republicii Moldova, concomitent cu alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Drept replică, socialistul Igor Dodon a comentat acest gest drept unul corect. Liderul PSRM i-a urat succes în lupta cu corupția și așteaptă „pași concreți” în această direcție. Igor Dodon a plasat mesajul pe pagina sa oficială de Facebook.

Foto: UNIMEDIA/Igor vrabie

De asemeanea, Dodon l-a lăudat pentru inițiativa de a organiza un referendum referitor la vectorul extern până la sfârşitul anului.

„Al vostru devine de-al nostru. Bravo Filat pentru ideea de a organiza un referendum pe vectorul extern până la sfârşitul anului. Face totul aşa cum trebuie. Acum aşteptăm şi paşi concreţi din partea PLDM în acest sens. Sper că partidul încă va mai ascultă. Succes în lupta cu corupţia şi ne vedem la referendum”, a scris socialistul.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.