ora: 12:01, 19 mai 2013 3094
Autor: Victoria Dumbravă

Dodon după întrevederea cu Fule: I-am mulţumit oficialului european pentru sprijin


Dodon după întrevederea cu Fule: I-am mulţumit oficialului european pentru sprijin
Igor Dodon şi Stefan Fule
Foto: PSRM
Socialiştii nu vor vota pentru candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru, Iurie Leancă, şi viitorul Guvern. Despre aceasta a anunţat, liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei întrevederi cu cu comisarul european pentru Extindere şi Politică de Vecinătate, Štefan Füle. Totodată, Dodon i-a mulţumit oficialului european pentru sprijinul comunităţii euroepene acordat Republicii Moldova, informează UNIMEDIA.

„Socialiştii nu vor acorda vot de încredere viitorului Cabinet de miniştri. I-am mulţumit comisarului european pentru suportul acordat ţării noastre. Din păcate, conducerea Republicii Moldova nu a putut să valorifice acest suport pentru binele cetăţenilor”, a declarat Dodon.

Liderul socialiştilor a declarat că unica soluţie reală în această situaţie este formarea şi instalarea unui guvern tehnocrat, care să îşi concentreze activitatea sa în promovarea intensă a reformelor.

„Am discutat şi despre mişcarea socialistă din Republica Moldova şi despre poziţia noastră în eventualitatea unor alegeri anticipate. Domnul Fule a spus că situaţia politică de la noi este destul de fierbinte, ca şi timpul de afară, şi că va încerca să acorde încă o şansă ţării noastre”,  a mai adăugat Igor Dodon.

UNIMEDIA menţionează că Štefan Füle se află în ţara noastră într-o vizită de două zile, timp în care are fixate mai multe întrevederi cu lideri politici de la Chişinău.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -11 (15)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +10 (18)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +4 (4)
    Intre partidele socialiste din Europa shi cel din R.Moldova este foarti mari diferenta......partidu tovarashului Dadon este unu facut din giboni sovietici,care nu doresc apropierea de UE ci infratirea cu maica Rusia.......Este un partic de rushi care se declara moldoveni si se cred patrioti......Daca nu este asha ia spuneti cand a criticat curva de Dadon Rusia,sau baracile de la Varnita......cand a criticat ocupatia rusa de acolo!?.......cand a avut cu adevarat dragoste de Moldova!!??...Niciodata...Concuzie: Dadon sau vorona sunt unu shi acelashi......sufera amandoi de boala porcului nebun.
    • 0 (2)
     Comentariul a fost șters de redacție.
 • -2 (8)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +4 (8)
  Bravo Dodon, nu contează ce a discutat, dar s-a prezentat ca un adevărat politician. Poate îi dă o lecţie şi tov. Voronin.
  • +2 (2)
   Weeeiii Da sai dea ca sint amandoi din acelasi trib sovietik.....generalul de colhoz shi maladavanu deghizat))))) buna pereche pentru integrarea Maldovei in TransnistriA
 • -8 (10)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (2)
  Gunoiul asta de Dodon,are ca model tarile super-dezvoltate caucazo-mongoloide!!!Si stepele siberiene au un grad ridicat de civilizatie si bunastare de indiviat!!!Cind ai citesc blogul,parca ai sta in fata televizorului si te-ai uita la NIT!!!......... „Oameni buni, dăm un milion de lei în sat, la 3 afaceri, din partea statului, ca grant, 300 de mii de lei dă statul, cu condiţia că cineva din localnici mai găseşte 300 de mii, ia credit şi lansează o afacere, cu în proporţie de 50:50. Oamenii nu au dupa ce bea apa,dar ,,economistul lui peste,,zice.......mai gaseste 300 de mii de lei si gata de maine esti afacerist garantat 100%!!!!!!Cine dracu iti imprumuta 300.000 ca tu ai o idee si ca nu va da gres!??!?!?Si cainele meu ganseste mai cinstit!!!!!!
 • +3 (3)
  Pai da cand a fost ministru economiei nu a facut nika....faci clabuci la gura shi gavareshte rusehti shi se vrea moldovean...Nici Rusia nu finanteaza Moldova ...shi atunci la ce dreji borshul cu mushte!!!!Esti un comunist la fel ca shi tatsu cioroiu insingerat...
  • +1 (3)
   Shi miini dak ar hi alegeri nu esti ales nici paznic la primarie...ni cata a hi prezident sau altceva.....esti sheva destept dar ari pedigre bolshevik
 • +1 (1)
  UNUI INDIVID VENINOS
  Toată viaţa sâsâeşte
  Tinde-ntruna crud să fie,
  Ca şarpele el te pândeşte
  Să-nfibgă colţii-n carne vie.
 • +1 (1)
  DDDDDDDDDDDD - l-au luat si pe dododnel in seama... DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  multe-ai mai discutat dodoane..... nu ai cerut cumva si o visa?
 • +2 (2)
  Cui ii trebuie votul vostru, ori cu voi ori fara voi oricum Leanca o sa fie prim-ministru, stie Filat ce face. Si cine sunt socialisti? Niste haimanale care incearca sa faca haus in tara, si sa dezinformeze populatia. Dodon si tu chiar crezi ca Fule te poate ajuta cu ceva,va-ti spovidit toti la el de para este Dumnezeu,mare treaba ati mai facut. Fii sigur ca doar alegerile anticipate va vor ajuta sa intelegeti cit de josnici sunteti.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA