ora: 08:20, 26 apr 2013 12422
Autor: Victoria Dumbravă

Dezvăluiri: În ce condiţii urma să fie semnat un nou acord de constituire a AIE


Dezvăluiri: În ce condiţii urma să fie semnat un nou acord de constituire a AIE
Foto: UNIMEDIA
Membrii fostei alianţe de guvernare erau gata să semneze un nou acord. Acest lucru s-ar fi întâmplat înainte de şedinţa de joi a Parlamentului. Decizia din 22 aprilie a Curţii Constituţionale a dat, însă, peste cap planul principalilor actori politici din Moldova. Potrivit liderului PD, Marian Lupu, în seara zilei de luni, cele trei partide aveau deja mostra acordului politic, inclusiv la capitolul partajări de funcţii, ministere şi alte instituţii.

Informaţia fost confirmată şi de şeful fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii "În profunzime" de la ProTV, informează UNIMEDIA.

Şeful democraţilor spune că i-a fost greu să accepte o eventuală repunere în funcţia de prim-ministru a liderului PLDM, Vlad Filat. "Şi Plahotniuc, şi Diacov, şi alţii m-au bătut la cap să îl votez. În timpul negocierilor am stabilit ca Serviciul Vamal şi Fisc-ul să fie unite în cadrul unei singure agenţii, să fie scoase de sub influenţa Ministerului Finanţelor şi aduse la nivel de Guvern cu un BORD de supraveghere fără implicarea factorului politic. De asemenea, am solicitat şi anumite mecanisme de garanţii relative că nu vor mai fi scoase în prim plan mendrele, orgoliile şi rânza moldovenească. Aceste mecanisme m-au făcut să îmi schimb poziţia", a declarat Lupu.

O a treia condiţie impusă de PD a fost schimbarea la faţă a Guvernului, ceea ce însemna că în viitorul Cabinet de miniştri nu s-ar fi regăsit persoane compromise.

Faptul că procesul de negocieri în vederea formării unei noi alianţe de guvernare era cât pe ce să se încheie cu succes, a fost confirmat şi de preşedintele fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ. Deputatul i-a acuzat, însă, pe democraţi de constrângere.

"Am negociat destul de insistent şi productiv. Am ajuns la punctul în care exista o majoritate. Dar, voi aţi cerut garanţii la CNA, la Procuratură şi la sistemul electoral. Ne-aţi răsucit mâinile la spate şi ne-aţi impus să votăm în două lecturi", a afirmat Streleţ.

Amintim că luni, 22 aprilie, Curtea Constituţională, a decis că desemnarea lui Vlad Filat drept candidat la funcţia de prim-ministru a fost una ilegală.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (8)
  Bocet fără lacrimi. Toate astea nu mai costă nimic. A-ţi dat în bară definitiv. Lumea nu mai crede în braşoave.
  • +2 (8)
   mafia si banditi sunt cei din PD,ei stiau ca lui Filat CC nui va permite sa fie premier,si de aceea ei s-au decis sa voteze,au pus multe conditii si proiecte pentru vot,unde PLDM a votat.
   • +3 (7)
    PD numai prin amageala fac totul...((
    • 0 (6)
     Comentariul a fost șters de redacție.
  • +2 (6)
   Dar mie nu stiu de ce mi se pare ca Plahotniuc i-a chidanit in primul rind pe colegii sai de partid, intelegindu-se cu cei de la Curtea Constitutionala pe la spatele lor. Cel putin, Diacov pare sa nu fi stiut de podleanca asta...
 • -2 (10)
  SI DACA VA DOARE SUFLETUL PENTRU TARA ..SI GURIN + SISTEMUL MIXT E UN RAU PENTRU MOLDOVA DE CE LE-ATI ACCEPTAT? SAU ACESTE RAURI CU FILAT IN FRUNTE ERAUCEVA BENEFIC PENRU MOLDOVA ???? STRANII SUNTETI VPI DUPA CE VATI FRECAT CU TOTI SI PE STINGA SI PE DREAPTA TIPATI CA SUNTETI VIRGINI SI ATI FOST VIOLATI!!!!!!!!!!!!!!DA UNDE ERATI VIRGINI ??IN NAS SAU IN URECHI???????
  • 0 (4)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +4 (8)
  Doar alegeri anticipate...si pe acestia de acum la puscarie.
 • -3 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +2 (8)
  Unica soliție pentru a forma AIE-3 este ca liderii partidelor politice Filat,Lupu cu stapânul lui pe nume Plohotniuc,Ghimpu, să se retraga din Parlament și chiar din conducerea acestor partide,dar mai bine si din politica definitiv.
 • -1 (9)
  ce gunoaie sunteti voi . Strelet e cel mai rau strateg a unui partid , care aduce mari prejudicii tarii . Trebuie sa plateasca pentra asta. Trebuie declarati persoane non-grata in politica din RM .Rusine sa va fie !
 • +2 (2)
  AIE-1, s-a destrămat.
  AIE-2, a decedat.
  Se conturează AIE-3
  Tot formată din... mişei.

 • 0 (6)
  Acum deoarece Filat e un cetatean unde e procuratula de ce nul pune la dubala?
  • +1 (1)
   sa inteleg ca pana acum nu a fost cetatean?
 • -1 (3)
  Ce asteapta judecatorii unde e legea in Moldova ,pentru Filat nu exsista lege numai pentru noi oamenii de rand .Unde sunt judecatorii platiti zilnic de bani publici de ce nu-l chiama odata macar sa-l inrebe de MISTO . Numai pentru noi e lege iata de ce nu-l chiama ..........................................................................................Astai viata, suntem inpartiti pe categorii . Filat e om de categorie superioara ,superioara .
 • -1 (3)
  Filat nu va fi tras la raspundere pentu convorbirile telefonice pentru-ca e om deosebit .
 • +1 (1)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “”Marcarea Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale-2013”……….
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   COMENTARIUL_A_FOST :) - “”Marcarea Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale-2013”……….
   ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _ADMINISTRAT _DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _VANDALIZAT _DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _SPURCAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST_MARCAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/……………………….. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST_MARCAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST_STERS_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _BLOCAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _MODERAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _CENZURAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _CONSPIRAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _CONFISCAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _EXPROPRIAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _UZURPAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _CAPTURAT_DE_REDACTIE. /UNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? COMENTARIUL_A_FOST _PRIVATIZAT_DE_REDACTIE. /CLOUNICOMEDIAPORT/ …………………………………………………………………………………………………………………………………………. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/marcarea-zilei-mondiale-a-proprietatii-intelectuale-2013-60017.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA