ora: 10:06, 08 apr 2013 16070
Autor: Dumitru Ciorici

(doc) Ce venituri și proprietăți are Vlad Plahotniuc


(doc) Ce venituri și proprietăți are Vlad Plahotniuc
Vlad Plahotniuc, deputat
Foto: UNIMEDIA
Documente atașate
Fostul prim-vicepreședinte al Parlamentului, Vlad Plahotniuc, și-a făcut publică declarația cu privire la venituri și proprietate pentru anul 2012. Potrivit documentului, acesta a avut un salariu în 2012 în funcția de deputat de cca 160 mii lei, informează UNIMEDIA. 

Sursa a declarat, la fel, că a avut venituri din depuneri la instituții financiare de peste 12 mii lei. Omul de afaceri mai spune că deține 90% din capitalul social al Prime Management, care are o valoare totală de cca 4,1 milioane lei.

Vlad Plahotniuc mai declară că deține 4 garajuri, 2 apartamente și un subsol. La capitolul bunuri mobile, deputatul susține că are în proprietate 3 automobile de marcă Mercedes, modelele - S600L, ML350L, SML320CDI. 

Legislatorul spune că mai deține 2 carduri VISA și două Platinum, pe unul din ele având jumătate de milion de lei. Potrivit actului, Plahotniuc ar avea și datorii de 1 milion de lei, bani contractați în 2011 și scadente în acest an.

Vedeți atașat declarația pe venituri a politicianului.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (6)
  dar banii de pe Metal-feros de ce nu au fost inclusi?
  • -5 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Bravo omului ca are cap sa faca bani. Mai rau de Filat care a privatizat tot ce este posibil in tara asta. Si acum noi cetatenii de rand suportam consecintele privatizarii lui Filat. Un exemplu graitor este Privatizarea Moldova Gaz. Va place pretul la gaz? Multumiti-i lui Filat! :)
   • +3 (5)
    Comentariul tau e TRASH.
    P.S. Nu tin apararea lui Filat, doarca sunt satul de estea de-al de tine care scriu comentarii la comanda. Nu mai poti citi comentarii fara sa ti se faca grata.
    • +2 (2)
     Dar discoteca Drive,hotelul Nobol,hotelul Codru,Petrom,si multe alte.....toate acestea nu putea sa le declare sau ce???
     • +2 (2)
      Domnule Plohatniuc foarte putin ai declarat....cu mult mai mult ai..
      • 0 (2)
       ia vshoke shi photoshop levii, eu inteleg patanii ca o vrut sa-l stanganeasca pe Plahotniuc, chipurile el ii tare zvizdos si are multi bani, dap se putea de facut un photoshop mai calitativ.

       Sunt cetățean activ
       • 0 (4)
        pentru Sirghi Revenco... eu inteleg ca esti un spiridus de la etajul 6 al guvernului, poate tu si esti acela care o facut photoshopul... intelegi, ca Plahotniuc ar avea tat in tara asta e un mit, o nascocire, precum ca si Filat ar fi cel mai mare CONTRABANDIST al secolului.... vezi tu ca dovezi trebuie. Multe camioane cu tigari trec vama, multe sunt de contrabanda, stim multi ca Filat e cel care stringe banii din aceste tigari, dar putini dintre noi putem sa demonstram acest lucru.... da sa recurgi la photoshopuri de astea levie ca chipurile Plaha are milioane venituri, ap demonstreaza ca voi sinteti jalnici de tot.

        Sunt cetățean activ
        • +1 (1)
         Mda...interesant, domnul Plahotniuc are un apartament cu suprafata de 1023.1 mp in valoare de aproape 6.5 milioane. :) Interesant, din salariu de vice-spreaker are acesti bani?

         Sunt cetățean activ
         • +1 (1)
          Toate s-ar sfirsi atunci cind Plahotniuc ar fi inchis, atunci toate slugile sale care acum
          isi primesc lunar salariu, ne-avind de ce se teme ar scoate adevarul la iveala!!!
          Acest moment cred ca va veni foarte curind! Este prea din cale-afara, ca un bandit cu 2 identitati
          sa ocupe rindurile Parlamentului, sa detie circa 50% din bussinesul Republicii Moldova(obtinut ILEGAL!
          Prin escrocherii, santajari, chiar si omoruri). Rusine.

          Sunt cetățean activ
          • +1 (1)
           Imi este interesant, unde sint declarate restul circa 55 intreprinderi pe care le detine ILEGAL.
           O parte din ele fiind:
           1.Combinatul de produse cerealiere
           2.Franzeluta
           3.Carmez
           4.Combinatul de producer a coniacului Aroma
           5.Magazinul Gemenii
           6.Tantal
           7.MetalFeros, Moldtelecom, AirMoldova, Aeroportul, Moldova Gaz, Registru si alte intreprinderi de STAT!
           8.Hotel Codru
           9.Hotel National
           10.Insulele la Izvor
           11.Cafenea Parlament
           12.Cafenea Guguta


           Sunt cetățean activ
          • +1 (1)
           Mai rau este insa faptul ca acest hot a inceput sa cumpereameninte si politicieni, exemplu viu este Marian Lupu, Mihai, Ghimpu, Sirbu, Godea si multi altii. Pe care ii vedem zi de zi latrind in fata poporului!

           Sunt cetățean activ
     • +1 (1)

      Este clar ca Plahotniuc se afla pe cai mari. S-a asigurat ca Voronin nu-l
      va sustine pe Filat, in acelasi timp santajandu-l, trimitand mascatii peste el,
      fabricandu-i dosare, bagandu-i spaima-n oase.

      Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Unimedia ! e scris in declaratie nu ce valoare are cota din compania Prime Management ci suma beneficiilor pentru 2012 = 15.465 mil lei
  uite asa presa avem noi, presa verde incearca sa manipuleze cu date pentru ca plahotniuk sa arate mai prost, presa albastra il arata ca pe un sfant si la randul lor il prezinta pe filat intr-o lumina mai proasta ...
  pana la urma doar PRO-tv se mai bucura de un pic de credibilitate, ei parca sunt ultimii ce nu isi impun punctul de vedere propriu ci doar relateaza stirile pentru ca noi spectatorii/cititorii sa putem judeca singuri
 • +3 (3)
  Creditele au fost contractate doar pentru ochii lumii, adica pentru aceasta declaratie de venituri.
  :D
 • +3 (3)
  pai si atunci de unde atitea bani ca sa intretii atitea mercenari si sugatori declaratie de risul gainelor.Tara lui papura voda
 • +3 (3)
  Magnatul odios si asasin, delapidatorul si spalatorul de milioane de euro, nu si-a declarat banii ascunsi in paradisurile fiscale din Cipru, Grecia, Rusia sau Bangkok. (Dealtfel, nici respectuosii Lupu, nici Lazar, nici Corman, nici prea-necuratul Ghimpu s.a.) Incontestabil, vor iesi la suprafata toate talhariile talharilor autohtoni de pe lista OffshoreLeans. Bruxelessul stie ce stie despre infractorii camuflati si mitomani, care, cu atata tupeu penal, vomita minciuni. Dumnezeu sa-i ierte, ca pe ei nu-i va ierta nimeni.
 • 0 (0)
  Parditul Democrat
  ahahaha
 • +2 (2)
  Cred ca Plah a declarat doar 5 % din averile lui.
  • +3 (3)
   iar eu cred ca a declarat 100% din tot ce e scris pe numele lui ...
   lume, lume ... voi chiar nu intelegeti cum ascund astia banii?!?! oare explicatia lui Pirlog referitor la masina nu v-a dat de inteles? cica masina nu e a lui dar a ASOCIATIEI pe care o conduce!!!
   uite asa face si plois, si filat, si voronin, si ghimpu ... au companii, firme cu capital "strain", companii peste hotare, asociatii obstesti, partide, companii media, ONG-uri s.a.m.d. deci zeci de modalitati de a procura bunuri si servicii nu sub nume propriu ci sub numele organizatiei.
   deci legal astia declara tot ce au, mai departe ar fi treaba fiscului sa verifice persoanele pe numele carora sunt inregistrate toate acele companii si organizatii cu care politicienii nostri "saraci" nu au "nimic" in comun
   • 0 (0)
    Maxim 5, mai are circa 55 intreprinderi care ii apartin ILEGAL!

    Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  saracul deschideti un cont sal ajutam ca nu are nici ce minca
 • +2 (2)
  Garajuri??? Alo pluralul la garaj e garaje. Angajati numai agramati crescuti in garajuri.
 • 0 (0)
  Unde ati gasit ML350L, SML320 ? Cred ca nici mercedesul nu stie ca produce asa modele.
 • +2 (2)
  apare intrebarea...la ce bun sa te lansezi in politica?...sa aperi averile care le ai obtinute pe cai frauduloase)....bussinesmanii nu se implica niciodata in politica.......cum poti sa faci legi pentru cei din patura saraca si mijlocie, daca nai simtit pe pielea ta ce inseamna sa economisesti 5 lei de o piine......nu declaratiile trbu aratate, da faptele concrete spre stabilitatea tarii.
 • +2 (2)
  Doar atat Plahotniucul are? Saracul de el! Poate , strangem bani, facem cheta,sa-l ajutam pe Plohis, sa se imbogateasca? Ca, cam saracuts pare, mititelu'!!! Chiar nu are obraz el, facand aceste declaratii, cica, doar atat a acumulat?! Isi bate joc de noi!!!!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Baghirov.....on shesteorca sam sebea pearit,prosledite za ego pocazaniea 7 aprelea,on cac panelinaia prostitutca :cto menishe dast togo i prodast tomu cto bolishe dast.Эта тварь не имеет никакой морали ,этики.Он нигде не востребован (кроме где нагадить),вот он и высовывается как г.....из травы!!
 • 0 (2)
  eu una nu inteleg , de unde aceasta declaratie a fost preluata de unimedia ? am cautato pe paginile oficiale a CNI, FISC.md, nui nici o boaba de declaratii, acum, apare intrebarea, de ude Unimedia a preluat aceasta "declaratie" care mai mult seamana pe o falsificare, photoshop.
 • 0 (0)
  restul e in off-shoruri... Da PG si CNA nu-s incluse in declaratie? :)
 • 0 (0)
  Ris shi batjiokura ha ha ha .....iaka asta declaratsie de venit, nu nare omu mai mult no putut sa agoniseasca ....
 • 0 (0)
  GUVERNANŢILOR MILIONARI
  Opriţi-vă! Nu mai furaţi!
  Hoţia naşte ură!
  Cetăţenii sunt frustraţi,
  Nu mai au ce pune-n gură!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA