(doc) Bine de știut: A fost lansat calendarul evenimentelor marca „Pomul Vieții” pentru anul 2018

De acum înainte turiștii străini și reprezentanții diasporei  își vor putea programa mai ușor călătoriile și vacanțele în Moldova. În premieră, pentru țara noastră, a fost lansată o agendă centralizată a evenimentelor cultural turistice „Pomul Vieții” 2018, ce au scopul de a atrage vizitatori străini. 

Foto: UNIMEDIA

Astfel, calendarul cultural-turistic „Pomul Vieții” 2018 conține 28 de evenimente ce valorifică tradițiile milenare ale țării noastre în domeniu vinificației, tradițiile și obiceiurile dar și obiectivele turistice importante.

Anul trecut, Moldova a găzduit 14 evenimente cultural - turistice de importanță regională care au atras peste 150.000 de vizitatori și care au contribuit la apariția pe piața a noi antreprenori în domeniul turismului. Spre exemplu, Ziua Națională a Vinului -  cel mai important eveniment turistic al țării a atras 44.000 de vizitatori străini, cu 17% mai mult decât în 2016.  Astfel, pe parcursul anilor 2016-2017, Moldova a înregistrat o creștere media anuală de 17%, ajungând la 3,2 milioane de vizitatori.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.