ora: 09:52, 05 ian 2014 2176

(doc) Peste 30 de tineri, premiați la Gala studenților originari din Republica Moldova


(doc) Peste 30 de tineri, premiați la Gala studenților originari din Republica Moldova
Foto: gov.md
Documente atașate

33 de tineri moldoveni care învață peste hotare au fost premiați la Gala studenților originari din Republica Moldova, ediția 2014. La eveniment au participat peste 200 de invitați, studenți și familiile lor, reprezentanți ai conducerii țării, ai organizațiilor internaționale, sectorului privat, mediului academic și societății civile, relevă UNIMEDIA.

Câștigătorii premiilor au fost desemnați în urma concursului de dosare „Excelență Academică pentru Moldova”, organizat în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2013, la care au participat studenții moldoveni (la ciclurile universitare Licență, Masterat și Doctorat) care își fac studiile în anul academic 2013/2014 la universitățile din străinătate, inclusiv cei care au absolvit o astfel de instituție în anul 2013. 

În cadrul concursului au aplicat 205 studenți și absolvenți din 21 de țări ale lumii. În total, au fost decernate 11 premii întâi, 21 de mențiuni pentru cele 4 regiuni (Europa Centrală și de Est, Europa de Vest, SUA și Canada, Alte continente), precum și premiul pentru cel mai bun student moldovean categoria Arte, premiul „Simpatia Echipei de organizare” și ”Premiul Special al prim-ministrului Republicii Moldova”. 

Câștigătorii au primit diplome din partea echipei de organizare, diplome de gradul I, II și III din partea premierului Republicii Moldova, precum și 18 aparate foto Olympus, 11 tablete Asus Nexus, 4 Kindle și un aparat foto Canon.

În documentul atașat știrii puteți vedea lista câștigătorilor.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (3)
    Sunt mindru ca avem asa Moldoveni. Bravo pentru studenti si bravo pentru Leanca ca nu ia lasat uitarii.
  • +1 (1)
    Felicitari premiantilor precum si tuturor partcipantilor !Felicitari tinerilor talentati care necatind la piedicile exzistente de diversa natura,au reusit sa cucereasca cele mai performante universitati din lume, de la cele europene pina la cele din topul universitatilor mondiale precum e Harvardul!

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA