ora: 14:38, 13 oct 2017 8625
Autor: Tania Lozan

(doc) PSRM, înregistrat în calitate de participant în campania electorală a referendumului anti-Chirtoacă


(doc) PSRM, înregistrat în calitate de participant în campania electorală a referendumului anti-Chirtoacă
Foto: socialistii.md

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a fost înregistrat în calitate de participant în campania electorală a referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general de Chișinău, se arată într-un comunicat emis pentru presă de către reprezentanții formațiunii.

Totodată, șeful statului, Igor Dodon, pe o rețea de socializare a îndemnat locuitorii capitalei să participe la plebiscitul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general.

„La 19 noiembrie, trebuie să salvăm Chişinăul de dezmăţul, haosul, incompetenţa şi indiferenţa care au dominat în administrația locală timp de 10 ani. Sunt convins – chişinăuienii vor opta pentru dezvoltare. Iar primăvara, după referendum, vor avea loc alegerile unui nou primar. Vă îndemn să lăsăm ambițiile și divergențele ideologice și identitare – trebuie să salvăm Chișinăul”, a menționat Dodon.

Amintim că, referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general de Chișinău va avea loc pe 19 noiembrie 2017. Deși au mai rămas mai puțin de cinci săptămâni până la plebiscit, edilul suspendat rămâne în arest la domiciliu.

Menționăm că, anterior reprezentanții PL, PAS, DA, PLDM, PUN, PDM și PN au anunțat că nu vor participa la referendumul cu privire la demiterea lui Chirtoacă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA