ora: 10:28, 13 aug 2014 5551

Dodon planifică să-l aducă pe Gazmanov la Chișinău


Dodon planifică să-l aducă pe Gazmanov la Chișinău
Oleg Gazmanov
Foto: http://debonton.ru/

Interpreții ruși Oleg Gazmanov și Irakli ar putea ajunge la Chișinău. Socialiștii planifică să organizeze un eveniment pe 24 august, la 70 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău. 

Tot în preaja acestei date, PSRM își propune să organizeze un concert, să editeze o carte despre aceeași operațiune, să organizeze o conferință științifică, să efectueze salubrizarea şi renovarea mormintelor ostaşilor şi veteranilor celui de-al doilea război mondial în mai multe localităţi ale ţării.

Potrivit unui comunicat remis presei, în seara zilei de 24 august, în central capitalei va fi organizat un concert festiv cu participarea vedetelor estradei moldoveneşti şi ruseşti şi lansarea focurilor de artificii. Oaspeţii speciali ai festivităţii sînt cunoscuţii interpreţi ruşi Oleg Gazmanov şi Irakli.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +17 (37)
  Sa-l aduca dupa 30/11, sa-i cante la inmormantarea PSRM.
  • +11 (33)
   Inca odata ma conving de faptul ca-i este totuna lui Dodon de fermierii nostri. Cu citevz zile in urma el tare mai facea galagie precum fermierii trebuie ajutati, trebuie de denuntat acordul de asociere, ca asta va rezolva toate problemele, dar vedem ca el mai tare ii preocupat sa organizeze conceryte decat sa gaseasca solutii destepte ca sa-i ajute pe agricultorii nostri.
   • +4 (28)
    Dodon este un tradator national si in curind va disparea de pe arena politica daca va continua in asa masura sa minta populatia si sa-i duca pe unii agricultori in eroare. Doar in mare parte cei care au iesit cu tractoarele la prosteste in nordul tarii, au fost manipulati de Dodon si Selin, care lucreaza in detrimentul poporului.
    • +3 (29)
     Totusi avea dreptate Candu cind scria pe blogul sau ca Dodon este un tradator. Prezervativul asta socialist in fiecare saptamina organizeaza vizite la Moscova si sfatuie guvernul rus sa puna tarii noastre, si a lui pina cind, cite mai multe restrictii.
     • +2 (26)
      Desigur ca a avut dreptate..
      ***
      lepadatura asta socialista merita trasa in teapa
      este o rusine sa te socoti mare patriot al Moldovei si pe de alta parte sa promovezi interesele altui stat
      credeti ca el chiar pleaca la Moscova sa organizeze concerte pentru conationalii nostri aflati acolo? MINCIUNA
      el acolo pleaca ca sa prezinte raportul activitatii sale politice
      • 0 (28)
       Cind altii umbla si cauta solutii ca fermierii sa iasa din impas, altii umbla si instiga lumea la ura. Asa face si lepadatura asta socialista.
       Iata vedem ca guvernul va oferi compensatii fermierilor. La propunerea celor din PDM, institutiile bancare nu va presa pe agricultori o perioada anumita de timp ca acestea sa-si achite creditele.


       Sunt cetățean activ
       • +2 (26)
        Pe langa toate astea, Romania s-a cumpere de la noi mai multe fructe. La fel o va face si Belarusul, Ucraina etc.

        Sunt cetățean activ
        • -1 (21)
         separatistul
         Aduc aici toata glaoata vocalista rosufonista,nu mii dor tare de individul asta.
         Multumesc Dodoane si Renate, dar sa va invitati pe acesti cintareti la voi la nunti la cumatrii, da nu pentru noi.
         • -17 (27)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Care mai separatistul? El e pur si simplu pentru prietenia si relatiile bune intre Moldova cu Rusia, dar nu ca azi e un fel de razboi economic pentru care spunem "multumesc" guvernului actual
          • -7 (17)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Esti spalat pe creer de activitatea bidonica, avem un curs pro european, care e ofera sansa de iesire din mizerie si stagnare economica in care ne aflam de la independenta in cirdasenia cu rusii, iar actuala guvernare eu nu am vazut sa opteze pe razboi economic dar cu o orentare pro europena si cu o optiune de colaborare cu Rusia in continuare, si nu ei sunt de vina ca Putin nu accepta asa ceva, caci nici noi nu mai putem accepta mizeria in care traim d emai bine de 20 de ani vrem o prosperitate o dezvoltare. Deci nu vorbi tu prostii ca Dodon ar vrea ceva.

           Sunt cetățean activ
       • -12 (24)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        aha precis cind oligarhii isi fac fata ca au grija de tara, Dodon intreprinde actiuni concrete, si face orce ca sa reprezinte fata Moldovei altfel decit o tara cu guvernanti milionari pe spatele oamenilor sarmani care traiesc prin colivie.
   • -11 (23)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    daca ceva el a propus masurile care trebuie luate in acest caz si ne de acuma dar inca de demult a atentionat ca se va ajunge la asa ceva dar autoritatile preocupate de granturile europene nu l-au ascultat , pentru ca vor sa reuseasca sa mai fure ultimii banuti ai tarii pina la alegeri, si le in cot lor de cum traiest oamenii si cu ce criza se confrunta fermeierii.
    • +4 (6)
     Bre Julik tu ai idee cit costa sa-l aduci pe Gazmanov si pe Irakli in Moldova. Eu zic minim cite vreo 10 mii de euro pentru fiecare. Ne mai zicind de faptul ca aici trebuie de arendat terenul, de amenajat, mobilier, comunale etc. Tu de acu stai cu calculatorul si socoti, DA ? Spunem te rog citi bani este asta in lei ? Eu cred ca multor fermieri acesti bani iar fi de folos. Si iubitul tau oNDON ar fi cu un cap mai sus. Eu in final aveam sa ma gindesc ca Oooo Daaa, Bravooo.
    • +1 (1)
     "Daca ceva" - inca pe cind era in rindurile PCRM se tot rupea la mate sa dezbine populatia, sa semene ura intre oameni cu diferite viziuni. Acelasi lucru il face in continuare. Este un tradator vindut, ca si Selin, ca si Usatii. Ti se pare ca daca va veni la putere si va mai turna cite putin in uluc, atunci toata populatia va lesina de fericire? Ma indoiesc.
   • -12 (22)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Oameni isi amintesc despre veteranii numai la 9 mai.
    Eu vad ca Dodon vrea sa amentiasca oamenilor despre opiratie eroica a eliberarii Moldovei de la fascizm.
    • +8 (12)
     Eliberatorii nu rămân peste 70 de ani. Rămân OCUPANŢII!!!
  • +5 (7)
   Gazmanov e persona non-grata în Țările Baltice. Ai noștri ce așteaptă?
 • +13 (27)
  sa-l duca in Crimeea unde a mai cantat de sarbatoarea ocupatiei.
 • +13 (27)
  Gorila asta rusa ar trebui interzisa ca de-altfel si-n tarile Baltice...
 • +9 (23)
  Adica Dodown, clownul cel-de-pe-comoara, il pohteste pe un aske-nazi cu masca cazaceasca, sa grohaie "m-am nascut din lesul urss-ului"?! Ce lume, ce mai plutocamarile aprige, psihopatice! Tarasc lesul gonflat ca pe o conserva tactica. Ce tagma malefica de vomitaturi, ce liota de nemernici! Criminali de drept comun: handralai si derbedei despotici, anarhisti si oprtunisti bolanzi, neo-fascisti si revansarzi. Nu se mai satura de guleai si gangsters. Vor sa ne intoarca in anii '33. Cu Kobzoane, cu Lepsuri, cu Gazmani si alte urlatoare cu gena otravita. Leacu-i zeama de closet!!!
 • +12 (26)
  Chiar va permite Chirtoaca din nou sa ne batjocoreasca ocupantii?
  De ce ocupanti? Pt ca armate si armamente rusesti pana acum sunt pe teritoriul RM si nici de gand n-au sa se duca acasa.
  Astia sa ne cante in PMAN?
  • +8 (24)
   Daca vine porunca de la Plahoit, plus o sacosa burdusita cu epuroi, asa va fi, ca si data trecuta.
   • -12 (24)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    nonconformistu, da tu ma uit ca esti destept tare de legi asa bine o stire de alta, mai bine nu face iluzii ca scrii bine si du-te la mazgalit peretii in WC-urile din capitala. Personal tema asta cu plahit ma saturat si daca sa ne uitam real, el prin fapte deja a dovedit ca este patriot si tine la tara sa, da are busines, da oare asta este interzis in Moldova. Un sfat iti dau, dute si scrie anunturi pentru Makler, ca de altceva nu esti bun.
    • -14 (26)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Makar, omul asta nonconformist este departe de realitate si nu stie ce vorbeste. Aberatiile astea la adresa lui Plaha, Plahoit si cum acolo mai este numit devine deja o absurditate. Cite nu se spunea despre acesta ..chipurile este cautat de interpolul italian, dar Plahotniuc si-a permis fara nicio problema, nestingherit de nimeni, sa faca o vizita in Italia si chiar sa aiba intrevederi cu oficiali inalti din legislativul italian.
     Spre mirarea opiniei publice, Plaha si-a permis chiar si in SUA sa ajunga, cu toate ca vorbele rele spuneau ca el este cautat de CIA. Acesta a reusit chiar sa se intilneasca cu importanti congresmani americani, iar dupa vizita sa Congresul SUA a anulat amendamentul Jackson-Vanik, care pina atunci limita ca afacerile dintre Moldova si SUA sa curga intr-un mediu favorabil si pozitiv, asta pentru Chisinau...odata ce amendamentul a fost anulat, avem comert liber cu Washington.


     Sunt cetățean activ
     • -5 (21)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Inseamna ca cei de la CIA si Interpolul italian sunt incompetenti daca n-au reusit sa-l prinda :)))
      • -13 (25)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Inseamna ca mult se aiureste la adresa lui Plaha...si multe din vorbe sunt pur si simplu niste zvonuri demne de presa galbena.

       Sunt cetățean activ
      • 0 (4)
       inseamna ca CIA si Interpolul ar trebui sa se sfatuie cu vasile coropcean ca sa se dumireasca ce si cum tre sa faca... :)
    • +4 (22)
     Gusa igNOBILa, de ce horhaiesti? Te doare bostanul? Pesemne, nu esti intreg intre cele doua urechi. sau te macina puseul de scleroza multipla? Sa am pardon, multe din expresiile-mi plastice au priza. Fariseica Russalka, liliPhutin, Plahoit, PLahotz, Ggimpotent, DoDOWN, prostie ambulanta, idiotism academic, PDMalware, Uniunea Viermisoreasca sau VOMAla s.a. Rade-te in cap si culca-te la umbra, ca-i arsita afara.
 • +8 (24)
  Dondon e pe valnaua lui..., el deja nu mai are nimic de pierdut. Totul sau nimic, de asta se conduce saracul. el impreuna cu ceilalti tradatori, trebuie maturati si drept la cosul de gunoi. Mii greata de asha epidemii de oameni care au tupeul sa ne batjocoreasca. Si imbecilii nostri de guvernanti nu fac nimic sa starpeasca asha rusine....
 • +12 (28)
  iata vin dobitoace alde Dondon-gandon, renato usatii si alte lepadaturi sa ne invete ce limba vorbim si in care uniune ne va fi mai bine....risuri. oamenii care vor vota cu asha dobitoci, sunt pierduti.
 • +6 (24)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +8 (24)
  Să-î cînte Valsul Lebedilor,poate a prinde la minte!
 • -9 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  cool! Îmi place! Mergem la concert!
 • -11 (29)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sunteți oameni cu un comentariu prost care doar puteti comentata prosti...doar eaiti in strada azi spuneti asta aveti educatie proasta ca comentati dupa spate...Dar domnul Dodon e bravoo si faceti tot drept,voi spuneti prosti sstupide p/u cavel a rămas singur in opozitie...bravo Dodon noi va sustinim...
  • +3 (5)
   covrigelMD, dodon-gandon o sati arate borta govrigului daca mai ramane in politica. inca odata - trezitiva oameni buni la realitate, nu va lasati condusi de dobitoace alde dondon si usatii. Avem niste oameni la conducere care numai rau ne fac, nui lasati sa vina altele.
 • -11 (29)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cu mare placere o sa fiu la concert!! Merci, Dodon!
 • -9 (25)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Si eu voi merge la concert,si credeti ca o sa fie multa lumea la concert p/u ca in Moldova 60% din popor vrau cu Russia dar nu cu Europa...
  • +4 (18)
   In Germania in 1941 99% din popor vroia razboi si national-socialism.
   In Rusia acum majoritatea sunt pt razboi impotriva la "banderovțî".
   In Coreea de Nord 100% sunt pt "ideea juche" (чучхе).
   .
   Du-te la concert, Covrigel, asculta cum iti va canta Gazmanov despre "Kazaki" si "soldatii rusi", dar nu uita ca kazacii ti-au omorat si torturat verii in 1992, iar soldatii rusi stau la Cobasna, gata oricand sa te zatreasca cu tot rusofilismul tau tampit.
 • +10 (26)
  Doamne fereste citi gindaci de colorado sed ziua intreaga si pun minusuri. Bai gindacilor lui Dodon odihnitiva putin ca transpirati. Dodon esti un gunoi si vei peri la alegeri cu tot cu Rusia ta betiva.
 • +2 (18)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -7 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sunteti toti oameni stupizi azi prosti care vb prostiil sunteti toti puternici dupa monitor dar afara sunteti nimeni ddd ce nu spuneti in fata dar scriti...sunteti oameni prosti fără educatie
  • +4 (8)
   Și tu cine ești?
  • +3 (5)
   Șezi cuminte, băițăl, unii din cei care comenteaza aici au participat la miscarea de eliberare națională din 1988-1990.
 • +8 (14)
  Gazmanov e pe lista persoanelor ce au interdicţia de a merge în UE!!! Apăi noi ce facem? Susţinem UE sau lingem curu la ruşi.
  • +4 (8)
   Eu zic că în primul rând trebuie să ne susținem demnitatea națională. Cât de binevoitori n-am fost cu rușii, tot ne-am ales cu sancțiuni de la ei și cu bidoșnici gata să te înjunghie pe la spate cu prima ocazie.
   • +3 (5)
    Așa e. Oare n-au mai fost ucrainenii binevoitori fata de Rusia? Și cu ce s-au ales?
    Deci să mergem la sabatul lui Dodon și să ne umilim pe noi înșine. Până la limita bunului simț.
 • +4 (8)
  Dodon își continuă serialul boevic pe banii rușilor. Să vedem dacă finanțatorii lui or să-l mai susțină la fel și după 30/11 când o să ia așa un șutălău în fund.
  Băi Dodoane, potolește-te ... oprește-te odată din aiurelile astea. Fă și tu ceva pentru RM, nu doar pentru ăia 0.3% care te votează. Și dacă tăceai tot mai bine făceai (aluzie la Usatâi care "tihoneciko" ți-a furat vreo 6%).
 • +5 (9)
  eu chiar o sa merg la concert, o bere in cap gazmanov o va incasa sigur
 • +2 (4)
  Dodon isi inchipuie ca PMAN e un fel de Crimee. Dle Primar, esti de acord cu el?
 • +2 (2)
  In timp de agricultorii se confrunat cu o crza puternica dupa ce Putin a dat un sut in fund RM, Dodon vrea sa faca tusofti... ce poti sa zici?
 • +3 (3)
  Mare nebunie cica dodon planifica sal aduca...Sa stiti ca dodon nu planifica nimic el face cea ce planifica hunta imperialista din cremlin...De alde dodon se vind cu puciocul 10 la un leu...Dodon este o solutie care miroase a putoare stalinista satanista imperialista...

  Sunt cetățean activ
 • -5 (5)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  insfirsit cineva vrea sa aduca oamenii renumiti ca sa stie si ei de noi
  • +3 (3)
   Asa e, michisor. de-amu poti sa mori linistit - gazmanov stie de voi :)
 • +2 (2)
  Acest gunoi ordinar de Dodon,face doar valuri ieftine!!!Ei sarbatoresc inca dupa 70 de ani un razboi demult sfarsit!!!Ei,atunci pe moment,pe un timp foarte scurt au castigat rusii!!!Dar acum economic vorbin-d nemtii nu le da nici pisat de gargara,sint NET SUPERIORI,din toate punctele de vedere!!In curan-d Fed.Ruaa,mie teama ca vor da ARME contra ALIMENTE !!!Exact cum vor ajunge cei din Orient,aceia cu cearciafurile in cap,PETROL contra MANCARE !!!
 • -3 (5)
  Ma uit la numele voastre și constat: voi sprijiniți pe ăștia de la guvernare de când ei au venit și ne conduc spre fericitul luminos. Apreciez că opinia vostră este absolută, adică total stalinistă, cine nu-i cu noi ... Toate prostiile făcute până acum de ”drujii” voștri le puneți în cârcă altuia. Cum rămâne cu pluralismul? Cu bunul simț? Doar ceea ce s-a întâmplat este rezultatul susținerii voastre!
 • +1 (1)
  Pentru Dondown & K*:
  priviti si savurati - 'Ты всё ещё не хочешь в состав РФ Тогда это видео для тебя'
  https://www.youtube.com/watch?v=trZQVKyfTiA

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA