(doc) ZdG: Șeful de la Moldatsa, care ar fi accidentat mașina de serviciu, ar fi consumat „substanțe stupefiante”

Vadim Gugea, șeful întreprinderii de stat "Moldatsa", care luna trecută ar fi accidentat mașina întreprinderii, ar fi consumat „substanțe stupefiante”, scrie Ziarul de Gardă, cu referire la un demers semnat de compania de asigurări „Transelit”, la care este asigurată mașina.

(doc) ZdG: Șeful de la Moldatsa, care ar fi accidentat mașina de serviciu, ar fi consumat „substanțe stupefiante”
(Foto: zdg.md)

„La 08.07.2017, cetățeanul Gugea Vadim, fiind implicat în accident rutier, a fost supus examinării medicale la Dispensarul Republican de Narcologie, în privința căruia a fost întocmit procesul verbal nr. 154 al examinării medicale de constatare a faptului de consumare a alcoolului, stării de ebrietate și a naturii ei. 

Conform concluziei procesului verbal sus-numit, s-a constatat faptul că cet. Gugea Vadim a consumat substanțe stupefiante", se scrie în demersul adresat Dispensarului Republican de Narcologie.

Pub

O angajată din compania "Transelit" a spus că, potrivit Dispensarului, Vadim Gugea nu era în stare de ebrietate, mai scrie zdg.md.

Luna trecută, mașina de serviciu a administratorului Întreprinderii de Stat „MoldATSA” , Vadim Gugea, ar fi fost implicată într-un accident rutier.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub