(doc) Voronin îl cheamă în judecată pe Usatîi

Milionarul de la Fălești, Renato Usatîi, susține că a fost dat în judecată de către liderul comuniștilor, Vladimir Voronin. Asta reiese dintr-o postare pe o rețea de socializare. Sursa a inserat un document pe care l-a primit din partea unui reprezentant legal al președintelui PCRM.

Potrivit documentului, Voronin ar cere despăgubiri de 1 leu și dezmințiri la cele afirmate de Usatîi, informează UNIMEDIA. 

(doc) Voronin îl cheamă în judecată pe Usatîi
Voronin VS Usatîi (Colaj: UNIMEDIA)

Vladimir Voronin cere, potrivit aceleiași surse, „scuze de rigoare și dezmințiri cu compensarea prejudiciului moral”.

(video) Stop Cadru: Milionarul Usatîi vorbește despre averile liderilor politici de la Chișinău

Cererea este semnată de un împuternicit legal. Vedeți mai jos documentul:

Pub

Ca răspuns, afaceristul îi sugerează lui Voronin să ceară dreptul la replică și îl invită pe acesta la o emisiune televizată, pentru „a pune în dezbatere publică nu numai pretențiile din cererea prealabilă, dar și altele care-l privesc pe Vladimir Voronin”. 

UNIMEDIA amintește că Rento Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Începând cu 2013, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. În vara 2013, Usatîi a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete din show-bizz-ul rusesc într-un club din Capitală.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub