ora: 10:40, 02 mar 2012 6924
Autor: Dumitru Ciorici

Diacov: Dacă ar exista voință politică și sinceritate, problema s-ar rezolva în 10 min


Diacov: Dacă ar exista voință politică și sinceritate, problema s-ar rezolva în 10 min
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, consideră că problema alegerii președintelui ar putea fi rezolvată în 10 minute. Asta doar dacă ar exista mai multă voință politică și sinceritate. Despre asta vorbește sursa în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă

„Dacă ar exista voinţă politică şi mai multă sinceritate problema se rezolvă în 10 minute. Ascultătorii trebuie să discearnă cine încurcă acestui proces şi data viitoare să voteze aşa cum trebuie”, a spus Diacov. 

Potrivit lui, în prezent țara nu are nevoie de candidați independenți, dar de un președinte independent. "Noi nu avem nevoie de candidaţi independenţi, noi avem nevoie de preşedinte independent. Ca acest om prin definiţie să nu dorească să lupte pentru putere, să nu dorească să-şi facă partide. Noi avem oameni foarte mulţi simpatici, dar cum se cocoţează într-o funcţie încep a-şi face partide. Dar acum este pur şi simplu principial important ca preşedintele să fie neutru din punct de vedere al intereselor politice. Şi eu cred că se poate de găsit”, a opinat fostul șef de Parlament.

Dumitru Diacov menționează în cadrul interviului că în Alianța sunt discuții interminabile, deoarece "fiecare încearcă să-şi promoveze ceea ce el înţelege, dar celălalt încearcă să se împotrivească, dar nu spune lucrurilor pe nume. În felul acesta iată noi ne plimbăm, ne plimbăm şi turnăm apă la moara opoziţiei”.

Întrebat dacă s-au consumat toate posibilitățile de alegere a președintelui, deputatul democrat a dat un răspuns negativ. „Nu s-au consumat. Şi atunci ar fi mai cinstit să mergem la stabilirea datei alegerilor, să mobilizăm coaliţia, 62 de deputaţi, poate a da Domnul şi în ultima secundă ne-a veni mintea la cap şi vom vota preşedintele", spune sursa.

UNIMEDIA amintește că deputații din AIE încearcă de 2 săptămâni să identifice un candidat la funcția de președinte al țării. Aceștia nu au reușit să ajungă la o înțelegere și au amânat votarea datei scrutinului prezidențiala pentru săptămâna viitoare.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (6)
  Diacov,parca ai privit in oglinda,cind ai spus asta. Alaturi de tine nu erau si altii "sinceri" din alianta?
  • -8 (10)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Problema nu este in voință politică și sinceritate dar in Plahotniuk si Filat si ca sa nu se certe la direct in fata tuturor Plahatniuk o dat comanda lui Ghimpu sa nui voteze candidatul lui Filat la presedintie, ca Ghimpu este imposibil sa fie asa capricios deodata cind spunea intruna ca da totul numai sa-se pastreze Alianta
   • 0 (6)
    Daca Ghimpu va proceda invers,decit vrea segmentul sau de electorat, s-a zis cu Ghimpu si PL in parlament. Si aici n-ar nicio atributie Ulinici.
    • -1 (3)
     diacov mereu este vesel, de veelie nici nu incape vorba, la el totul este simplu, vreti presedinte? il avem in 10 minute deja.
     • +2 (4)
      Eu cred ca domnul Dumitru Diacov are dreptate ! Problema nu este defapt un candidat, nu este in viziunile politice ale candidatului, problema mare este in acei care se impotrivesc alegerii presedintelui, problema este in Igor Dodon in primul rind. El daca vota pentru Marian Lupu acuma ne bucuram de mai multa libertate si Moldova ar fi fost cu un pas mai aproape de integararea in Uniunea Europeana ! Si deputatii nu sunt toti seriosi, asa cum declara d-ul Diacov, intradevar fiecare aproape vrea sa promoveze ceea ce intelege el si nu ceea ce trebuie !!! Poporul are nevoie de Presedinte, deoarece presedintele este garantul stabilitatii si prosperitatii !!!!
      • +1 (3)
       da, ai dreptate cind spui ca Presedintele este garantul stabilitatii si prosperitatii. De fapt cel putin asa ar trebui sa fie, si problema chiar ar fi solutionata in 10 minute, daca Dodon ar actiona din proprie initiativa, asa vedem ca el face jocul PCRM-lui, deja a declarat ca vrea sa se alieze cu Voronin. Cred ca daca era votul uninominal aceasta criza politica nu avea sa fi fost.
   • +3 (7)
    zykram, Ai gargauni în cap?
    Ghimpu nu trebuie să voteze un Preşedinte promoscovit, sluga lui Lucinschii, sau Voronin
    I-am avut deacuma pe activiştii comunişti, proruşi Snegur, Lucinschii, Voronin şi la ce am ajuns!? - Cel mai sărac stat din Europa!

    Vrem un preşedinte proeuropean, anticomunist, care să nu fie "papuşa" Moscovei, a lui lucinschii şi Voronin!!!!!!!!!!!!!
    • +1 (3)
     ai perfecta dreptate
    • 0 (4)
     Te astreapta Europa cu bratele deschise, firtate... Notiunea de "proeuropean" a devenit o axioma , pentru cei , ce viseaza colaci pe copaci....La fel , ca si notiunea de "anticomunist", care s-a transformat intr-o diagnoza medicala, pentru cei neputinciosi la minte.
   • 0 (2)
    ei apoi ce o s amai spuna acuma si Diacov? nu e chiar atit de usor sa alegi un candidat in citeva minute, mai ales ca Ghimpu este ca un bou incapatinat si isi trage plapuma spre el.
    • -1 (1)
     Pina la urma o s aajungem ca alegerea presedintelui va fi ca un mif pentru copii nostri.
  • -1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • 0 (2)
    Bai palitule de metro, ma-ta care te-a fata asa idiot este ce ai scris mai sus.
    • -1 (1)
     Comentariul a fost șters de redacție.
   • -1 (1)
    inc anu ai pierit mai pisla
    • -1 (1)
     Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (2)
   Dumitru Diacov este unul dintre cei mai experimentati politicieni din R.Moldova acumulind de-a lungul anilor o colosala experienta in politica. Dumnealui foarte corect spune...cea mai mare porblema cu care se confrunta la moment aceasta alinata este faptul ca nimeni nu doreste sa cedeze macar un pic pentru a iesi odata pentru totdeauna din aceasta instabilitate politica. Cel mai mult au cedat cei din PDM care le revenea functia de presedinte. Toti vorbeau mult timp ca acestea se tin numai de functii si inrest le este totuna ce se intimpla...se vede ca nu e chiar asa...Marian Lupu a cedat functia de presedinte in favoarea unui candidat "apartinic" numai pentru ca sa atraga voturile lui Dodon. Iar daca acesta din urma este gata sa voteze pentru candidatura lui Bacalu sau chiar aceluiasi Ababii atunci nu inseamna ca sa format o alianta Lupu, Filat si Dodon iar ghimpu a ramas in afara aliantei!!!
   • -1 (1)
    Indeosbi sunt de parea ca pina nu se identifica un candidat la functia de Presedinte a R.Moldova, toate discutiile prind aceasta tema trebuie incheiate cum spunea si Marian Lupu intr-un interviu acordat pentru Ziare.md. Dupa mine personalitatea cea mia potrivita la functia de presedinte a fost si va ramine liderul PDM, Marian Lupu....de ce nu? Este sustinut de populatie, chiar si un sondaj efectuat prin luna decembrie a aratat ca din partea populatie dumnealui este sustinut cel mai mult in comparatie cu Voronin si Filat. Pur si simplu unele forte din actualul Parlament, nu ma refer la comunisti pentru ca este clar ca acestea nu-l vor sustine...ma refer la unele forte din interiprul AIE si anume Filat care habar nu are cum e sa faci parte dintr-o alianta de guvernare, dorind toate functiile cheie din stat sa se afle sub propriul control.
   • +2 (2)
    ai uitat sa indici ca pe linga experienta acumulata dea lungul acestor ani a mai acumulat si o avere enorma ,iar alde tine stau si sug degetele laudindui partidu si pe dinsu ca au experienta si tinind discursuri intelectuale maninci mivina
    • -2 (2)
     Eu nu vorbesc despre averea dumnealui ci despre experienta sa politica care este una destul de bogata...ce averea are si cum a obtinut-o nu ma intereseaza. Bine ca a putut sa obtina asa mult, a avut cap pentru aceasta. Nu cred ca stii tu mai bine ce maninc eu si ce nu...ai avea mai bine grija de tine!!!
     • +2 (2)
      clar cu tine
      • -1 (1)
       Clar cu mine.....daca ai ceva de spus, spune concret dar nu minca la c....de parca multe stii tu ce se intimpla in politica si cine si cum si-a facut averea!!! Clar este cu tine daca stii numai sa invinuiesti oamenii fara sa aduci careva motive!!!
       • +1 (1)
        nu vrei sa iti aduci aminte in ce stare era tara asta cin Diacov era presedinte de parlament? nu vrei sa iti aduci aminte ce a fost aici timp de 8 ani cind tot acel diacov si nu numai el lau votat pe voronin? da , are experienta politica insa decare? asta tu maninci la kkt si inca manici cam mult .
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -5 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Foarte corect a mentionat Presedintele de Onoare a PD, Dumitru Diacov. Fiecare componenta a alianteiu are propriile interese si nimeni nu doreste macar citusi de putin sa cedeze. A cedat cei din PDM renuntind la functia de Presedinte a tarii...ce chiar nu se poate si ceilalti sa mai fac careva pasuri inapoi. Doar ghimpu insasi a zis ca democratii si verziii sa identifice o candidatura dupa care acesta o va vota..a aparut Dna. Bacalu si atunci care e problema? Ca precum nimeni nu o cunoaste..aceasta nu este o problema in conditia cind totuna un presedinte apartinic va fi ales!!!
  • -2 (4)
   Unele forte din interiorul AIE nu trebuie sa uite de faptul ca aceasta tara nu se imparte numai in electoratul sau si atit. Pldm-ul cit si Pl-ul trebuie sa ia exemplu de la colegii lor din PD care foarte mult au cedat numai ca sa fie incepute discurtiile prinvind alegerea presedintelui si ca sa se ajunga citusi de putin la un numitor comun.
   • +3 (5)
    Sa ia exemplu de la PD, si sa umble ca si PD la tratative de formare a unei aliante cind cu PCRM, cind cu PL, PLDM, mai nou si cu Dodon?
    • 0 (2)
     Ma scuzi dar oare democratii au demis pe cineva din fcuntie cu ajutorul comunistilor neconsultindu-se cu cei din AIE? Nu democratii au facut intelegri cu comunistii cu insasi Filat care prin intermdeiul consultarii sale cu asa zisa societate civila si a demarat unele intelegeri cu comiii!!!
   • 0 (2)
    In AIE sunt trei partide cu viziuni diferite, cu electoarat diferit si cu interese diferite dar cum a spus Dumitru Diacov...sa nu se uite ca exista numai un stat si nu trei si ca citeodata mai trebuie de cedat putin din prorpiile interese si principii in detrimentul interesului national. Foarte mult au cedat cei din PDM, cit si Marian Lupu care merita cel mai mult sa ajunga Presedintele R.Moldova.
  • +2 (4)
   "ceilalti sa mai fac careva pasuri inapoi" Ceilalti nu pot sa faca pasuri, ar putea sa mai faca citiva pasi.
   Despre care cedare vorbesti?"A cedat cei din PDM renuntind la functia de Presedinte " Dupa 2 ani de zile,in sfirsit ati inteles ca nu exista voturi suficiente sa fie ales Lupu? Asta e cedare de functie?
   • 0 (2)
    Da, anume Filat sa mai faca careva pasuri inapoi ca anume el nu a dorir niciodata ca candidatul AIE sa ajunga presedinte, adica Lupu. Anume el cu sta in spatele lui Dodon si de aceea acesta si nu doreste sa voteze pentru candidatura AIE. Marian Lupu in acest rastimp a dat dovada de maturitate politica si ca este gata sa conlucreze intr-o alinata intr-un mod constructiv si nu ca altii care cauta numai cum sa mai tensioneze spiritile in interipul aceste guvernari...lansind prin sursele sale mediatice diverse zvonuri la adresa colegilor sai.
    • +1 (1)
     In cazul de fatza, oare nu vrea si Filat sa ramina Premier? si atunci,daca existau 61 voturi,n-ar fi votat? Dar daca Dodon nu vrea un candidat propus nici de PD,nici PL,nici PLDM, cum sa aiba voturile necesare? Nu sint deacord cu FIlat,dar Dodon este bagat in AIE de catre altcineva. Ghici de catre cine? cine ne vrea binele? Cui ii convine toata instabilitatea asta, posibilitatea de a domina in regiune ,plus de a face bani prin trafic de arme,droguri,etc,prin necontrolata regiune transnistreana?
     • 0 (2)
      Nu sunt de acord cu ideea ca precum Dodon este bagat in AIE de altcineva in afara de Filat. Este doar evident cu cine acesta se coordoneaza cel mai mult din cadrul AIE...intilnirele secrete din Bruxells dintre acesta si Filat multe spun!!! Nu inteleg de fapt cui iar convine tooata aceasta situatie iar daca tu stii mai bine atunci spune concret si nu fa aluzii degeaba?
      • +1 (1)
       Cui ii convine ca RM sa nu intre niciodata in UE? Cui ii convine sa nu recunoasca transnistria,desi au recunoscut Abhazia, Osetia de Sud ca state independente? De ce le convine sa nu recunoasca transnistria si sa fie starea asta incerta mereu? Cine l-a finantat pe Dodon la alegerile locale? Cine il finanteaza acum,cind si-a creat un partid? Poate e implicat intr-un fel si Filat, dar ponderea masiva in aparitia noului "salvator al natiunii" -Dodon o are altcineva,poate acum ai inteles despre cine e vorba?
       • 0 (2)
        Daca sa ma iau dupa cuvintele tale atunci parearea mea este ca te referi la F.Rusa...Ponderea lui Filat asupra lui Dodon este foarte mare. Anume Vladimir Filat tot acest timp nu a dorit ca Lupu sa ajunga Presedinte conform acordului de constituire AIE....anume premierul doreste ca in fruntea statului sa ajunga nu un presedinte puternic ci o marioneta..un presedinte de forma numai.
  • 0 (2)
   PL a spus , indentificati voi candidatura , iar noi vom spune daca o votam sau nu .Chiar e atat de gre de inteles . Viza-vi de d-na bacalu nimeni nu a spus ca n-o voteaza ,atata timp cat nici nu o cunosc. Ar trebui sa fie clar, in cazul in care nu ai alte probleme
 • -3 (5)
  da cit de sincer a fost Diacov oare pina acuma???? ca tot asa ferm statea pe pozitia sa ca doar Lupu e demn p/u presedinte...nu iii mai deosebit de Ghimpu sau actualul Dodon care isi scurma un scaun....Ghimpu exact asa sta cu frica ca va ramine fara post dar de aici tot striga ca e gata p/u ieshirea din criza politica...rushine cu asa politica si asa oameni incompetenti ... intre 2 oameni exista neintzelegere dap intre 5 partide))))
  • +3 (5)
   nu-l pune pe ghimpu cu filat, lupu diacov, sau mai ales dodon, voronin si restu in acceasi lada.
   Ghimpu nu ne-a tradat.
   lasal in pace, ca el e unica sansa care o mai are moldova. sa nu fi fost el, din acest ani se mai incepeau inca 200 de ani de negura, mocirla, si spalare de creeri sub ocupatie ruseasca.
   • 0 (2)
    In Parlament au ajuns cei,pe care i-au votat cetatenii,nu Rusia.Care e sansa Ghimpu pentru R.Moldova(argumente)?Ce poate face el,de unul singur, cu mandatele pe care le are?
    Ce se intampla,daca nu era Ghimpu(despre ce zici tu)?Si daca se alege un presedinte pe placul lui Ghimpu,nu tot aceste forte politice ne vor conduce?
    Ajunge sa va faceti idoli.E daunator atat pentru tine,cat si pentru acel idol,oricare ar fi el.
 • +3 (3)
  Iaca si Diacov se da cu parerea ... , de unde incredere daca ati "tulburat apele" in politica Moldovei in ultimii 20 de ani , ne-ati bagat in CSI (in comparatie cu Tarile Baltice) si acuma ne temem sa nu faceti vreo prostie cu Euroazia . E de inteles ca Ghimpu nu poate vota cu onchii inchisi , daca o da in bara , nu-l mai votam ...
 • +4 (4)
  nu nu, cred ca nu lam inteles noi bine, a vrut sa zica :'' daca nu existam eu si multi alti ca mine, viata voastra era cu mult mai usoara... din pacate vam furat, furam si mintim ''
 • +4 (4)
  Diacov, daca erai sincer si consecvent (dondon zice consecutiv) insusi cu tine, demult i-ti dadeai demisia. dar tu esti un las.
  si vrei noua sa ne vorbesti de vointa si sinceritate....
  stim cu totii ce ai facut cu ginerele tau....
  dispari te rog!
 • +3 (5)
  Dacă PLDM şi PD au spus că sunt anticomuniste şi proeuropene, de ce atunci propuneţi candidaţi procomunişti, promoscoviţi "neafiliaţi politic"?
  A-ţi uitat PLDM şi PD că a-ţi fost şi voi, ca şi Moscova şi comuniştii, împotriva Decretelor Dlui Ghimpu de condamnarea comunismului şi retragerea Armatei Ruse de pe teritoriul RM!? De ce apăraţi interesile Rusiei aici în RM?
  Doar numai PL, Dl Ghimpu se luptă ca să nu avem preşedinte "păpuşă" a lui Lucinschii, Voronin, a Moscovei!
  Am avut pe Snegur, Lucinschii, Voronin promoscoviţi şi activişti comunişti - ei au devenit superbogaţi în cel mai sărac stat din Europa
  Cucoana Bacalu aşteaptă să fie invitată cu colaci şi orchestra prezidenţială? 12 ani ea s-a luptat pentru binele cetăţenilor RM?
  Vrem preşedinte care se luptă pentru binele cetăţenilor RM, proeuropean , anticomunist!!!!!!!!!!!
  • +1 (1)
   Si prostul de mine,care nu stia de ce Rusia nu-si retrage armata!Adica din cauza ca nu a fost sustinut decretul lui Ghimpu de PLDM si PD?!
   Membri ai PL-ului "anticomunist"(in conducere):

   I.Hadarca-fost secretar de partid PCUS la US;
   V.Popa-fost membru de top PCUS, instructor al Comitetului Central al PCM;

   Cand vorbesti despre altii,nu uita de cei apropiati.
 • 0 (4)
  IN TARA ASTA EXISTA DAOR VOINTA FINANCIARA IMPRUMUTATA DE LA SUA...fura, minte, ucide si fa ce vrei numai sa nu fii OM
 • +4 (6)
  eu nu inteleg ce tot imbla cu prostii si PD si PLDM, veniti dragilor cu un candidat real, ce tot vorbiti de Bacalu ca isi cauta de viata ei in SUA si se uita ce teatru faceti; asta ca si cum ai cumpara ceva fara sa vezi, la ghici poate-ti place poate nu; eu in genere am mari dubii ca insasi Bacalu isi doreste sa fie presedinte
  • +2 (4)
   Corect!
   Dar şi Cucoana Bacalu, ce aşteaptă colaci? Cu această tăcere se face numai de ruşine!
   -Dacă doreşte să fie Preşedinte, atunci să vină, să convingă că este demnă de Preşedinte.
   -Dacă nu doreşte să îi "spună pe Skyp" lui Filat (sau lui Lucinschii) şi Lupu că nu doreşte să fie Preşedinte

   Vrem un preşedinte proeuropean, anticomunist şi nu o "papuşă" de a Moscovei, Lucinschii şi Voronin!!!!!!!!!!!!!
   • +2 (4)
    "Cintar", mai bine ti-ai cauta o prietena mai fidela...Oricum, un presedinte neales de popor, numit de un grup de 62 de aferisti nu v-a fi nici odata , cu adevarat, un presedinte a acestei tari si a acestui popor...V-a fi, doar , o marioneta impotenta de careva actiuni si decizii oportune si de interes , cu adevarat , national.
  • +2 (2)
   :-)))))) , canditatura D-nei Bacalu (cu tot respectul fata de ea) , o asociez cu cumparatura facuta prin internet , faci comanda si platesti un obiect - dar in pachet primesti altceva ...
 • +1 (3)
  "Vointa politica", ca si "principiile si valorile" celor din AIE se ascunde dupa lacomia de putere si de bani. Pe parcurul a peste doi ani de guvernare , alte interese nu au fost manifestate de ei.
 • +1 (3)
  "Componentele" din AIE au uitat cu desavirsire de promisiunile preelectorale facute cetatenilor tarii. Unica, ce-i preocupa in prezent, sunt propriile interese meschine de grupuri oligarhice si mafiote. Haul, in care s-a prabusit Moldova, prapastia dintre "guvernanti" si popor a devenit intr-atit de mare, incit a adus (ba cita oara in ultimii 20 de ani) tara in pragul unui dezastru national. Moldova, si-a pierdut cu desavirsire independenta si suveranitatea, fiind condusa rusinos de catre comisaii si emisarii SUA ....
 • +1 (3)
  A pune minusuri ( - ) , e o reactie a celor lasi si fricosi... A spune adevarul - e un fapt ridicol , pentru cei trufasi si lacomosi...
  • 0 (4)
   Adevarul , care adevar bre ??? Adevarul e ca tu esti gata sa saruti picioarele rusilor , n-ai demnitate elementara ... , de fapt , de unde demnitate daca tu n-ai IDENTITATE ?!?!?!!? Bea o suta de grame de votca si "posol na turbincu" !!!
   • 0 (4)
    "porecla", tu arati ( demonstrezi) , ca prostia si incultura te copliseste intru totul. Care identitate, bre ? Cu cine te identifici tu, de te crezi ceva extraordinar ??? Pe asa scirbitori, ca tine , nu numai rusii, dar si moldovenii te vor calca in picioare, deoarece esti o lepadatura...
 • -1 (1)
  Şi nu îi este ruşine să vorbească despre sinceritate.
  Doamne, îl auzi, pe toţi i-a trădat şi acum o face pe sfântul.
  Mare jigodie trebuie să fiii ca să procedezi aşa.
 • +2 (4)
  Dar de unde știi tu,Anyone,ce vrea electoratul lui Ghimpu. Te-a împuternicit cineva să prezinți acest electorat? Tu spune-ți părerea ta și nu te iscăli pentru toți. Sunt sigur,că majoritatea din acest electorat doresc ca în țară să se facă ordine și să terminăm cu jocurile acestea de culise. Nu cred,că Ghimpu vrea să i-a locul lui Roșca, care în același fel a distrus ADR sub acoperirea cerințelor electoratului său. Știți bine cu ce s-a terminat.
  • 0 (0)
   Daca nu ma crezi pe mine,intreaba lumea care a votat si va vota PL.
   Ca sa fie ordine,trebuie sa vrei sa ai un parlament puternic si un presedinte puternic,ceea ce clanurile nu vor.
 • +2 (2)
  Toti sunt tradatori : si Snegur, si Diacov, si Rosca, si Lupu , si Ghimpu , si Dodon....Numai, nimeni nu vrea sa recunoasca, ca ei nu sunt tradatori, ci aferist...Si-au facut si continua sa-si faca interesele personale si de grup mafiot.
  • 0 (0)
   Da Selin,Voronin, Misin, Lucinski,Sangheli,popusoi,Plugaru s.a nu sint?
 • +2 (2)
  Locul lui Diacov nu-i în politică ci la coada vacii !
 • 0 (0)
  Dimka e bun,dar un pic e KGBist,un pic hot,si un pic tradator.In rest e super
 • 0 (2)
  Nu că nu i-am întrebat,Anyone. Am o duzină de vecini,care astăzi regretă că l-au votat pe Ghimpu,ceea ce nu mă bucură de loc. Nu așa trebuie să se comporte Dumnealui.Să mai iasă în lume și să vorbească cu ei,dar nu numai cu sine și cățiva apropiați.
 • 0 (0)
  Lucrati in Moldova ca DEALER pentru o companie de telefonie americana. Activitate strict on-line. Sunteti platiti in valuta (usd) pentru o activitate in Rep.Moldova. Daca doriti asta, trimiteti email, textul DEALER si un nr. de telefon(obligatoriu ca sa putem lua legatura) pe e-mail, si va voi furniza toate datele necesare. Email: ronal2011@mail.com achetrus@gmail.com
  ---
  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA