ora: 10:16, 15 feb 2013 12094
Autor: Victoria Dodon

(doc, video) Plahotniuc: Am dovada că nu sunt urmărit de Interpol


Video se incarcă ...
(doc, video) Plahotniuc: Am dovada că nu sunt urmărit de Interpol
Documentul lui Plahotniuc
Documentul prezentat de Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, contestă informațiile precum că numele său ar figura în documentele Interpol. Acesta a declarat în cadrul unei briefing că va cere ministrului de Interne, Dorin Recean, să dezmintă oficial informațiile. În caz contrar, Plahotniuc dă asigurări că-l va acționa pe Recean în judecată.

Drept dovadă a faptului că nu este dat în căutare de Interpol, Plahotniuc a prezentat astăzi un răspuns oficial al secretariatului general Interpol cu sediul la Lyon, Franța.

„Am intuit că se vor mai specula aceste zvonuri și m-am adresat la Interpolul mondial din Franța, Lyon. Am rugat să-mi dea informații: sunt sau nu sunt în căutare. Am primit un răspuns, dar nu l-am făcut public pentru că știam că vor mai fi făcute încercări, prezentând careva documente. Așa și s-a întâmplat. A ieșit ministrul Recean cu careva informații care pot fi folosite de mass-media pentru a confirma anumite aluzii. Am prezentat tuturor deputaților acel răspuns oficial care arată clar că nu sunt implicat”, a declarat Plahotniuc.

Democratul a amintit că anterior se adresase la Interpolul italian și cel din Republica Moldova, de la care primise răspuns că nu ar fi în vizorul acestor instituții.

Ieri, Ministrul de Interne, Dorin Recean, a confirmat pentru JurnalTV că prim-vicepreședintele Parlamentului ar figura în documentele Interpol. Sursa a confirmat autenticitatea actului care a fost lansat zilele trecute în spațiul public.

La rândul său, Plahotniuc a spus că va cere dezmințirea informațiilor. „Colegul a rămas iritat că pe masa fiecărui deputat se află această informație. I-a deranjat pe unii. O să mă adresez oficial dnului Recean să dezmintă informațiile. În caz contrar voi fi nevoit să mă adresez instanțelor de judecată, învinuindu-l de calomnie”, a conchis sursa.

Vedeți mai jos documentele:Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Si nu odata a prezentat documente veridice in care se arata negru pe alb ca nu este cautat de nici o instittutie.
  • -10 (16)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Numai prostii si cei fara minte pot sa creada ca Plahotniuc este monitorizat de catre Interpol. Mai ales ca dinsul a efectuat o vizita de lucru iN Italia, chiar in momentul cind a aparut zvonul asta.
   • -8 (14)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Sa fi fost adevarat cele spuse de catre Recean sau Mocanu precum ca Plahotniuc este cautat de catre Interpo, atunci demult acesta pleca din politica. Mai mult la sigur de asta. Cu Interpolul nu te joci.
    • -9 (13)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Plahotniuc a avut vizite si in Italia, si in Cipru, si IN SUA. Nicaieri dinsul nu a fost cautat sau prins.
     • -7 (11)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Nu cred in cele spuse de catre Recean.
      Este evident ca acesta a facut aceste declaratii
      la comanda luI Filat ca in mod special sa faca
      galagie prin presa. Am mai spus si am sa mai repet inca odata
      ca nu are pentru ce Plahotniuc sa fie demis sau in genere sa plece din politica..aiureli comuniste si nimic mai mult.
      • -6 (10)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Recean este o marioneta de-a luI Filat. Si cu asta este totul clar. Singurul care trebuie sa-si de-a demsia este nimeni altul decit Filat. El este responsabil de toate faradelegile ce au loc in tara. El este responsabil de situatia proasta de la Banca de Economii, de coruptia de la fisc, de contrabanda de tigari ce au loc zilnic la vama si despre care noi nu stim nimic.
       • +9 (13)
        Acum aproximativ 6 luni, în urma perchezițiilor la companiile off-shore, implicate în atacurile raider din 2010 și 2011 asupra instituțiilor financiare din RM, a ieșit la iveală faptul că Plahotniuc este beneficiarul direct al atacurilor raider la Victoriabank, Banca de Economii și compania ASITO. Documentele au ieșit la iveală datorită Curții de Justiție din Londra, care a obligat mai multe companii să dezvăluie detalii despre identitatea celor care au intrat ilegal în posesia acţiunilor.
        • +8 (12)
         În urma investigației avocaţilor britanici, care apără interesele lui Victor Țopa și Viorel Țopa, au fost identificate companiile implicate în atacurile raider din vara anului 2011 din Moldova. Totodată, Curțile Engleză și Scoțiană au ordonat sechestrarea documentelor și serverelor a 17 companii și a mai multor persoane implicate în atacurile raider din Republica Moldova. Percheziția și sechestrarea actelor și serverelor s-a întâmplat în aceeași zi și la aceeași oră pe tot teritoriul Angliei. În rezultat, numele lui Vladimir Plahotniuc a ieșit la iveală în repetate rânduri.
         • +8 (12)
          Amintim că în urma unor decizii judecătoreşti ilegale, mai multe pachete de acţiuni ale Băncii de Economii, Moldova Agroindbank, Victoriabank şi ale societăţii de asigurări ASITO au ajuns, în mod fraudulos, în posesia unor companii off-shore. Ulterior, s-a declarat că în spatele acestor acţiuni ar sta actualul prim-vicepreşedinte al Parlamentului.
          • +5 (9)
           iarasi dezinformare in masa din partea mult ,,stimatului'' Plahotniuc.
          • -1 (3)
           Ceea ce trebuia de Demonstrat, Filea si toti catelusii sai fara diploma fac un atac murdar, Nu se poate sa avem un Ministru la MAI care sa minta si sa faca comanda politica, vor sa spuna acum ca CNA face jocul politic al cuiva????
           La CNA fratilor sa facut reforma si este unica institutie care a fost reformata......

           Sunt cetățean activ
       • +9 (13)
        Hai iar acte false de a lui, shi mai bine sar invata a vb, ca pune cite un cuvint in minuta, ori vb , ori taci, Plohotniucule dati demisia si nu chinui lumea
        • -1 (3)
         Ceea ce trebuia de Demonstrat, Filea si toti catelusii sai fara diploma fac un atac murdar, Nu se poate sa avem un Ministru la MAI care sa minta si sa faca comanda politica, vor sa spuna acum ca CNA face jocul politic al cuiva????
         La CNA fratilor sa facut reforma si este unica institutie care a fost reformata......

         Sunt cetățean activ
    • +9 (11)
     Situația poate fi privită și prin prisma cazului Magnițki. Or, Plahotniuc a început să-și extindă influența în sistemul bancar în 2008, anume când pe conturile a două companii fictive din Moldova, Bunicon-Impex SRL şi Elenast-COM SRL, deschise la Banca de Economii, ar fi fost transferați din Federația Rusă 52 de milioane de dolari, bani delapidaţi de la o bancă rusă. Ulterior, banii ar fi fost transferaţi de la BEM pe conturi din Austria, Cipru, Estonia, Finlanda, Letonia și Lituania, Elveția și Hong Kong. Zilele trecute și presa britanică scria că Republica Moldova este punct-cheie în schema spălării de bani din cazul Magniţki.
     • +8 (10)
      Acum, după demiterea lui Valeriu Zubco din funcția de procuror general observăm că tot mai multe informații ies la suprafață, de aceea acum este necesară o explicație clară din partea autorităților privind monitorizarea lui Vlad Plahotniuc de către Interpol. Cu atât mai mult că atât Zubco, dar și avocații lui Plahotniuc, au declarat anterior că Plahotniuc nu este monitorizat de Interpol, în timp ce documentele de mai jos spun contrariul.
      • +9 (11)
       Documentul emis de Interpol demonstrează încă o dată că Plahotniuc (iar în acest caz și vasalii săi - Zubco și Litvinov), ca și în toate cazurile anterioare (TVR1, Prime, Victoriabank, Banca de Economii, ASITO, insulele din parcul „La Izvor”, identitățile, relația sa cu instituțiile fundamentale ale statului, vânătoarea etc), a MINȚIT.
       • -1 (3)
        Care document mizerie, care??????
        Nu fiti bre lina si nu va lasati chiar intratit manipulati de aberatiile si minciunile executantilor lui Filat....
        Este clar si de pe LUNA ca Filat utilizeaza tot felul de actiuni de denigrare si atacuri la persoana bazate pe aberatii si minciuna.....
        Nu se poate ca intr-o tara democratica de drept sa avem un Premier care sa manipiulaeze opinia publica, sa duca lumea in eroare, sa atace iar pe la spate el sa delapideze BEM de miliarde, sa duca Tiruri cu tigari de milioane de euro, sa alunge Investitorii Straini din tara, etc....

        Sunt cetățean activ
        • -1 (3)
         Inca o dovada ca Plahotniuc este curat si tot ce sa speculat in presa, toate aceste atacuri murdare sint o schema ticaloasa a lui Filat de lupta din ambitia si frustrarea personala a lui.

         Sunt cetățean activ
         • 0 (0)
          Chiar si cand e aparat de Lupu.....
          http://www.youtube.com/watch?v=cyeIp_gZzVA&feature=youtu.be
        • 0 (0)
         Ba chiar mai distrat, amaritule:
         http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=5ROLiFKFhjI&NR=1
  • +2 (2)
   vreau o solicitare din PG si MAI de la Inalta Curte de Justitie din Londra ,de la DNA din Romania si organele de drept din Cipru! Si sa vedem ce v-or raspunde la aceste solicitari oficiale!!!
 • +10 (12)
  Pina cind nu e in cautare,dar e in lista de asteptare.
 • +10 (12)
  Ла-ла-ла-ла-ла... Кай верзь пе перець... Ла-ла-ла-ла-ла
 • +13 (17)
  Nimeni nu a zis ca sunteti cautat, sa confirmat ca sunteti monitorizat, nu mai dezinformati opinia publica!!!

  Sunt cetățean activ
  • +9 (13)
   si dece aduceti documente din franta daca sunteti monitorizat de italia?

   Sunt cetățean activ
   • -2 (6)
    Pentru ca in Franta e sediul central al Interpol, postacule de profesie!
 • -1 (1)
  Da nui bine!
  Adevarat razboi!
  Nu inteleg de ce lumea sta linistita!
  De ce nu iese nimeni sa faca curatienie pintre ei!
  Nimeni nu injtelege ca ei isi bat joc de noi si ne descrediteaza total! Lumea moare de foame fratilor!
  Toti fug din tara asta!
  Cit o sai mai toleram!
  Esiti oameni buni in strada sa ne facem dreptate!
  • +2 (4)

   numai mie imi pare straniu ca - notarul e nora fostului deputat Bondarciuc care in timpul comilor a condus Comisia parlamentară "Comisia economie, buget şi finanţe" ;)
 • -2 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -2 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +4 (6)
  si la piata centrala poti cumpara astfel de dovezi ca a lui Plohis
 • 0 (2)
  Adresare tuturor!!!!!!!!!!!!!
  Ca sunteti: Moldoveni, Romani, Rusi, Gagauzi, Ucraineini, Bulgari!!!!!!!!!
  Toti in strada am trait in pace si intelegere atiti ani ne vom intelege si mai departe dar cu sacalii astea trebuie de lamurit odata si pentru totdeauna!!!!
  Jos banditi!!!!
  Jos hotii!!!!
 • +4 (6)
  Aceste fituice sunt la fel de "veridice" ca si cele trei papusi, aduse pe post de avocati si care au facut bale la gura aparandu-si stapanul ca nu figurează în niciun dosar sau în vreo monitorizare a Interpol.
 • -1 (5)
  Eu propun ca "pentru profilaxie" sa-l IMPUSCAM si daca mai tarziu se va dovedi ca este nevinovat,sa ne cerem scuze oficiale:(:(:(
 • +3 (7)
  unde sa mai auzit ca politia indiferent din ce tara ar fi ea sa ti spuna da noi te filam,da noi iti ascultam telefoanele,da noi te urmarim,Plahotniuk asta ne crede asa prosti !!!!!!!!!!!!
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  http://bitly.com/VLIMHo
  Nu pierdeti timpul cu politicienii nostri, deveniti voi un politician adevarat: http://bitly.com/VLIMHo
  • -1 (3)
   Nu intunecati mintea oamenilor prin toate aceste aberatii si minciuni, nu faceti dovada ca aveti onoare si caracter incepind atacuri politice la persoana incercind astfel sa distrageti atentia de la actul de TRADARE, de la situatia de la BEM,FISC,VAMA, etc....

   Sunt cetățean activ
   • 0 (2)
    E clar ca buna ziua ca Plahotniuc este invinuit si atacat la comanda, ca este curat si nu are nici o legatura cu toate speculatii care le fac executantii lui Filea si a Topilor....
    Oricum lumea deja asta a inteles si o sa arate asta la viitoarele alegeri, iar tradatorii o sa fie tazati pe masura...

    Sunt cetățean activ
    • 0 (0)
     http://www.youtube.com/watch?v=cyeIp_gZzVA&feature=youtu.be
 • 0 (0)
  «Независимый» телеканал Publika, известный своей лояльностью к олигарху Владимиру Плахотнюку, объявил о вхождении в партнерство с американской медиа-корпорацией CNN.
  http://omg.md/Content.aspx?id=108444&lang=3

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA