ora: 14:56, 05 aug 2014 4153 23 Autor: Cristina Aramă

Dodon îi răspunde lui Candu: Lăsați literatura și apucați-vă de lucru


Dodon îi răspunde lui Candu: Lăsați literatura și apucați-vă de lucru
Foto: UNIMEDIA

Liderul PSRM, Igor Dodon, a reacționat la postarea de pe blogul vicepreședintelui Partidului Democrat, Andrian Candu, în care acesta prevestește „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini. Socialistul s-a arătat indignat de declarațiile făcute de Candu în adresa sa, notează UNIMEDIA.

„Am avut impresia că domnul Candu este un om echilibrat, care poate fi manierat şi la vorbă şi la port. Aceasta a fost o imagine falsă. În realitate, domnul Candu s-a dovedit a fi prea slab pentru o funcţie atât de înaltă. I-au cedat nervii. A coborât la nivelul unui limbaj de mahala. Păcat de el. Nu m-am aşteptat din partea lui la aşa cuvinte ca „dodoni" şi „trădători". Credeam că e mai cult şi mai inteligent decât Ghimpu, dar se vede că anii de alianţă cu unioniştii liberali i-a contaminat pe democraţi şi cu idei, şi cu cuvinte”, a declarat Dodon într-o postare pe o rețea de socializare.

În același timp, Dodon i-a recomandat ministrului Economiei să se lase de literatură și să se apuce de lucru. De asemenea, acesta s-a arătat dezamăgit de politicienii Filat și Candu.

„Nu m-am aşteptat de la Candu că va prelua mesajul otrăvit al lui Filat şi mă va acuza că i-aş fi şoptit lui Putin cum să facă politica externă a Rusiei. Trebuie să fii tare turmentat la cap ca să-ţi vină în minte aşa prostii. Îi credeam pe Filat şi pe Candu mai serioşi. Ambii sunt o dezamăgire ca politicieni. Am o recomandare pentru ministrul Candu. Lăsaţi literatura, lăsaţi blogul şi ocupaţi-vă de economie. Ştiu că e greu, ştiu că nu puteţi, ştiu că v-a cuprins isterica. Dar luaţi o pastilă, calmaţi-vă, organizaţi şedinţe cu experţi care se pricep, participaţi la negocieri, studiaţi problemele atent, căutaţi soluţii”, a declarat liderul PSRM.

UNIMEDIA precizează că, într-o postare pe blogul său personal, ministrul Economiei, Adrian Candu, a prevestit „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini. Potrivit democratului, cei care se dau drept patrioți, dar de fapt acționează împotriva intereselor Republicii Moldova, riscă atât cu cariera politică, cât și cu demmiitatea de cetățean. Opinii în acest a fost împărtășite de Andrian Candu într-o postare pe blogul personal.

Comentarii (23)
 • +7 (11)
  Da tu Dododn ce asa mare treba ai mai facut cind aia fost ministru al economiei pe timpul guvernarii lui Voronin pe care laia tradat ?, poate ca spacialis in domeniul economiei si mai pricepi cite ceva dara faptul ca esti un tradator de tara care te vinzi rusilor pentru niste bani murdari. Candu a devenit recent ministru al economiei dar deja a inregistrat progres economic prin faptul ca RM deja exporta produse in UE si deja se neghociaza cu China, oarecum vine 30 Noiembrie si poporul va decide.
  • +5 (9)
   Makar, dinsul este o curva politica in toata legea. De aici ne integreaza nu stiu in ce uniune vamala si euro-asiatica, dar din alta parte ne spune, acum vreo doi ani in urma, inca video este, ca integrarea in asa zisa uniune vamala este o UTOPIE.
   Minciunosi mai mari ca Dodon n-am vazut in viata asta.
   • +6 (10)
    Dodon merita sa primeasca cu cureau peste fund. Imi este greata de asa policieni.
    • +6 (10)
     De un singur lucru imi pare rau - de faptul ca sunt in Moldova oameni, poate si putini dar sunt, care sustin porcariile acestui porc, scuzati de expresie, dar altfel pe omul asta nu pot sa-l numesc. Carevasazica, dupa tot ce a facut in detrimentul acestui stat, dinsul mai are tupeul sa vorbeasca ceva...la gunoi am vazut asa patrioti ca Dodon!
  • +7 (7)
   Uitati-va ce mutra plina de ura are aceasta lepadatura,care a provocat Rusia sa impuna imbargou bastinasilor sai.Nemernicule,aceasta se numeste tradare si vei fi blestemat nu numai de acei tarani,carora le-ai provocat numai nevoi,ci ve-i fi tras la raspundere cum se cuvine.
 • +6 (12)
  Strechea in menopauza, atinsa profund de boala Down, arunca borhot in ventilatoare. Ce vrea piratul travestit Dodown? Vrea "altceva", adica o ne-Phuitin-cioasa tara (RECT), ingropata in bratele dulci ale ursului. MollDodwnia, in care sa falfaie Pravilele dupa DoDown: Iubesc MollDodownia! Sunt MollDodown! Grohaiesc mollDodowneste. Si alte doua cuvine: Dodown presedinte! Si altele de reper: Zaluda Grachina premier! O camsa de forta ar trebui, sa-l vindem moca Coreei de Nord!!!
 • +8 (10)
  Toavarase DODONEL, stim cu totii ca suteti mare specialist la furat chear si de la Academia de Stiinte. Suntem sigur ca eti deja la gunoi e un pas pina la alegeri. Bine inteles ca nu ai ajuns la nivelul lui Putin sa discuti dar cu alte pesti ai discutat despre toate si de toate despre embargoul Rusesc. Intr-un cuvint RAHAT ce esti.
 • +8 (10)
  Pentru tot ce face Dodon la Moscova merita un dosar penal pentru subminarea puterii. Avem atitea ministere care care isi fac treaba , dar alt de Dodon merge la Moscova si ii roaga ca sa ne bage embargouri. Mare cretin mai trebuie sa fii.
  La alegeri va lua maximum 0,5%.
 • +7 (9)
  Ortacii lui dodon umblă prin teritorii și mint poporul cu prioritățile uniunii vomale,au ajuns și pe strada mea urlănd în megafoane în limba rusă lătrînd ca cînii pe la toate porțile ,cică ,dacă o să vină ei la putere o să fie totul ieftin ca în federația rusă ,petrolul, gazul, motorina și multe alte pălăvrăjii dodoniste.Cînd îi vad mutra de mai sus nici simțuri n-us în ochii lui, în vorbe numai minciună,și char e fără suflet.
 • +7 (9)
  Un creştrin a decedat şi a ajuns la Sf.Petru,aici în camera lui pe pereţi se aflau o sumedenie de ceasuri.Doamne întreabă omul ce e cu ceasurile acestea.Pă-i vezi fiecare om de pe pămînt are un ceas al său,şi de se învîrte odată arătătorul orei, omul a spus o minciună.Doamne întreabă omul dar ceasul cela de pe părete care nu se mişcă deloc al cu-i este .Păi acesta e ceasul Maicii Teressa, fiind-că ea nu spunea minciuni, ceasul nic nu se învîrtea.Dar ,eu, zice omul, sunt din părţile Călăraşului şi nu ar fi cu putinţă să văd ceasul lui Dodon.Din păcate ceasul lui Dodon nu e aici e în altă cameră în loc de ventilator.
 • +5 (11)
  De data asta Candu l-a facut praf pe Dodon. Si bine a facut!
  • +7 (9)
   Mare neghiob trebuie sa fii ca sa umpli orasul cu billboard-uri care cheama Moldova in Uniunea vamala. Uniune care de fapt nici nu exista. Uniune cu Rusia care ne pune doar bete in roti.
 • +5 (7)
  Omul nostru moldovean se află într-o situație,dificilă ,este înconjurat dinnainte de țap ,din urmă de cal,si de proști din toate părțile ADICĂ DE(DODONIȘTI ,VORONIȘTI,FORMUZALIȘTI USATIȘTI ARBUZORIȘTI ,DUGHINIȘTI CURGHINENONIȘTI,ȘI ALȚI LEPROȘI ,CARE TIMP DE 24 ANI NE-AU ALIMENTAT CU MULTE DE TOATE ,ȘI NOI CONTINUĂM SĂ-I CREDEM .FIȚI VIGILENȚI OAMENI BUNI ,NOI PUTEM SCĂPA DE EI NUMAI PRIN O ALEGERE CORECTĂ ȘI DEȘTEAPTò:DE CONCENTRAT MINTEA NUMAI PENTRU PLDM(STEJARUL)PARTIDUL LIBERAL REFORMATOR,ȘI PUNCTUM.

  Sunt cetățean activ
 • +6 (6)
  Dar cind va veni ziua aia in care ,in sfarsit Dodon,va fi judecat pesntru Inalta Tradare in favoarea unui Stat Strain si instigare la secesiune ???!!!
 • +3 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +4 (4)
  eu cred ca toate problemele cu embargoul este facut de acest mirsav de bidon. Sa vedeti cu ce program va veni inainte de alegeri
 • +4 (4)
  LUI DODON
  Mama ţi-i româncă,
  Feciorul e romăn...
  Cu conştiinţa adâncă
  Faci fapte de păgăn¬?
 • +4 (4)
  "...Nu m-am aşteptat din partea lui la aşa cuvinte ca „dodoni" şi „trădători"" ?
  Ba, dondonel, dupa fapta si rasplata !
 • +4 (4)
  CANDU L-A APRECIAT PREA BLAND PE ACEST INDIVID. IN MOD NORMAL ASEMENEA INDIVIZI TREBUIE EXPULZATI DIN TARA, LA STAPANII CARE-I PLATESC.
 • +4 (4)
  Uitațivă atent la foto acestui tip ,el are vomă, de proectul uniuniiVOMALE Ș-IMI pare că la apucat și o diaree(PÎNTICĂRIE,)(ponos rusesc),,mie așa-mi pare ,dar cum cititorilor?.

  Sunt cetățean activ
  • +2 (4)
   ma bucur ca metafora mea a intrat in uz.
  • +1 (1)
   E bine:
   (c) uniuniiVOMALE Ș-IMI!
   N.B.
   Mai adaug: EvroAziaJopia lui Putler!
 • 0 (0)
  dodon taristu...se lupta nebuneste cu morile de bani,ori cum chirtoaca are talent si stil,nu se da pe rusofonie,,,stai linistit dodoane ca peste ceva ani vei deveni presedintele partidului usatiiTARISTIUdodonistu...dar vad ca avanseaza tehnologia si nu prea se mai face bani pe blat,asa ca ramene ultima jmecherie culesul de tutun....

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA