ora: 08:15, 14 ian 2014 3839
Autor: Cristina Buzovschi

Diacov, Reșetnicov și Streleț, cine din deputați a avut cea mai exotică destinație de vacanță


Diacov, Reșetnicov și Streleț, cine din deputați a avut cea mai exotică destinație de vacanță
Foto: ProTV Chisinau/Inprofunzime

Deputații s-au reîntors din vacanță și au reînceput deja munca în cadrul comisiilor parlamentare de profil. În cadrul unei apariții televizate, parlamentarii Dumitru Diacov, Artur Reșetnicov și Valeriu Streleț au fost întrebați unde și-au petrecut zilele de odihnă și sărbătorile de iarnă, notează UNIMEDIA.

Democratul a fost cel mai deschis și a mărturisit că a ales o destinație mai exotică, Dubaiul.
 
„Politicienii din Moldova preferă să spună că au stat în vacanță acasă și să-i lase pe oameni să creadă că au stat și s-au necăjit, au săpat în grădină. Eu o parte din vacanță am stat acasă, în patrie, dar am fost și în afara țării. Am fost 5 zile cu nepoții în Dubai, din considerente că este ieftin prețul la biletul de avion”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău.
 
Potrivit lui, această vacanță i-a adus multe gânduri pozitive, deoarece a avut parte de o „ședere într-o țară mică, cu 4 mln de oameni populație, o țară bogată, cu un extraordinar simț patriotic”.
 
Cu toate acestea, Dumitru Diacov spune că nu prea s-a odihnit, dar și-a îndeplinit datoria de bunel. „Cei doi nepoți gemeni, de 12 ani, m-au purtat în toate locurile de distracție pentru copiii. Am fost la Dubai Land, pentru mine nu a fost odihnă, a fost multă fizică foarte serioasă. Mi-am făcut datoria de bunel”, a adăugat liderul de onoare al PD.
 
La rândul său, comunistul Artur Reșetnicov a spus că a făcut un tur cu mașina, cu familia sa și prietenii săi, în țările vecine în „căutarea zăpezii”.
 
Cel mai puține a dezvăluit liberal-democratul. Acesta a refuzat să divulge care i-a fost destinația de vacanță, specificând doar că a petrecut sărbătorile în sânul familiei.
 
UNIMEDIA precizează că vacanța deputaților a durat aproape trei săptămâni.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (5)
  Dupa parerea mea Diacov a fost cel mai deschis si a spus deschis destinatia vacantei sale. Sunt sigura ca toti democratii s-au intors cu forte noi si sunt gata sa munceasca si mai departe pentru evolutia tarii noastre.
  • 0 (0)
   Unimedia, oare acest subect e cel mai important din emisiune ??? Dar poate cum sau dus liberal-democratii la comunisti ca niste tincusori jalnici si cu mucii pina la pamint se rugau dupa ajutor ca sa pedepseasca buldogul si mai grav, sa negocieze alegeri anticipate? si, ca pina la urma tot ei sa ramina prostiti intr"un hal fara de hal ? Sunt minciunosi comunistii, nici vorba,dar in cazul acesta prea multe se pun cap in cap !!!
 • 0 (2)
  da iata interesant , Domnul Guma in ce tara si-a petrecut vacanta ?

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Satul arde, dar baba se piaptana. Tare ne fute pe noi unde s-au odihnit hotii nostri.
 • 0 (0)
  Daca in timp de 24de ani Diacov-e nu ti s-a trezit sentimentul patriotismului apoi nu mai incepe vorba,,,Dar Resheto,matinca ai fost in tara pe care o urasti cel mai mult-Ro....
 • 0 (0)
  Politicenii îşi consolidează
  Cochilia lor politică
  Şi deloc nu-i intresează
  Că ţara e în... stare critică.
 • 0 (0)
  trei KGBisti. Astea ne conduc si anume din cauza aceasta asa traim.isi sterg toti picioarele de noi

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA