ora: 09:47, 20 mar 2017 6357
Autor: Cristina Lujan

(doc) Eduard Grama a fost demis din funcția de ministru al Agriculturii


(doc) Eduard Grama a fost demis din funcția de ministru al Agriculturii
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunță că a semnat decretul de demisie a ministrului Agriculturii, Eduard Grama.

Decretul șefului statului vine în urma solicitării de vineri, 17 martie, a prim-ministrului Pavel Filip.

”Aștept ca în timpul apropiat să se mai producă astfel de inițiative. În Guvern există încă destul de mulți demnitari corupți. Voi semna demisia oricărui membru al Guvernului Filip. În functie trebuie sa fie promovați oameni tehnocrați, adevarați profesioniști, nu selectați pe criterii politice. Sunt gata se semnez în fiecare zi decrete de demisie a demnitarilor din această guvernare”, a scris Dodon într-o postare pe o rețea de socializare. 

UNIMEDIA amintește că Eduard Grama a fost reținut  la 15 martie, de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție. 

Asta, după ce ofițerii CNA și procurori anticorupție au descins în această dimineață la Ministerul Agriculturii și în biroul lui Eduard Grama. Pecheziții au avut loc și la domiciliul lui Grama.

Potrivit șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, Grama ar fi primit mită. Deocamdată nu se cunoaște despre ce sumă este vorba, cert este că, în schimbul banilor, acesta urma să favorizeze înstrăinarea ilegală a 9,2 hectare din terenurile Colegiului Național de Viticultură și Vinificație.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (3)
  Cazul ministrului corupt Grama e o mare pata pentru PD si guvernul care se lauda cu marile sale "realizari". E drept,Filip si Dodon incearca sa se spele de Grama,dar oricum coruptia ramine in guvern. In 2018 poporul va trebui sa se spele de toti hotii.
 • +2 (2)
  ..Pt numai faptul că Grama a auzit de cazul de la Stauceni..Și nu făcut nimica..Deja trebuie să răspundă.. Putea foarte simplu sa.i atenționeaze pe cei de CNA sau cine o Mai fi acolo..Și gata ieșea "basma curată"
  • +1 (1)
   De ce l.ati demis în baza de cererii de demisie?????!!!!!Ii m.ai dați o șansa ??!!! ..Să mai facă "declarații" de genul votul uninominal salvează Moldova??!!!!
 • +2 (2)
  ..A dorit să fie "și cu dansa-ntr-insa și cu sufletu-mpacat"..
 • +3 (3)
  CNA a asteptat ca Grama sa scrie un "autodenunt" si sa "colaboreze" cu organele de ancheta(sa le dea si lor ceva,asa cum se face in asa czuri).Dar Grama a facut-o pe desteptu. S-a filmat in public cum semneaza pentru "uninominal" si a crezut ca a scapat de pedeapsa.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA