Deputat PCRM: „Vladimir Voronin se simte foarte bine. Joi va fi la Parlament”

Comunista Violeta Ivanov neagă zvonurile precum că Vladimir Voronin ar fi grav bolnav și ar fi fost la tratament în străinătate. Deputata spune că în această joi, 20 februarie, liderul Partidului Comuniștilor va reveni la ședințele plenare ale Parlamentului, transmite UNIMEDIA.
 
Aceste declarații Violeta Ivanov le-a făcut în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău, fiind întrebată de moderatoarea emisiunii unde a dispărut Vladimir Voronin, care demult nu a mai venit la ședințele Parlamentului.
Deputat PCRM: „Vladimir Voronin se simte foarte bine. Joi va fi la Parlament”
Vladimir Voronin, președintele PCRM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Nu vă faceți griji, este dl Voronin. Astăzi dimineață am fost la volantă, tot normal. Se simte bine. Totul este bine. Nu vă faceți griji. Va fi joia aceasta la Parlament. Nu vă deranjați”, a răspuns scurt și răspicat deputatul PCRM.
 
Fiind întrebată dacă este adevărat că liderul PCRM suferă de o boală gravă și a fost în străinătare la tratament acesta a spus: „Da de unde dvs ați luat vorbele astea? Noi avem atâtea subiecte de vorbit. Eu nu sunt medic. Dl Voronin se simte foarte bine, l-am văzut cu o dispoziție extraordinară”.
 
UNIMEDIA precizează că liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a lipsit de la ședințele Parlamentului încă din a doua jumătate a lunii decembrie. Ulterior, acesta a fost văzut în spațiul public pe 21 ianuarie, la monumentul lui Lenin.
 
Atunci Vladimir Voronin a declarat pentru presă că a mers pentru cinci zile în Israel, împreună cu copiii şi nepoţii. „Mi-am onorat promisiunea faţă de membrii familiei. Şi în întreaga componenţă, copiii, nepoţii, am mers pe drumul sfânt a lui Hristos în Israel. Am intrat în apa râului Iordan, am asistat la Slujba de Crăciun la Betleem”, a spus președintele PCRM.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub