ora: 10:35, 02 mai 2013 3537

Dodon scrie că PLDM și PCRM vor să crească pragul electoral


Dodon scrie că PLDM și PCRM vor să crească pragul electoral
Igor Dodon, președinte PSRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, scrie pe pagina sa de Facebook că liberal-democrații și comuniștii vor să crească pragul electoral de la 4 la 7%.

„Comuniștii și liberal-democrații intenționează să majoreze pragul electoral de la 4% până la 7% pentru partidele politice. Ce s-a întâmplat?? S-au speriat de creșterea încrederii față de PSRM în rândul oamenilor! Nu o să vă ajute. Socialiștii vor fi în următorul Parlament”, a spus acesta. 

UNIMEDIA amintește că din 1994 până în 2001 pragul electoral pentru partidele politice a fost de 4%. Ulterior, până în 2009, acesta a fost majorat la 6%. Pentru alegerile parlamentare din 29 iulie 2009 a fost aplicat un prag de 5%, iar pentru cele din 28 noiembrie 2010 - 4%.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (5)
  De tine numai o găină poate să se sperie. Corect ar fi să mărescă pragul electoral. Aşa a fost pînă la venirea AIE şi aşa era normal să rămînă. Toate aceste partiduţe de buzunar ale lui Plahotniuc pot să mai stea la coada vacii.
  • -1 (3)
   da da
   tot plahatniuk la pus pe Durdon sa voteze demisia lui Lupu
   uai, da deskept esti uai, mai ai frati ca tine
   • +2 (2)
    nimeni nu s-a speriat de tine mai Dodonule...stai linistit....in partidul tau nu prea mare incredere au oamenii...
 • 0 (4)
  vor sa-si mareasca pragul la casa lui, ca sa steee acolo sus si sa scuipe in popor
 • +2 (4)
  Ce socialist e bizonul asta cu ochi de bulihar? N-are habar de economie in afara de a reda din carti citate! Ce mesaje vomita? Cine sa se uite in ratul lui cat o potcoava din care tasneste numai baligar compozit? Vede ca nu are nicio sansa cu vomitaturile sale. Sluga chioara cu abonament! Oricat s-ar screme sa manipuleze, sa-si ia gandul de la cresterea-n procente electorale peste prag!
 • +2 (2)
  Of,of,of....Vrabia viseaza malai,iar Dodon -Parlament..AVeti cuvintul nostru de onoare tov.Dodom.Nu o sa nimeriti in parlament,ci la lasda de gunoi a istpriei,adica exact acolo unde va este locul.Cu cit mai repede vor fi alegerile,cu atit mai repede o sa va gasiti si voi locul cuvenit.Ati intrat in Par;ament comunist,ati candidaat la Primaria Chisinau-comunista,daar o sa plecati din Parlament-un socialist,adica nimeni!
 • 0 (0)
  ....isi face griji omul. alegerile se apropie oricum.
 • +1 (1)
  http://s14.directupload.net/images/130502/usfnamgd.jpg

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA