Dodon, dezgustat de „bardacul” din politică

Deputatul Igor Dodon, împreună cu ceilalți deptați din grupul neafiliaților, încearcă să se disociaze de scandalul din Parlament, iscat în jurul incidentului din Pădurea Domnească. Socialistul susține că nu va face jocul nimănui și nu va participa la show-urile pornite de AIE și PCRM, transmite UNIMEDIA.
Dodon, dezgustat de „bardacul” din politică
Igor Dodon, președinte PSRM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Potrivit liderului PSRM, aşa cum moartea lui Valeriu Boboc pe 7 aprilie a fost o tragedie socială, dar un cadou politic pentru extrema liberală, aşa astăzi moartea lui Sorin Paciu, fiind o tragedie, a devenit un cadou politic pentru unele forţe politice, inclusiv pentru extrema comunistă de această dată.

„Se fac jocuri şi combinaţii politice murdare în jurul tragediei de la Pădurea Domnească. Şi aceste jocuri trezesc un mare dezgust. Prin ceea ce fac cei din AIE şi cei din PCRM, a fost definitiv compromisă clasa politică. Ceea ce se intimplă astăzi în politică se numeşte bardac şi lipsă de bun simţ. Noi înţelegem că PCRM vrea alegeri anticipate cu orice preţ, noi înţelegem că PD şi PLDM vor să se compromită reciproc, pentru a obţine dividende electorale. Dar ce obţine societatea de la aceste jocuri, ce obtine societatea de la acest bardac?”, se întreabă Dodon.

Precizăm că în AIE a izbucnit un nou scandal după demiterea procurorului general, dar și după tentativa de revocare din funcție a președintelui și prim-vicepreședintelui Parlamentului. Liderul PD, Marian Lupu, și-a acuzat colegii din PLDM de trădare și complot cu PCRM, menționând că funcționalitatea AIE a fost compromisă și că ar putea fi provocate alegeri anticipate. Liberal-democrații, la rândul lor, le-a sugerat democraților să nu exagereze.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub