ora: 10:31, 09 aug 2017 13504 13 Autor: Eugen Durbala

Din nou în vacanță: După Teheran, Igor Dodon a revenit în Grecia


Din nou în vacanță: După Teheran, Igor Dodon a revenit în Grecia
Foto: facebook.com/Igor Dodon

După ce s-a întâlnit cu vice-premierul Rusiei, Dmitri Rogozin, la Teheran, Igor Dodon își continuă vacanța în Grecia cu familia. Președintele a postat pe pagina sa de Facebook poze cu fii săi la poalele muntelui Athos.

UNIMEDIA amintește că președintele Igor Dodon a plecat pe 30 iulie în Grecia în vacanță cu familia. Pe cinci august, Dodon a plecat la Teheran a ceremonia de inaugurare a noului Președinte a Iranului, Hassan Rohani, unde s-a întâlnit cu persoana non-grata în Republica Moldova, Dmitri Rogozin. 

Comentarii (13)
 • +10 (10)
  Sa te ia naiba, borâtura si lingau rusnac.
  • +1 (1)
   moldova a fost o tara de rahat de cind istoria. Toata istoria moldovei , e o povestire despre cum au fost ocupati de rusi, de turci, de austroungari, unguri, polonezi, goților, hunilor, gepizilor, avarilor, slavilor, tătarilor. Toata istoria moldovei e sub cuvintele, ocupatie, suzeranitate(nu suveranitate), influenta. Si chiar cind existau pauze cind nu-si batea joc nimeni din exterior de oamenii astia, atunci boierii(ex. oligarhii) luau controlul asupra celui care domnea. Sa incetam sa pretindem ca se va schimba ceva, ca dodon e un presedinte care nu ne reprezinta, ca ne vom europeniza si vom trai ca oamenii. Moldovenii vor trai cum au trait de cind sunt pe fata acestui pamint - cei mai saraci din europa. De ce? pentru ca fiecare crede ca e cel mai destept, si frumos, iar restul dai nahui, ca is tarani prosti si invidiosi, eu am sa fac ce vreau si ce am nevoie, iar priduracii las sa hamaiasca, daca ceva si pizdon pot sa primeasca.Corupere si furt - o normalitate in perceptia tuturor.
 • +12 (12)
  Domnule Presedinte sunt pedagog si n-am posibilitate niciodata sa plec in vacanta.Nu avem asa bani ca sa calatorim nici in tara, dar mite dupa hotare. N-ati vrea sa faceti ceva bun pentru medici si pedagogi sa poata si ei sa se odihneasca. Stiti avem impresia ca ati rivnit sa ajungeti Presedinte doar ca sa va odihniti si sa va afisati pe retele pozele. Mai faceti ceva si pentru binele cetatenilor din tara nu doar pentru familia d-voastra.

  Sunt cetățean activ
 • +9 (9)
  Gyros, tzatziki, halkidiki, kalimera, kalispera - vă explică Dodon cum e să-ți petreci vacanța în Grecia, pe iaht. Oare câți copii din Moldova învață în școli insalubre? Câți bătrâni trăiesc în mizerie în sate uitate de timp? Să-i fie rușine!
 • +7 (7)
  Bidon zarazit vesi mir....
 • -14 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dupa stresul de la muntele Atos (unde era не в пи..ду,не в красную армию) blocajul lui Rogozin si plecatul fortat la Teheran, are omil dreptul sa se hodineasca? Viata de Presedinte e stresanta si trebuie odinhna pe banii statului cat mai des. Mai ales ca tara nu arde, ba chiar is poate reveni la normal fara el. Plus mecanizmul de furt ruleaza continuu, deci personal nu il afecteaza. Guleai IgAri si te asteptam sa revii cu noi planuri si initiative prostesti. Nu de alta dar Ghimpu si Lupu aiuresc solitar fara companie pe masura...
 • +3 (3)
  E normal să ai grijă de copiii tăi dar nu uita că ești președinte și ești dator să ai grijă și de copiii năpăstuiți ai țării. Ori de ei îți este într-un loc.
 • +6 (6)
  E bine bidoane in UE?...
 • +1 (9)
  Bravo!!! Esti un tatic fericit, odihnihnidu-te in Uniunea Europiana,dar cu litoralul tinutului Krasnodar al Rusiei cum ramine???Il vitregesti prin apsenta ta !!!!!!!!
 • +3 (3)
  rosca a pregatit totul in 92 ca sa ne atace rogozin cu gardistii pentru a distruge tara moldovenilor si a forma anclava sudica pridnestrofie,contra noastra si civilizatiei europene.dadon pregateste totul pentru ca de pe acesta trambulina rogozin sa devina pres al rusiei, dupa care dodon se vrea ca lucasenko pres pe viata al moldovanilor in anclava r.moldavia
 • +3 (3)
  la odihna geografia lui dadon e antalia ,grecia ,muntele Atos ,dar pentru bidla el recomanda soci,krim rususesc
 • +3 (3)
  Cata fatarnicie in acest bot de Presedinte. Ii este lui in cur de Moldova si de poporul ei, chiar ii este in cur si de Putin cu Rogozin.
 • 0 (0)
  Imi este greata de toate, Tara furata, Dadon la odihna

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri