(doc) Peste 30 de tineri, premiați la Gala studenților originari din Republica Moldova

33 de tineri moldoveni care învață peste hotare au fost premiați la Gala studenților originari din Republica Moldova, ediția 2014. La eveniment au participat peste 200 de invitați, studenți și familiile lor, reprezentanți ai conducerii țării, ai organizațiilor internaționale, sectorului privat, mediului academic și societății civile, relevă UNIMEDIA.

(doc) Peste 30 de tineri, premiați la Gala studenților originari din Republica Moldova
(Foto: gov.md)

Câștigătorii premiilor au fost desemnați în urma concursului de dosare „Excelență Academică pentru Moldova”, organizat în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2013, la care au participat studenții moldoveni (la ciclurile universitare Licență, Masterat și Doctorat) care își fac studiile în anul academic 2013/2014 la universitățile din străinătate, inclusiv cei care au absolvit o astfel de instituție în anul 2013. 

În cadrul concursului au aplicat 205 studenți și absolvenți din 21 de țări ale lumii. În total, au fost decernate 11 premii întâi, 21 de mențiuni pentru cele 4 regiuni (Europa Centrală și de Est, Europa de Vest, SUA și Canada, Alte continente), precum și premiul pentru cel mai bun student moldovean categoria Arte, premiul „Simpatia Echipei de organizare” și ”Premiul Special al prim-ministrului Republicii Moldova”. 

Pub

Câștigătorii au primit diplome din partea echipei de organizare, diplome de gradul I, II și III din partea premierului Republicii Moldova, precum și 18 aparate foto Olympus, 11 tablete Asus Nexus, 4 Kindle și un aparat foto Canon.

În documentul atașat știrii puteți vedea lista câștigătorilor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub