Diacov: Ghimpu contribuie cel mai activ la revenirea comuniștilor la putere

Situația din fosta Alianță de guvernare rămâne la fel de tensionată. Ultimele declarații și ieșiri ale liberalului Mihai Ghimpu se pare că îi afectează atât pe liberal-democrați, dar și pe democrați. 

Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD, a declarat pentru UNIMEDIA că, în prezent, Mihai Ghimpu este cel care contribuie intens pentru ca PCRM să revină la guvernare.
Diacov: Ghimpu contribuie cel mai activ la revenirea comuniștilor la putere
Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Mihai Ghimpu, cel mai activ și eficient, contribuie la revenirea comuniștilor la putere. Isteria promovată de liberali în ultimul timp seamănă o mare confuzie în tabără democrată. Deși ei spun că sunt împotriva rușilor și comuniștilor, prin ceea ce fac, practic repetă contribuția lui Roșca, Alexei și tot ce se referă la sfârșitul anilor '90”, a spus sursa în cadrul unei intervenții pentru UNIMEDIA. 

Democratul este de părere că retorica liberalilor împinge lucrurile spre alegeri anticipate. „Prin asta ei ne împing la alegeri anticipate. Comuniștilor nici nu le va trebui mare campanie electorală, doar vor culege roadele. Liberalii se străduie să arată frumușel… împingându-i pe ceilalți într-o parte… rolul lor în menținerea stării de conflict e foarte important”, a conchis sursa.

UNIMEDIA amintește că săptămâna trecută Mihai Ghimpu a participat la mai multe emisiuni televizate în care i-a criticat dur pe liberal-democrați, dar și activitatea reprezentanților PLDM. La fel, acesta a spus că nu mai acceptă ca Filat să devină premier, vorbind și despre problemele pe care le-a avut în trecut cu Plahotniuc.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI