ora: 15:54, 10 iul 2014 10572

(doc) Voronin îl cheamă în judecată pe Usatîi


(doc) Voronin îl cheamă în judecată pe Usatîi
Voronin VS Usatîi
Colaj: UNIMEDIA

Milionarul de la Fălești, Renato Usatîi, susține că a fost dat în judecată de către liderul comuniștilor, Vladimir Voronin. Asta reiese dintr-o postare pe o rețea de socializare. Sursa a inserat un document pe care l-a primit din partea unui reprezentant legal al președintelui PCRM.

Potrivit documentului, Voronin ar cere despăgubiri de 1 leu și dezmințiri la cele afirmate de Usatîi, informează UNIMEDIA. 

Vladimir Voronin cere, potrivit aceleiași surse, „scuze de rigoare și dezmințiri cu compensarea prejudiciului moral”.

(video) Stop Cadru: Milionarul Usatîi vorbește despre averile liderilor politici de la Chișinău

Cererea este semnată de un împuternicit legal. Vedeți mai jos documentul:

Ca răspuns, afaceristul îi sugerează lui Voronin să ceară dreptul la replică și îl invită pe acesta la o emisiune televizată, pentru „a pune în dezbatere publică nu numai pretențiile din cererea prealabilă, dar și altele care-l privesc pe Vladimir Voronin”. 

UNIMEDIA amintește că Rento Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Începând cu 2013, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. În vara 2013, Usatîi a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete din show-bizz-ul rusesc într-un club din Capitală.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)
  Voronin e un jucator dur daca cere doar un leu ca despagubire.Ca atare stim cu totii ca ceea ce a spus d-l Usatii este perfect adevarat.3O de milioane asta e putin fata de suma care a adunato Voronin in perioada intregii guvernari.Ar trebui cercetat el penal nu Usatii.
  • 0 (0)
   Da Usatii de unde are informatia, cumva din cea mai sigura sursa cred, ori ”bulgaru” i-a oferit informatia ori chiar Plahotniuc in persoana. In ce priveste cercetarea penala cred ca ambii sunt buni. Caramalac ”bulgaru” de la Moscova dirijeaza, vrea sa-si puna oamenii la putere in Moldova sa se razbune pe cei care l-au bagat la zdup. Vine usatii al vostru la putere o sa fie bine, facem toata tara o blat-hata.
 • +2 (2)
  Usatii va veni cu dovezi, cu persoane care ia dat banii, Voronin pleaca la sanatoriul lui din Cehia...
 • +1 (3)
  Usatii rupe zabala sa apara cat mai mult in massmedia.
  Daca va trece aista in parlament, responsabilitatea pt prostia asta va apartine si lui A. Golea, N. Morari si altor jurnalisti si "jurnalisti".
  • +1 (5)
   va temeti voi ca o sa vina si o sa decopere multe crime)) la fel il sustin si multa populatie!
   • -2 (6)
    Aga, n-ai vazut ce de tare ne temem toti. Ii foarte improbabil sa ajunga un "necarturar" ca Usatii in parlament. Si nu are ce sa descopere caci el cred ca-i un "bandit" mai mare ca toti. Un Gasterbaiter - Bandit, care a intrat in contact cu FSB-ul rusesc si "Bratvaua" ruseasca, a facut bani prin spalatura de bani cu ajutorul bancilor (exemplu UNIVERSALBANK) si acum este platit mai departe ca sa fac haz de nacaz in Politica Rep. Moldova.
    --- CEI CARE-L SUSTINETI: VA DATI SEAMA DESPRE CE PERSOANA VORBIM ACUM? VA INCHIPUITI CUM UNUL CARE NU STIE NICI CE INSEAMNA CONSTITUTIA REP. MOLDOVA AR PUTEA SCHIMBA CEVA? ---- NU VA PROSTITI, NU PUTETI ALEGE ASA "personaj" DOAR DIN CAPRICII. MAI GINDITIVA PUTIN

    Sunt cetățean activ
    • 0 (2)
     Aș fi vrut să vă numesc Ion Creangă, da domnul creangă a scris povești, bazate pe adevăr. Un mic sfat, dacă scrieți ceva, bazați pe ceva real, ci nu pe fanteziile cu ”banditism”, ”agent FSB”, șî cele alte, ce spuneți pe aici.
  • -3 (5)
   "Usatii" degraba o s-o vinda si mama-sa doar ca sa intre in politica. Cred ca pentru asta ii trebuie un curs de "dictie" in romana, caci vad ca ii da bine cu rusa, numai ca a uitat ca vine din Republica Moldova.
   --- REPET: PAREREA MEA II CA-I UN BANDIT LEGAT CU FSB-UL

   Sunt cetățean activ
   • +1 (1)
    Eu văd că deja ai vîndut demnitate, Eugeniu, pentru că scrii minciunile despre un om necunoscut. Ce miserabil...
 • +2 (2)
  ...cel putin si-a evaluat "moralitatea" correct, 1 leu.
 • +2 (2)
  Măcar acești jurnaliști au îndrăznit să luptă împotrivă înjustiției, șî să spună adevăr!
 • +1 (1)
  Guzganii cind,se maninca intre ei,e bine pentru societate;noi incercam sa intelegem care,cit a furat si mai incearca sa fure.Bravo Romaniea ca,ai intrat in UE si acuma,tara afla cine-a vindut-o si cine-a cumparat-o;poate va veni timpul si vom vedea,si-n Moldova noastra,cine-a distrus-o si cine inca o mai distruge;mai multe descoperiri ca,lumea sa stie,despre sobolanii grosi din tara.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  ei ce are Renato cu guzganii nostri ))))) guzganii o sa se bata intre ei daca vine Renato la putere....o sa vedem cum atunci o sa raspunda fiecare pentru furturile sale
  • 0 (0)
   Aha, o sa vina sa faca regula, si pe Grisa Caramalac, zis ”bulgaru” o sa-l faca ministru de interne sau procuror general.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA