ora: 10:21, 13 mar 2013 9588
Autor: Dumitru Ciorici

Diacov: Ghimpu contribuie cel mai activ la revenirea comuniștilor la putere


Diacov: Ghimpu contribuie cel mai activ la revenirea comuniștilor la putere
„Comuniștii doar culeg roada”
Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Situația din fosta Alianță de guvernare rămâne la fel de tensionată. Ultimele declarații și ieșiri ale liberalului Mihai Ghimpu se pare că îi afectează atât pe liberal-democrați, dar și pe democrați. 

Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD, a declarat pentru UNIMEDIA că, în prezent, Mihai Ghimpu este cel care contribuie intens pentru ca PCRM să revină la guvernare.

„Mihai Ghimpu, cel mai activ și eficient, contribuie la revenirea comuniștilor la putere. Isteria promovată de liberali în ultimul timp seamănă o mare confuzie în tabără democrată. Deși ei spun că sunt împotriva rușilor și comuniștilor, prin ceea ce fac, practic repetă contribuția lui Roșca, Alexei și tot ce se referă la sfârșitul anilor '90”, a spus sursa în cadrul unei intervenții pentru UNIMEDIA. 

Democratul este de părere că retorica liberalilor împinge lucrurile spre alegeri anticipate. „Prin asta ei ne împing la alegeri anticipate. Comuniștilor nici nu le va trebui mare campanie electorală, doar vor culege roadele. Liberalii se străduie să arată frumușel… împingându-i pe ceilalți într-o parte… rolul lor în menținerea stării de conflict e foarte important”, a conchis sursa.

UNIMEDIA amintește că săptămâna trecută Mihai Ghimpu a participat la mai multe emisiuni televizate în care i-a criticat dur pe liberal-democrați, dar și activitatea reprezentanților PLDM. La fel, acesta a spus că nu mai acceptă ca Filat să devină premier, vorbind și despre problemele pe care le-a avut în trecut cu Plahotniuc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +7 (15)
  Mă întreb de ce Mihai Ghimpu atacă atât de perfid PLDM şi liderul acestui partid, Vlad Filat. E conștient că riscă să provoace anticipate? Răspunsul stă la suprafaţă deoarece Ghimpu nu are caracteristicile unui politician: e slăbuț când vine vorba de cultura generală, este ranchiunos, necooperant și profund coruptibil.
  • +5 (15)
   Chiar dacă Ghimpu vociferează la tot pasul, că el este un politician cinstit, sincer, onest, realitatea ne demonstrează contrariul. Ultima declarație „Cu toată contrabanda și toate hoțiile, AIE rămâne succesul nostru” nu poate să nu te lase perplex. Succesul cui? Să înțelegem că-și recunoaște hoțiile?
   • +5 (15)
    În spațiul public apar tot mai multe materiale și date care confirmă că Mihai Ghimpu este profund implicat în diverse afaceri strâns legate de trafic de influență și corupție: tranzacții exclusiviste cu petrol pentru instituţiile municipale, diverse scheme la Ministerul lui Șalaru. Capac la toate a pus tranzacționarea prin darea în arendă a benzinăriei Eurosim, proprietatea liderului PL, către compania Petrom, controlată de fapt de către păpușar.
    • +4 (16)
     În ultimul timp, liderul PL a început să promoveze o tactică ticăloasă de a pune în responsabilitatea directă a lui Filat neajunsurile din instituţiile conduse de reprezentanţii PLDM, de altfel inerente oricărui act de guvernare.
     • +2 (16)
      Dacă e să mergem pe această logică, atunci Ghimpu provoacă în opinia publică o reacție de percepție similară pentru el însuși, când corupția endemică de la primăria Chișinău trebuie să-i fie atribuită liderului PL, fiindcă principalul factor de decizie la primărie este nepotul și adjunctul său la partid Dorin Chirtoacă. Apropo, Ghimpu niciodată nu utilizează această tactică în raport cu PD.
      • +2 (14)
       Joaca aceasta cu focul poate provoca alegeri parlamentare anticipate. Dacă se vor produce aceste alegeri parlamentare anticipate, atunci PL în frunte cu Ghimpu, are șanse mari să fie exclus de la guvernare. Conștient sau inconștient liderul PL lucrează pentru revenirea comuniștilor la conducerea Republicii Moldova iar o asemenea ispravă îi garantează lui Ghimpu un loc de onoare în cimitirul politic alături de faimosul Iurie Roșca
       • +3 (13)
        Partidul Liberal a tras pe sfoară atît alegătorii săi cît şi întreaga ţară. Destul de bine ne amintim cu toţii sloganele PL-lui în campaniile electorale: – “Toţi pentru Europa, Europa pentru toţi”, “Pentru libertatea TA”, “Libertate, Dreptate, Bunăstare”, ”Schimbarea în bine cu Partidul Liberal vine” şi evident “Schimbarea pînă la capăt”. Toate aceste motto-ri cu care Partidul Liberal a venit în alegeri, de fapt nu sunt altceva decît o manipulare a cetăţenilor cu un singur scop, pentru a accede în Parlament. Altfel nu putem găsi scuze pentru toate eşecurile pe care le face atît liderul partidului Mihai Ghimpu, fracţiunea din Parlament, cît şi cei din domeniile minesteriale care i s-au revenit după “împărţirea” Republicii Moldova conform acordului al AIE 1 şi 2.
        • +1 (11)
         Alegătorul Partidului Liberal a fost în mare parte tineretul. Anume el, tineretul, a dorit o schimbare cu adevărat al acestei ţări, dar cu regret putem să spunem, că Partidul Liberal per ansamblu au trădat alegătorul şi de fapt nu s-a ţinut de promisiunile din campaniile electorale. Un lucru este cert: – “Am schimbat RUPTUL pe CÎRPIT”.
         • +8 (12)
          Iar tu Diacov trebuia sa te gindesti la asta cind ai votat motiunea de cenzura, dar nu veni acum si arata cu degetul la altii uitete ce ai facut tu pentru distrugerea AIE, voi sunteti primii care a-ti pus cruce aliantei.
          • +3 (13)
           Ghimpu este un bolnav mental care doreste sa ne distruga tara difinitiv .
           Sa vindut si mintile lui Plahotniuc, e zombat tottal el si asa nu era sanatos dar acum in general o ia razna.
          • +2 (12)
           Ghimpu este un stricat,ne face tara de ris...
          • +4 (12)
           Ghimpu deja e cadavru politic, actiunile intreprinse de liberal in ultimul timp, iesirile la rampa, prestatiile "impunatoare" si bolnave de la diferite emisiuni TV a demonstrat ca locul acestui individ e la psihiatrie, dar nu in politica.
          • +6 (16)
           Foarte corect! Anti-comunistul Ghimpu s-a dovedit a fi COMUNIST in suflet!
          • +7 (13)
           Aveti dreptate domnu Diacov !
           Totul strica acest taran !!!
          • +3 (9)
           Clar ca contribuie, el ii cu Plohatniuc, dar acesta e cu comunistii, ca si lupu, Diacov ai mai ramas tu in PD care mai poti face ordine, dai afara odata pe mafiotii istia si fa dreptate!,
          • +2 (8)
           Partidul democrat si Partidul liberal au declarat razboi acestei tari, au declarat razboi cetatenilor acestei tari, eu doresc sa ne distruga tara,
           Plahotniuc cu slugile sale doresc ca in tara sa fie haus sa nu se mai inteleaga de unde si pina unde , de unde vin bani si unde pleaca, daca Ghimpu se batea cu pumnul in piept ca el doreste numi uns cs RM s se integreze in UE , atunci de ce acum doreste ca sa revina comunistii la Guvernare , cu totii stim foarte bine ca scopul comunistilor nu este UE dar uniunea vamala Belarus -Kazahtan-Rusia, atunci pe cine doreste sa minteasca Ghimou cu declaratiile sale ca el doreste numai integrarea in UE, Chirtoaca deja isi taie si miina pentru asta .
           Se mai duce Ghimpu pe la Bruxelles si ne face tara de rusine.
           Numai Mafioti si Bolnavi mental in politica moldoveneasca.
          • +3 (9)
           Ne ține-ți de niște proști domnilor democrați! Nu aveți chiar cea mai mică stimă și respect față de noi, de cetățenii acestei țări.
           Cît ne mai duceți de nas d-lor Democrați, aș mai pune un R după De în acest cuvînt dar…
           Faceti jocul lui Plahotniuc si nimik mai mult, va este voua in cot de tara asta de bunastarea cetatenilor si de integrarea europeana .
           Da pe Ghimpu ce sa-l mai asteptam poate nici nu va mai veni de la Bruxelles, ne face tara de rusine, cu ce treaba sa mai dus si bolnavul acesta, doamne fereste de asa prosti , imi inchipui ce o sa zica Europa de noi dupa vizita lui Ghimpu , o sa ne rida inca mult timp dupa asta.
           Isi mai face fata si Ghimpu sa speriat si el de alegeri a vazut ca si-ai pierdut alegatorii dupa ce sa vindut lui Plaha si deja cauta Solutii.
           PD-partidul MAFIOTILOR!
           PL-PARTIDUL ALCOOLICILOR SI BOLNAVILOR MENTAL.
          • +3 (9)
           . Cualitia PLOHA(lupu) + Ghimpu ,, doreste sa distruga AIE, ei vad pe PLDM ca un concurent , la care nu ii pot face fata.
           Ei stiu foarte bine ca PLDM este un partid onest , o echipa unita , o echipa cu oameni responasabili, cinstiti, care muncesc zi de zi pentru binele acestei societati .
           Ploha vede bine asta si se teme caci cetatenii au incredere in VLAD FILAT SI IN PLDM.. si acum incearca prin diferite metode murdare si mirshave sa-i atace ca sa-i distruga si sa ramie el stapin pe tot , ia cumparat pe toti si singurl concurent pe care nu-l poate cumpara este Filat si PLDM si deja incearca prin cele mai murdare metode sa le strice imaginea.
          • +2 (8)
           Europenii îl acceptă pe Filat, numai liderul PL zice ba. Căci aceasta e singura modalitate de a provoca alegeri anticipate. Volens-nolens, te întrebi: cine este juristul Mihai Ghimpu, dacă ne împinge cu atâta încăpăţânare spre dezastru? Oricine ar fi, Putin ar trebui să-l decoreze, dacă va reuşi să torpileze formarea unui nou guvern.
          • +4 (8)
           În mod normal, înainte de a spune nu, dl Ghimpu ar trebui să afle ce gândesc alegătorii despre acest scandal. Percepţia alegătorilor ar putea fi alta decât crede liderul PL despre persoana sa. Săpând groapa lui Filat, riscă să cadă el însuşi în ea. Se spune că un sondaj efectuat de PD a schimbat optica lui Lupu şi Plahotniuc asupra situaţiei. Şi ar fi firesc pentru nişte oameni raţionali. Dar un gest raţional nu poate provoca alegeri anticipate...
          • +1 (1)
           Serios, imi pare rau de Ghimpu, a fost cindva politician normal, acum s-a lasat total vindut! Nu mai este acel Ghimpu care era cindva, acum a simtit gustul banilor...
           Mda...ma dezamagesc tot mai mult si mai mult, Ghimpu este un TRUP POLITIC!
          • +1 (1)
           Ghimpu este un trup politic, lipsit de o oarecare valoare! Cetatenii cred ca si-au facut concluzii despre persoana Ghimpu, Plahotniuc si Lupu!
           Sint toti dirijati de PLahotniuc!
           Jos mafia!
         • +1 (1)
          Am impresia ca Ghimpu niciodata nu a avut o putere a cuvintului! Mereu trintea cite o fraza nebnua de-a lui, ca dupa asta sa fie batjocorit, ce fel de expresie a unui politician "trasni"? Sau de la Lupu, "Bl*adi" sau "galgoci", Lupule, ASTA A FOST SCRIS IN DISCURSUL SCRIS DE PLAHOTNIUC???
         • +1 (1)
          Ghimpu a tradat interesele, valorile si principiile nationale. A vrut sa devina erou national prin actiunile de demitere a guvernului Filat. In Parlament a tinut un discurs radical impotriva guvernului Filat. A criticat si domeniile gestionate de ministrii PL. Pina la urma nu a vrut sa recunoasca ca criza politica a pornit de la vinatoarea din Padurea Domneasca, actiune gestionata de reprezentantii PL-ului. Ca pina la urma sa se ascunda dupa ideea represeunilor politice care au avut loc pe perioada sovietica. Noua nu ne trebuie asa "eroi nationali" precum este Ghimpu. Rusine PL-ului si reprezentantilor PL-ului din guvernarea Filat.
        • +9 (11)
         Iar tu Diacov trebuia sa te gindesti la asta cind ai votat motiunea de cenzura, dar nu veni acum si arata cu degetul la altii uitete ce ai facut tu pentru distrugerea AIE, voi sunteti primii care a-ti pus cruce aliantei.
        • +4 (8)
         laurentziu,
         nu-ti bate capul de alegatorii PL -ului , care au cap pe umeri , au votat si vor vota cu PL, unicul partid cu doctrina si fapte pentru binele acestui popor.
       • 0 (12)
        Ghimpu este la fel ca Rosca, are cam aceeasi soarta daca o tine asa, racneshte in gura mare in toate partile dar face bine doar comunistilor, PR pentru ei, ar trebui sa se linishteasca, si sa accepte pe Filat , ca aceasta va stabili situatia!
        • +5 (7)
         dar si Diacov e bun, mai bine ar curata partidul lui, ar curati de Plohatniuci , Lupi, care intradevar duc tara la anticipate, si nu numai, o duc spre rusia si nu UE!dl Diacov faceti ordine!
       • +1 (9)
        Ce vreti voi de la Ghimpula,daca el sa chiset in pantaloni pina in clasa a 10-a................si a invatat la juridica vre-o 25 de ani si a dus de acasa toate gainile si brinza de oi.............
       • -1 (7)
        vad ca ghimpu na votat anpreuna cu comunistii motiuniia de cenzura deschideti ochii si veti vedea adevarul
     • +2 (10)
      Ghimpu este un bolnav mental care doreste sa ne distruga tara difinitiv .
      Sa vindut si mintile lui Plahotniuc, e zombat tottal el si asa nu era sanatos dar acum in general o ia razna.
      • 0 (0)
       se pare ca tu te-ai imbolnavit mai tare de esti asa stresat de boala lui Ghimpu...
     • +2 (4)
      "inerent oricarui act de guvernare"
      am impresia ca vrei sa inchidem ochii fata de faradelegile care s-au facut de catre PLDM!
      Eu sunt de parere ca moldovenii merita un guvern intransigent si legea trebuie sa fie una pentru toti, indiferent de culoarea politica!
      Consider ca demascarea oamenilor corupti de catre partide aduce beneficii RM pe termen lung!
     • +1 (3)
      Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (7)
   УКАЗ
   Президента Российской Федерации
   О награждении государственными наградами
   За большой вклад в реализацию внешнеполитического курса Российской Федерации и многолетнюю добросовестную работу наградить:
   Орденом «За заслуги перед Отечеством»
   II степени
   ГИМПУ Михаила Фёдоровича – подполковника Службы внешней разведки Российской Федерации, город Кишинёв , Республика Молдова.
   Президент Российской Федерации В.Путин
   Москва, Кремль
   15 февраля 2013 года
   № 145
   • +1 (7)
    Награда нашла своего героя. 12 марта, в Брюсселе, Постоянный представитель Российской Федерации при НАТО Александр Грушко вручил Орден «За заслуги перед Отечеством» II степени подполковнику Службы внешней разведки Гимпу Михаилу Фёдоровичу. Михаил Фёдорович горячо поблагодарил российский народ и лично Президента Российской Федерации за оказанное доверие и заверил, что он сделает все от него зависящее, для процветания Великой России. Во время дружеской беседы присутствующие обсудили политическую обстановку в Молдове. Были определены приоритеты…
   • -2 (6)
    Rază_de_Lumină , pentru asa minciuni calomnii, tre s-o ei la bbbt
    • +3 (5)
     Я знал ,что у поклонников Гимпы нет чувства юмора .Но чтоб настолько ?Это уже клиника .
  • +1 (5)
   marsik,
   si daca Ghimpu e "slabut" cum ziceti voi astea care trambitati doar de Ghimpu si-l faceti in tot felul, de ce sariti in capul lui?????????
   Raspuns: Petru ca este PUTERNIC!!!Are un electorat cu capul pe umeri!!!
   ce n-ati zice voi, dar omul care gandeste cu capul nu da scultare la balivernele lui Diacov &Co;.
   Voi cei care comentati aici primii si ultimii la toate idioteniile ce se scriu cu copy-paste , voi si "Shafu" vostru cu Diacov impreuna si cu "Nastavnicul"lor Lucinsky , va temeti de mama focului de Ghimpu si liberali. Mai ales va temeti de doctrina PL de reunificare si unitate a poporului!!!
   Iata impotriva cui luptati voi, lingaii calailor poporului acesta!!!!!
  • +2 (4)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (3)
   Eventualele alegi anticipate vor fi fatele pentru AIE. Scorul total va fi in minus fata de cel actual. Pur si simplu lumea nu va iesi la alegerri cu toate ca unii mizeaza ca vor arunca bani si sacose in ograzile oamnenilor. In final se va repeta anul 2000 cind comunistii au revenit la putere cu 71 mandate. Oameni buni ajunge sa furati, faceti o amnistie totala care si ce a furat. IN CALEA DVS STAU OAMENI CARE VAU VOTAT SI CARE ZI SI NOAPTE VA PRIVESC SI ASTEAPTA FAPTE CONCRETE.
  • 0 (0)
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   """Până la 31 martie, persoanele fizice sunt obligate să-şi declare veniturile".........
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   http://unimedia.info/stiri/pana-la-31-martie--persoanele-fizice-sunt-obligate-sa-si-declare-veniturile-58329.html
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • 0 (10)
  hai ca Diacov are dreptate, ghimpu este al doilea Rosca, dar si lu Diacov ias sugera sa iasa din toata mafia lor, sai deie afara pe cei care ii duc partidul al moarte!
 • +1 (7)
  dute ba dracului si zi ceva real nu va place ca va zice adevarul
 • +3 (7)
  diacov nu prosti lumia
 • 0 (8)
  O vorba la locul ei spusa de Diacov...Bravo..dar oricum esti spurcaciune si mizerie..............
 • +3 (7)
  Господин Дьяков, вы бы не комментировали агента вашего спонсора, а вышли бы из банды... Опыт имеете в данной сфере... Сейчас как раз самый подходящий момент!
  • 0 (2)
   Care,,opit,, vaflistul , sa dea pinsie in macaroane si zahar,risul si mizeria,cind era Presedintele Parlapuliimele,numai se ridea la tribuna altceva nu facea............
 • +1 (5)
  S-a adeverit ce am spus mai inainte ca, mai devreme sau mai tirziu PLDM si PD vor gasi un compromis, iar cel vinovat de provocarea crizei va fi gasit dl. Ghimpu.
  • +1 (5)
   pai da - PD si PLDM au inpartit deja sferele de influenta si acum trebuie sa-l puna la colt pe Ghimpu - ca fara voturile lui ei nu vor putea fura linishtit. Bravo Ghimpu! Locul PLDM si PD-ului este la gunoi, iar liderii acestor doua partide tre sa stea la duba!
 • +2 (6)
  IATA CA A IESIT SI AGENTUL(STUCACI)MOSCOVEI,PE TIMPURI,LA BUCURESTI SA SE DEA CU PAREREA.TAAAARE MARE INTELEPT,CEL CARE L-A VOTAT IN 2005,IMPREUNA CU FILAT PE VORONIN,CEL CARE ARE LEGATURI CU DICTATORII DIN LIBIA O FACE PE BIVALAI SI JUDECATORUL...VULPOIULE SI PROFITORULE,CHAR DACA FAMILIA TI-A FOST DEPORTATA IN SIBERIA ORICUM ESTI LINGEFUNDUL MOSCOVEI
 • +3 (7)
  Sigur! Da voi vreti ca toti sa laude PD si PLDM-ul? Amebele aceste partide sunt pline cu hoti si oportunishti! Atat PD cat si PLDM au demonstrat ca nu trebuie sa conduca singuri - iar Mihai Ghimpu va incurca sa va intelegeti - adica sa impratiti ceea ce fura unul si ce fura altul!!! Ghimpu e ca un ghimp in fundul vostru - Hotilor!
 • +1 (7)
  Ori Diacov,ori Ghimpu,ori Lupu,Plahotniuc,e una si aceiasi codla.
 • -1 (7)
  Bravo Diacov! Demult trebuia! Fiindca toate revarsarile si jegoseniile astea de fanatism, trivialitati si obsesii fixiste contribuie la destabilizare totala! Si asta pentru ca bogatanul ortoman si canalia inepta Ghimpu e un paranoic indezirabil. Un roman blejit, expirat, zero barat in politica. Mereu il impinge pe acest bastard Munteanu sa-i tina hangul si sa-l fasoneze. De fapt, toata adunatura de latrai Colonitei a 5ea nu e teafara. Din gurile tutu-lora - numai tunete degajate aerian! De ce javra asta ambulanta din slujba Satanei Plahotniuc da tarcoale Europei, daca nu s-a occidentalizat o iota? Nu e teafar! Glanda hipofiza si circuitele neuronice incalcite l-au transformat intr-un pericol social! Cat mai poate, sa spuna odata lesinatura: "Ba oamenilor fraieriti, PL e o creatura de buzunar. Va promit lapte si miere cu mafiotul Nr1 -presedinte, cu nepotu' -premier si Maia Laguta -ministra extremelor. "
 • +1 (5)
  Minusul cel mai mare a dl. Ghimpu este ca se lasa condus de emotii. In politica mare deciziile trebuie luate cu chibzuinta, trebuie sa intelegi ca reprezinti nu doar pe tine dar si pe miile de cetateni care te-au votat, de aceea emotiile tale personale trebuie sa le lasi la o parte si sa pui in fata interesele cetatenilor pe care ii reprezinti. Si, in general, compromisurile pot fi atinse doar cind se goaguleaza interesele tuturor partilor implicate in negocieri.
 • +1 (7)
  GHIMPULE PLEACA SI LASA-L PE DORIN SA CONDUCA,CA O SA RUINEZI TZARA
 • +1 (7)
  Ghimpu, Saharneanu(agentul informator KGB calipso) acuma își plătesc datoriile față de finanțatorii de la Kremlin. Tănase(agentul „corbul”) ăi suține tot TIMPUL.
  • +3 (3)
   Da,Costache Tanase de la fituica Timpul e un exemplu tipic de jigodie oriental-balcanica! A uitat satana ca fiul sau, Alexandru, a ajuns vedeta datorita PLDM. Acum, ajuns demult la varsta menopauzei si cu buzunarul plin de bistari de-ai mafiotului, se tine numai de matrapazlacuri si invrajbeli. S-a stricat mosu teleleuTanase!
 • 0 (6)

  Mishelle de Colonita este Jirinovschii autohton ;)))
  face sau spune cei trasneste la moment in cap ;))
  • 0 (0)
   Ghimpu, ispravnicul Colonitei a 5-ea, strechea care s-a bagat in Marianus si in besafonul lui Plahotniuc, ar trebui sa incheie un acord de drujba cu ultra-demagogul Jirinovski.Doi clonati de cea mai joasa speta. Doi juristi de duzina. Doi tucalai de funduri. Doua lipitori ticaloase.
 • 0 (6)
  Mihai Ghimpu, atâta vreme cât vorbea mai puţin, mai părea calea valea. Dar de când a început să vorbească şi să spună totul ce-i în capul lui, a devenit o catastrofă...
  A fost Mihai Ghimpu......, dar s-a transformat în MIŞA CATASTROFĂ....
  Păcat, că mulţi si-au legat speranţa de PL....
  • +1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • 0 (4)
    Da, la început Mihai Ghimpu şi Şalaru au pornit cu intenţii bune şi nobile, dar cu timpul s-au transformat şi au lunecat în mizeria căpătuielei şi alianţei cu mafioţii....
    Iar acuma sau transformat: Şalaru în Păcală şi Ghimpu în Tăndală....
    Păcat...., Dumnezeu să-i ierte..... dar pentru dânşii nu mai votez, şi îmi este ruşine că am îndemnat şi pe alţii să-i voteze...
    Membrii PL ar trebui să-şi facă alt partid fiindcă acesta nu mai accede în Parlament..
    Repede, că vin alegerile!
 • +4 (8)
  opa, blea, si curva de diacov o dat glas in svarsit! Prin Ghimpu Dumnezeu vorbeste moldoboilor rataciti, lasati-l in pace, daca Ghimpu va tacea, pietrele vor striga!!
 • -1 (9)
  GHIMPU CEL MAI SĂLBATIC POLITICIAN DIN MOLDOVA .
  NARE IDEIE CE FACE UMBLĂ BLUDNIC PRIN PARLAMENT........
  • -1 (5)
   Dar el ce e politician?...vacar si gondon..........
  • 0 (6)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (3)
  Totusi Diacov trebuie sa recunoasca faptul ca atat Plahotniuc cat si Filat nu fac parte din PL,macar din punctul asta de vedere liberalii par putin mai curati...
 • +3 (5)
  Ei, Diacov, cine a votat cu comunistii impreuna pentru a denmite Guvernul???
  Intotdeauna ai apucat prajina, curva politica, ce esti!!!
 • +4 (4)
  In capul negocierilor trebuie sa stea cauza nationala. NU se mai poate atita de furat ca in CODRU. Oamenii au votat pentru oamenu si nu pentru cei care sa fure ce agonisesc tot acei ce vau votat. Speram sa triumfe in cele din urma MINTEA MOLDOVANULUI !
 • +5 (5)
  In capul negocierilor trebuie sa stea cauza nationala. NU se mai poate atita de furat ca in CODRU. Oamenii au votat pentru oamenu si nu pentru cei care sa fure ce agonisesc tot acei ce vau votat. Speram sa triumfe in cele din urma MINTEA MOLDOVANULUI !
 • +5 (7)
  Nu zbiera , tap batrin si prost!!!
  Ai vandut tara si poporul de cand esti !
  Sa nu fi venit Lupu in partid , demult te duceai la gunoil politic!!!
  AI STIUT DOR SA TRAGI FOLOASE PERSONALE DIN POLITICA , DAR N-AI FACUT NIMIC BUN PENTRU ACEST POPOR NECAJIT!!! Multi care voteasa pentru PD, voteaza dor pentru Lupu, multi nu voteaza cu PD , doar ca este Diacov acolo!!!
 • +5 (5)
  Sa mori de ris nu shaga, adica Ghimpu e inmicul dar faptul ca doar PD a votat cu comii Diacov nu vrea sa ne dea vrio explicatie?
  Si inca ceva prostesc in vorbele pdishtilor ei tot vorbesc ca doar au dat un vot de neacord cu Filea dar "po factu" nu numai au dat unda vede alegerilor anticipate dar si au pus la pamint tot guvernul.
  Situatie e similara ca in proverbul "Hotul striga, hotul!"
 • +3 (7)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (4)
   Da, a avut unele merite, dar asta nu înseamnă că poate să speculeze cu ele şi...... prostiile pe care le face astăzi.
   Conştient sau inconştient, Mihai Ghimpu astăzi face MARI grişeli şi s-a COMPROMIS TOTAL prin drujba cu PLOHOTNIUK.
   Nu, pe aceştea eu nu votez.
 • +2 (4)
  Din acesti trei flacai, cel putin unul este agent rus! Cine este el Ghimpu, Lupu sau Filat?! In spatele lui Lupu stau Plohatniuk si Naraskin, Filat e consultat de Lucinski & Co moscovita, iar toate sagetile duc spre nea Mihai, care ramane tsap spasitor! Mihail Fiodorovici indeplineste rolul de idiot si compromite miscarea unionista! L-am votat, dar pentru comportamentul sau mi-i rusine! De ce nu-l lasa liber pe Chirtoaca, de ce este idiot, e si el agent rus sau a papat niste banutsi si canta la fluier cum i se dicteaza?!
  • 0 (2)
   Si eu cred ca ar trebui sa-l lase pe Dorin Chirtoaca sa conduca partidul,plus ca PL-ul trebuie sa se apropie de celelalte partide sau miscari pro-romanesti si unioniste...nu e ceva iesit din comun sau rusinos sa sustii acum unirea dintre Romania si R.Moldova mai ales ca perspectivele europene ale R.Moldova par foarte indepartate...si in contextul unei regionalizari puternice in Romania,Basarabia isi poate pastra o autonomie larga...
 • 0 (2)
  Adevarul ca Gimpu este singurul care nu a compromis ideia independentii Moldovei , este singurul care respecta poporul de bastina a Moldovei . toti suntem moldoveni si in acelas timp romani si locul nostru e in Uniunie Europiana si nu la coada Uniunii Vamale . Am fost ultimii la investitii in timpul URSS, am fost ultimii in imperiului TaRIST anii 1812-1917 si nu mai vrem sa fim ultimii la tot ... Singura perioada de prosperitate a Moldovei ii revin anilor traiti in Regatul Roman unde nivelul de trai era comparabil cu nivelul de trai al tarilor prospere din Europa.Si ungurii , si italienii ,sarbii ,spaniolii , portughejii , grecii ,rusii erau mult in urma moldovenilor si romanilor .
  • 0 (0)
   auzi liberalule. Nu fi ipocrit si spunele lucrurilor pe nume. Ghimpu s-a vindul banului si demult a tradat ideiile nationale. Acum il framinta frustrarile si il maninca lacomia
 • 0 (0)
  Daca nu era Marian Lupu atunci Diacov nu mai trecea pragul parlamentului, de ce ? deoarece populatia percepe cine si ce merita.
 • 0 (0)
  veriga slaba a AIE a fost , este si va fi PD , au reusit sa-i atraga in plasa si pe cei de la PLDM , cand unii ,cand altii au votat cu PCRM , au frecat alianta asa cum au vrut ei si acum uite ca iese securistul asta si ne spune noua povesti.Probabil vor ca procuratura si alte institutii sa ramana la ei , iar PL sa fiei bun de ridicat mana pentru avea majoritate .Cei mai perfizi si mai mancurti al acestui neam sunt acei oameni care nu stiu in limba vorbesc si de unde li se trage neamul ,ei tot cred ca sunt frati cu rusii.
  P.S. Parerea mea e ca PL nu are ce pierde chiar daca vor vi alegeri anticipate , insa poporul are ce pierde , pierdem noi toti .
 • 0 (0)
  Ghimpu sa plece la Colonita. Vacar da nu politic. Cu tot respectul fata de fratele sau, care s-a sacrificat in lupta cu partidul comunist si pentru ideiile nationale.
 • 0 (0)
  A fost odata, in perioada pietrei, un luptator cu trecutul odios, dar...care a scuipat in toate si-n tot. Pe pati si virtuti. Bogatia i-a luat vedere si mintile. Daca nu s-ar fi inrolat in sleahta de complotisti, ar fi fost altceva.Dar asa, a instigat Cosa Nostra cu spume la gura, ca un psihopat scapat de sub control.A facut rahatul praf, si praful s-a ales de el.
 • 0 (0)
  Acum e in press conferinta. Se aseaza aburi pe pereti de atita minciuna, isterie si fatarnicie
 • +1 (1)
  au hotarat sa se impace pdm si pldm si deja le incurca Ghimpu, de ce oare?
  ca nu va face jocul?
  • 0 (0)
   nea Diacov nu-i asa ca deranjeaza ca va "стукачеште" si au inteles si UE care e treaba....
   altfele nu iesea Dirk Scheubel sa spuna:
   "Pentru noi nu este important ce configuraţie va avea noul Guvern, noi avem nevoie de o majoritate stabilă care are un angajament în faţa Uniunii Europene."
 • +1 (1)
  pana acuma tot spuneau aia de-l ling pe filat in C*R, ca ghimpu il platit de plahotniuc...de ce atunci sunt asa de suparati democratii?
  Baiii lingailor, nu-l mai lingeti atata pe filat ca nu e chiar asa de bun cum scrieti voi si nu mai dati aceleasi mesaje zi de zi ca papagalii
  Aveti un pic de demnitate in voi FRAIERILOR
  • 0 (0)
   Nimeni nu are nici un fel de dubii în privinţa lui Filat. Dar asta nu înseamnă că Lupu, Plahotniuk sau Ghimpu îs mai buni! Nu! ei sunt fix ca Filat! Asta-i esenţa şi catastrofa.
 • +1 (1)
  Mda... Dupa ce vulpoiul-Diakov si lupu-Volkov l-au prostit pe Ghimpu ca sa ajunga ca prostul sa bata matanii de-si sfarma capul de podele, dau vina pe Misu ca e provocator !
  Bravos! Ati aplicat un siretlic stric dupa instructiunea kgb-ista!
  • +1 (1)
   Corect!
   Acum Plohotniuk (prin Diacov) îşi şterge fundul cu Ghimpu ca ursul cu iepurele. Maurul si-a făcut treaba!
 • +1 (1)
  Corect. Ghimpu sa saturat de tradatori si banditi ca voi

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA