ora: 08:27, 03 iun 2013 9829

Dodon, îndemnat să plece din partid! Liderul PSRM: Marți luăm măsuri!


Dodon, îndemnat să plece din partid! Liderul PSRM: Marți luăm măsuri!
Dodon și Abramciuc
Foto: UNIMEDIA
Aveți încredere în coaliția reanimată?
maxim 1 răspuns.Rezultatele sondajului
Situația din interiorul formațiunii socialiștilor devine tot mai fierbinte. După ce Veronica Abramciuc a declarat că lui Igor Dodon i se va cere să părăsească formațiunea, ultimul a anunțat duminică pe contul său de Facebook că marți se organizează Consiliul Republican al partidului.

Sursa declară că acuzațiile lui Abramciuc sunt de fapt o acoperire pentru că a votat pentru Guvernul Leancă. „Abramciuc & Co încearca să găseasca scuze și acoperire, argumentând jalnic cu „stilul autoritar" al conducătorului PSRM. Nu putem tolera în continuare acest lucru. Deja avem adresari din peste 25 de raioane și organizatii teritoriale care cer categoric sa luam măsuri”, a scris acesta. UNIMEDIA precizează că Veronica Abramciuc a intrat în Parlament pe listele Partidului Comuniștilor în urma alegerilor din noiembrie 2010. Pe 4 noiembrie 2011, ea a părăsit, însă, formațiunea alături de Igor Dodon și Zinaida Greceanîi. Un an mai târziu grupului Dodon i s-a alăturat și deputatul Ion Ceban.  Igor Dodon a fost ales președinte al Partidului Socialiștilor la 18 decembrie 2011.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (17)
  Si Dodon dam are probleme,3 oameni dar nu se pot intelege,cred ca Dodon nu este un bun lider si nu poate clarifica problemele.Abramciuc vravo ca a votat guvernul Leanca
  • -3 (15)
   Mare haos mai e si in acest PSRM. Dodon nu intelege ca poate dezvolta acest partid doar asigurind maxima democratie in interiorul partidului. El insa continua traditia, continua sa promvoeze simbolurile comuniste.
   E acelas comunist in suflet.
   Vrea sa-l dea jos pe Chirtoaca, dar ma intreb: va face el o treaba mai buna?!
   • -4 (14)
    Ce măsuri va lua Dodon??? Va face ceva asemnătăor ca în Partidul Liberal???
    Domnule Dodon, părăsiţi politica, nu veţi ajunge nici în fruntea Capitalei, nici PSRM-ul nu va aduce rezultate!!!
   • -6 (10)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Ei, parca vad ca o sa fuga si de Dodon colegii lui, la fel cum au fugit si de Ghimpu, reformatorii. O sa fie reformatori PL si reformatori PSRM.. Amuzant.. Cred ca degeaba nu se intampla aceste lucruri.. ceva e in neregula cu acesti lideri de partid daca se ajunge pana la asa chestiuni. Trist pt Dodon..
 • -6 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Problema lui Dodon e ca singur si-a creat probleme grave, de imagine si de perspectiva. Si-a creat dusmani peste tot, inclusiv in formatiunea care l-a adapostit si hranit. De-ar fi stiut "tovarasii" ca Dodon sufera de ipocrizie docta, de grandomanie incurabila si de miopie ideologica nu l-ar fi inscaunat. Ca polticiana second-hand, s-a inghesuit in spatiul public cu discursuri nocive, doar, doar va fi crezut de cineva. Vazand, insa, sondajele, a alunecat in bratele plahotniuchiei. Astfel, micile tradari si jocul pe interese personale i-au devenit o a doua natura. Macabra! Astfel, cu toate ca nu pare a fi un senil ramolit, oglinda in care a facut mutre alta data, s-a razbunat crunt. Un impostor neo-criptobolsevic nu face cinste nimanui...
 • +7 (7)
  Nu ,nu e bun Dodon de lider, nu are capacitati inascute sau dobindite de lider, iata acolo la comunisti postul i se potrivea bine , dar aici zau....
  • -5 (13)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   De acord, Dodon e acelas comunist care era cu 2-3 ani in urma. A fost educat de Voronin, iar Voronin de mic copii le baga in singe comunismul.
 • +5 (7)
  Nu că domnu' Dodon ar fi un geniu, sau că are vre-o importanță că maică-sa e profă de română, dar fraților, noi, moldovenii, când învățăm un cuvând sau o sintagmă nouă nu e neapărat să le aplicăm în orice dialog doar pentru a ne da deștepți. "Atac raider" - în ultimul an am auzit această paradigmă de mai multe ori decât o poți găsi în cărțile de specialitate.
  Domnu' Dodon, știu că aveți obiceiul de a inventa cuvinte, dar ia cartea-n mână și vezi care-i treba cu limba română (moldovenească, sau cum vrei tu). Or fi termenii împrumutați, dar contextul și conotația științifică trebuiesc respectate!
  Acum un sfat pentru toți moldovenii: Dacă nu ești sigur de sensul unui cuvânt, sau a unei expresii, mai bine rămâi la limbajul tău de lemn și vei părea cel puțin mediocru, dar în nici un caz agramat!
 • +7 (7)
  Nu ca sunt sustinatorul comunistrilor - nu - dar Dodon este un Tradator. Daca era cinstit treb sa paraseasca partidul comunistilor inainte de alegeri - ca oamenii i-au votat pe comunisti nu pe Bidon - corect?
  • -6 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   De acord, in genere nu vad rostul celor ce au ajuns in Parlament datorita unui partid, ca peste 1 an, maxim, se declara independenti, dar mandatul nu-l lasa.
 • +3 (5)
  Ehe... dapoi io trebuit lui abramciuc sa bage acest limbric in partid... acu abramciuc va ramane pe bordura...
 • 0 (0)
  Gata cu Bidon,lumea nu a pus botul la instigarile lui contra tuturor,Cartoaca,AIE,contra pcrm,idiotul si-a sapat singur groapa.Ura la gunoi cu Bidon!!!!
 • 0 (0)
  nu vad de ce ar fi votat individul asta.
  priveste in directia opusa de ceea ce ishi doreste populatia.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA