Citește toate știrile la acest subiect

Diacov comentează plecarea lui Ceban: „Nu-mi place fenomenul”

„Trecerea de la un partid în altul este un proces obișnuit pentru politica moldovenească”. Așa a comentat președintele de onoare al Partidului Democratul, președintele fracțiunii parlamentare a democraților, Dumitru Diacov, plecarea deputatului Ion Ceban din fracțiunea PCRM și aderarea acestuia la grupul socialiștilor, transmite UNIMEDIA. Democratul a precizat că nu agrează fenomenul.
Diacov comentează plecarea lui Ceban: „Nu-mi place fenomenul”
Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Asta este decizia deputatului. Eu nu exclud că din fracțiunea PCRM vor mai pleca și alții. Aste depinde de atmosfera din interiorul fracțiunii. Nu este exclus că unii oameni sunt stimulați să plece. Mă rog, se eliberează locul pentru alții. Nu văd nicio problemă în asta. Este un proces caracteristic pentru scena politică moldovenească. Mie personal nu-mi place când se intră în Parlament pe listele unui partid și, după aia, la sfârșitul mandatului se trezesc pe listele altui partid. Dar, este un proces natural”, a afirmat sursa citată.

Întrebat dacă plecarea lui Lupu din rândurile comuniștilor tot l-a nemulțumit, Diacov a răspuns: „Nu. Mie nu-mi place fenomennul. Însă sunt cazuri care sunt benefice pentru scena politică și societate”. Democratul a surâs.

Pub

Deputatul grupului socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a precizat că nu cunoștea despre intenția lui Ceban. „Fiecare cu decizia sa, dlui îi aparține decizia. Mie, personal, îmi este scârbă de ceea ce se întâmplă în Parlament”, a spus aceasta.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub