Citește toate știrile la acest subiect

(doc) Eduard Grama a fost demis din funcția de ministru al Agriculturii

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunță că a semnat decretul de demisie a ministrului Agriculturii, Eduard Grama.

Decretul șefului statului vine în urma solicitării de vineri, 17 martie, a prim-ministrului Pavel Filip.

(doc) Eduard Grama a fost demis din funcția de ministru al Agriculturii
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)

”Aștept ca în timpul apropiat să se mai producă astfel de inițiative. În Guvern există încă destul de mulți demnitari corupți. Voi semna demisia oricărui membru al Guvernului Filip. În functie trebuie sa fie promovați oameni tehnocrați, adevarați profesioniști, nu selectați pe criterii politice. Sunt gata se semnez în fiecare zi decrete de demisie a demnitarilor din această guvernare”, a scris Dodon într-o postare pe o rețea de socializare. 

UNIMEDIA amintește că Eduard Grama a fost reținut  la 15 martie, de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție. 

Pub

Asta, după ce ofițerii CNA și procurori anticorupție au descins în această dimineață la Ministerul Agriculturii și în biroul lui Eduard Grama. Pecheziții au avut loc și la domiciliul lui Grama.

Potrivit șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, Grama ar fi primit mită. Deocamdată nu se cunoaște despre ce sumă este vorba, cert este că, în schimbul banilor, acesta urma să favorizeze înstrăinarea ilegală a 9,2 hectare din terenurile Colegiului Național de Viticultură și Vinificație.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub