ora: 20:11, 10 apr 2017 28970

Deputat român: Plahotniuc şi-a înscenat propriul „asasinat”, pentru a distrage atenția de la problemele reale ale țării


Deputat român: Plahotniuc şi-a înscenat propriul „asasinat”, pentru a distrage atenția de la problemele reale ale țării
Foto: Epoch Times Romania

Tentativa de asasinare a liderului Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, nu este altceva decât o inscenare, pentru a distrage atenția populației de la problemele reale ale țării. 

O spune deputatul USR de la București Matei Adrian Dobrovie. Alesul poporului din România spune că furtul miliardului, corupţia sistemică, spălarea banilor mafiei ruse prin băncile şi sistemul judecătoresc din țara noastră sunt adevăratele probleme ale Moldovei, iar drept soluție, Plahotniuc nu face altceva decât să ofere un circ mediatic bine pus la punct.

„Pentru a distrage atenţia opiniei publice de la problemele reale ale R. Moldova, oligarhul Vlad Plahotniuc şi-a înscenat un „asasinat” în mass-media”, spune Dobrovie.

Potrivit deputatului de la București, cel mai grav este faptul că în acest joc murdar au fost implicate instituțiile statului.

„Doar că presupuşii criminali au discutat pe stradă detaliile operațiunii şi au desenat cu degetul pe pământ schema amplasării clădirii în care trebuia să aibă loc asasinatul. Trist este însă faptul că instituţii precum Procuratura pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale, Inspectoratul Național de Investigații şi Ministerul de Interne au fost folosite pentru a susţine scenariul „asasinatului””, adaugă deputatul. 

Dobrovie subliniază că PD, partidul pe care îl conduce şi finanţează Plahotniuc, încearcă să-şi creeze o legitimitate prin mijloace neortodoxe. Deși este cotat cu doar 2% în sondaje, PD a reuşit să controleze tot mai mulţi aleşi, ajungând de la 19 deputaţi (în urma alegerilor din 2014) la 40 (prin atragerea ultimilor 6 traseişti, astăzi).

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  100%
  si milioane cheltueli in votul uninominal...
 • +1 (1)
  Problema saraciei si coruptiei nu exista in Rep Molotova.. exista doar problema uninominalului, problema istoriei romanilor sau Moldovei si problema sigurantei lui Plahotniuc.
 • +3 (3)
  " Alesul poporului din România spune că furtul miliardului, corupţia sistemică, spălarea banilor mafiei ruse prin băncile şi sistemul judecătoresc din țara noastră sunt adevăratele probleme ale Moldovei, iar drept soluție, Plahotniuc nu face altceva decât să ofere un circ mediatic bine pus la punct. " -
  Punct.

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA