Dodon după întrevederea cu Fule: I-am mulţumit oficialului european pentru sprijin

Socialiştii nu vor vota pentru candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru, Iurie Leancă, şi viitorul Guvern. Despre aceasta a anunţat, liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei întrevederi cu cu comisarul european pentru Extindere şi Politică de Vecinătate, Štefan Füle. Totodată, Dodon i-a mulţumit oficialului european pentru sprijinul comunităţii euroepene acordat Republicii Moldova, informează UNIMEDIA.
Dodon după întrevederea cu Fule: I-am mulţumit oficialului european pentru sprijin
Igor Dodon şi Stefan Fule (Foto: PSRM)

„Socialiştii nu vor acorda vot de încredere viitorului Cabinet de miniştri. I-am mulţumit comisarului european pentru suportul acordat ţării noastre. Din păcate, conducerea Republicii Moldova nu a putut să valorifice acest suport pentru binele cetăţenilor”, a declarat Dodon.

Liderul socialiştilor a declarat că unica soluţie reală în această situaţie este formarea şi instalarea unui guvern tehnocrat, care să îşi concentreze activitatea sa în promovarea intensă a reformelor.

„Am discutat şi despre mişcarea socialistă din Republica Moldova şi despre poziţia noastră în eventualitatea unor alegeri anticipate. Domnul Fule a spus că situaţia politică de la noi este destul de fierbinte, ca şi timpul de afară, şi că va încerca să acorde încă o şansă ţării noastre”,  a mai adăugat Igor Dodon.

UNIMEDIA menţionează că Štefan Füle se află în ţara noastră într-o vizită de două zile, timp în care are fixate mai multe întrevederi cu lideri politici de la Chişinău.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub