ora: 10:48, 29 oct 2013 2559 5 Autor: Cristina Buzovschi

Diacov explică de ce a cedat funcția sa lui Marian Lupu


Diacov explică de ce a cedat funcția sa lui Marian Lupu
Dumitru Diacov, lider de onoare PD
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Dumitru Diacov spune că nu i-a fost greu să renunțe la funcția de lider al fracțiunii PD în Parlament și că a făcut-o pentru a avea mai mult timp liber ca să se implice în activități de partid și întâlnirilor cu alegătorii, notează UNIMEDIA.

Totodată, acesta a negat că renunțarea la funcție ar avea vreo legătură cu prestația ștearsă a lui Marian Lupu, după ce acesta a rămas fără funcție în Parlament.
 
„Nu este o funcție extraordinar de bănoasă, de dulce, este o funcție ca și cea de deputat. Este o încercare de a repartiza angajamentele membrilor de partid. În contextul evenimentului de dimineață (n.red. - Plahotniuc a renunțat la mandatul de deputat), eu am considerat că ar fi bine să cedez și eu funcția de președinte de fracțiune. Toți membrii conducerii partidului trebuie să aibă o încărcătură maximă în această perioadă”, a menționat Diacov în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău.
 
Întrebat dacă prin această schimbare la conducerea fracțiunii se dorește o mai mare vizibilitatea publică a liderului PD, Marian Lupu, acesta a răspuns: „Nu vreau să deschid cărțile aici. Dlui este vizibil și va fi și mai vizibil în această perioadă”.
 
UNIMEDIA menționează că prim-vicepreședintele PD, Vlad Pahotniuc, a declarat că renunță la funcția de deputat. Totodată, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a anunțat că i-a propus lui Marian Lupu să preia funcția de lider al fracțiunii parlamentare. 

Comentarii (5)
 • +2 (4)
  Toata pasarea pre limba ei piere. Jenant, dar Diacov e un milog aservit, las, ignorant. Il doare in fese ca borfasul infect si intrigant Plahoit, "cel mai corupt si mai nociv oligarh", le-a festelit imaginea. Cat priveste Lupu... A fost si va fi un lup de paie. "Functia" nu-l va ajuta sa scape de epitetele: "o nulitate morala", un deseu travestit in politica.
  • +1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +1 (3)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +1 (1)
     MDA, DIACOV ARE ALTE INTERESE EL.
     CINE STIE CE PLANURI ARE EL CU PLAHOTNIUC IMPREUNA,DACA AU CEDAT AMANDOI FNCTIILE ALTORA..
     CUM ZICEAM SI ANTERIOR... PD E UN PARTID DE SMECHERI... AU ALTE INTERESE EI, NU II DOARE IN COT DE CETATENI.

     Sunt cetățean activ
   • +1 (1)
    CUM NU LE E RUSINE ASTORA SA NE MINTA PE FATA???
    MINCIUNA VA IESI LA SUPRAFATA..

    Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA