(doc) Vaze decorative pe scările de la Guvern. Achiziția va costa statul aproape 700.000 de lei

O nouă licitație publică la Guvern. După ce la începutul lunii noiembrie a organizat o licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă, la sfârșitul lui noiembrie, Direcția generală pentru administrarea clădirii Guvernului a anunțat o licitație publică pentru achiziționarea a opt vaze decorative din granit pentru scările de la intrările din Casa Guvernului în valoare de 669.000 de lei.

(doc) Vaze decorative pe scările de la Guvern. Achiziția va costa statul aproape 700.000 de lei
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)

Potrivit jc.md, Guvernul își procură opt vaze de ceramică de aproximativ 84.000 de lei bucata. Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului R. Moldova a organizat la începutul lui noiembrie curent o licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă de la etajul I al Casei Guvernului din str. Pușkin în valoare de 506.228 de lei.

Recent, direcția a anunțat o licitație publică pentru achiziționarea a opt vaze decorative din granit pentru scările de la intrările din Casa Guvernului în valoare de 669.000 de lei, iar livrarea trebuie executată până pe 25 decembrie curent.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI