Diacov, Reșetnicov și Streleț, cine din deputați a avut cea mai exotică destinație de vacanță

Deputații s-au reîntors din vacanță și au reînceput deja munca în cadrul comisiilor parlamentare de profil. În cadrul unei apariții televizate, parlamentarii Dumitru Diacov, Artur Reșetnicov și Valeriu Streleț au fost întrebați unde și-au petrecut zilele de odihnă și sărbătorile de iarnă, notează UNIMEDIA.

Diacov, Reșetnicov și Streleț, cine din deputați a avut cea mai exotică destinație de vacanță
(Foto: ProTV Chisinau/Inprofunzime)

Democratul a fost cel mai deschis și a mărturisit că a ales o destinație mai exotică, Dubaiul.
 
„Politicienii din Moldova preferă să spună că au stat în vacanță acasă și să-i lase pe oameni să creadă că au stat și s-au necăjit, au săpat în grădină. Eu o parte din vacanță am stat acasă, în patrie, dar am fost și în afara țării. Am fost 5 zile cu nepoții în Dubai, din considerente că este ieftin prețul la biletul de avion”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău.
 
Potrivit lui, această vacanță i-a adus multe gânduri pozitive, deoarece a avut parte de o „ședere într-o țară mică, cu 4 mln de oameni populație, o țară bogată, cu un extraordinar simț patriotic”.
 
Cu toate acestea, Dumitru Diacov spune că nu prea s-a odihnit, dar și-a îndeplinit datoria de bunel. „Cei doi nepoți gemeni, de 12 ani, m-au purtat în toate locurile de distracție pentru copiii. Am fost la Dubai Land, pentru mine nu a fost odihnă, a fost multă fizică foarte serioasă. Mi-am făcut datoria de bunel”, a adăugat liderul de onoare al PD.
 
La rândul său, comunistul Artur Reșetnicov a spus că a făcut un tur cu mașina, cu familia sa și prietenii săi, în țările vecine în „căutarea zăpezii”.
 
Cel mai puține a dezvăluit liberal-democratul. Acesta a refuzat să divulge care i-a fost destinația de vacanță, specificând doar că a petrecut sărbătorile în sânul familiei.
 
UNIMEDIA precizează că vacanța deputaților a durat aproape trei săptămâni.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub