ora: 11:51, 23 ian 2013 3738
Autor: Cristina Buzovschi

Dodon, dezgustat de „bardacul” din politică


Dodon, dezgustat de „bardacul” din politică
Igor Dodon, președinte PSRM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Deputatul Igor Dodon, împreună cu ceilalți deptați din grupul neafiliaților, încearcă să se disociaze de scandalul din Parlament, iscat în jurul incidentului din Pădurea Domnească. Socialistul susține că nu va face jocul nimănui și nu va participa la show-urile pornite de AIE și PCRM, transmite UNIMEDIA.

Potrivit liderului PSRM, aşa cum moartea lui Valeriu Boboc pe 7 aprilie a fost o tragedie socială, dar un cadou politic pentru extrema liberală, aşa astăzi moartea lui Sorin Paciu, fiind o tragedie, a devenit un cadou politic pentru unele forţe politice, inclusiv pentru extrema comunistă de această dată.

„Se fac jocuri şi combinaţii politice murdare în jurul tragediei de la Pădurea Domnească. Şi aceste jocuri trezesc un mare dezgust. Prin ceea ce fac cei din AIE şi cei din PCRM, a fost definitiv compromisă clasa politică. Ceea ce se intimplă astăzi în politică se numeşte bardac şi lipsă de bun simţ. Noi înţelegem că PCRM vrea alegeri anticipate cu orice preţ, noi înţelegem că PD şi PLDM vor să se compromită reciproc, pentru a obţine dividende electorale. Dar ce obţine societatea de la aceste jocuri, ce obtine societatea de la acest bardac?”, se întreabă Dodon.

Precizăm că în AIE a izbucnit un nou scandal după demiterea procurorului general, dar și după tentativa de revocare din funcție a președintelui și prim-vicepreședintelui Parlamentului. Liderul PD, Marian Lupu, și-a acuzat colegii din PLDM de trădare și complot cu PCRM, menționând că funcționalitatea AIE a fost compromisă și că ar putea fi provocate alegeri anticipate. Liberal-democrații, la rândul lor, le-a sugerat democraților să nu exagereze.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -10 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  In aie a toata problema, deja se vede acest lucru de citiva ani
  • +18 (20)
   Cetatenii obtin adevarul, si multe alte privilegii, dar Dodon deam sa lasat convins de Ploha ca sa nu participe la nici un fel de votare initiata contra lui , in caz ca aceasta va fi prezenta, se shterge pe mini de inainte!
   • +2 (2)
    Dodon parca ai fi prima zi in politica chiar...
    • 0 (0)
     Vorbesti si tu la comanda lui Plahotniuc...cit se mai poate, imi este rusine deja de o asemenea situatie politica!!! RUSINE PLAHOTNIUC! SA-SI DEA DEMISIA!
 • -11 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cre eu ca foarte curind ne asteapta alegeri anticipate si o noua alianta
  • -10 (14)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   De la o tradare se ajunge pe bune la alegeri anticipate,dar foarte mult conteaza sa punem la lecuire obsesia aceasta imperiala de-a detine intregul sistem juridic ,Ghimpu zice corect ca nu e guvernare aceasta e o o folosire si daca r fi fost el intr-un buzunar ar fi fost in a lui Filat ,dar familia Ghimpu nu se va supune niciodata nimanui.
   • +2 (2)
    Plahotniuc e un Jucil pe fata !!! Aici el nu are nici o replica. Exista sute de oameni care au fost chidaniti de el in timpul guvernarii comuniste. El nu e un afacerist de succes, el o chidala de succes, creatura a anilor 90. Iar prin Lupu a venit la putere si sta ca michidita in Parlament. La aceste alegeri a umblat cu sacul de bani sa cumpare saracii si betivanii. Asta e strategia lui, me scheme frauduloase si pe sema nevoiasilor sa-si mentina averea acumulata pe timpul comilor. Pacat ca oamenii papa galusca PD si a lui Lupu.
  • -1 (1)
   mi se pare ca acest bardac o sa distruga alianta foarte curind.
  • +3 (3)
   Ciinele lui Ploha a inceput sa latre la comanda.
 • -11 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  daca si politicienilor le sta in gat ce se intampla in Parlament asta inseamna criza grava, fratilor
 • +14 (18)
  Oricum pe tine Dodon nu te intrece nimeni la capitolul "Bardac in politica", falsuri in acte oficiale, minciuni,lasitate, santaje, si daca vrei nu ma opresc pina deseara... Asa ca taci si stai deoparte...
 • -11 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  UNUI ALEGĂTOR.
  Voinţa e de lână
  La caracter – mahmur
  E cu soarta-n mână
  Şi cu mintea-n ... cur.
  ADRESARE CĂTRE PATRIOŢI
  Acum la orişice scrutin
  Cu acei ce ţara au trădat
  Toleranţi să nu mai fim
  Să-i dăm cu mutrle-n rahat.

 • +12 (12)
  Raul se anihileaza pas cu pas . Si in AIE si in opozitie rai sant destui.Daca se incearca a se lupta cu raii ,i-ar cineva declara ca el nu se amesteca,ca o sa stea intr-o parte ,inseamna ca este cu raii intr-o echipa. Eu zic ca trebue de depus eforturi ca raii sa fie maturati pas cu ras ,unul cate unul.(Dupa cum urmeaza: P,F,V,l,GH,D S.A.M.D. ,PANA O SA SE TERMINE CU TOTI RAII
 • -9 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  socialistii au numai de castigat in urma acestui scandal...ei sunt bravi pentru ca nu se dau de partea niciunui nesimtit care a participat la evenimentu strasnic din padurea domneasca
 • -11 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? http://unimedia.info/stiri/Seful-statului-implineste-64-de-ani-55563.html CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:18, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:20, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/Seful-statului-implineste-64-de-ani-55563.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • +11 (11)
  apare si aista ca un coi intr-o caldare....
 • -7 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? http://unimedia.info/stiri/reformarea-justitiei-cu-muruianu-la-curtea-de-apel-55534.html CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:49, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:49, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/reformarea-justitiei-cu-muruianu-la-curtea-de-apel-55534.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/pldm-si-pl-arata-cu-degetul-unul-la-altul--filat-ii-acuza-pe-liberali-de-populism-55576.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:40, 22 dec 2012 Comentariul a fost marcat ca spam. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:41, 22 dec 2012 Comentariul a fost marcat ca spam. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/pldm-si-pl-arata-cu-degetul-unul-la-altul--filat-ii-acuza-pe-liberali-de-populism-55576.html…
 • +1 (1)
  Sa auzi si sa nu crezi!Dodon este dezgustat!Nu care cumva sa credeti ca este dezgustat de Tkaciuci,de Petrenco,de Muntean,de Voronin....Nuuuuuuuuuuuuuu...Este dezgustt de politica.Oare chiar sa fie adevarat,tov.Dodon?Atunci,de ce ,la o adica,n-ai pleca si ne-ai lasa in pace?Dar unde sa pleci?Asta e problema?Taaaaaaaaaare te-ai visat ba premier,ba primar,ba boss peste toti cimunistii,dar ai ramas ceea ce esti cu adevarat-un nimeni,care se screma mereu sa faca politica,dar nu-i iese pentru ca are constipatie bolsevica.Un nimeni esti si poti pleca doar in nicaieri!Drum bun si carare batuta,cum ar zice inteleptul mos Gheorghe de la Sadova!
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/lupu-nu-este-multumit-de-felul-cum-se-rezolva-problemele-investitorilor-straini-55532.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:27, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:28, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/jean-claude-mignon-lauda-si-sustine-realizarile-inregistrate-de-r--moldova-55531.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:46, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:46, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/video-efectul-vizitei-lui-merkel-leoni-ar-putea-investi-in-r--moldova-55553.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:09, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:09, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • 0 (0)
  Pentru dodonel: mai tacati fleanca!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA