Deputat, despre cazul activistului Dimitrov: La noi reformele dau roade

Deputatul PLDM, Vadim Pistrinciuc, a comentat cazul activistului civic Alexei Dimitrov care a fost amendat cu 1500 de lei, după ce a fost lovit de un procuror. 

Deputatul ia în derâdere decizia procuraturii de a-l amenda pe Dimitrov.

Deputat, despre cazul activistului Dimitrov: La noi reformele dau roade
(Foto: UNIMEDIA)

Da, la noi reformele dau roade, da guvernarea "livrează". Nu glumesc. Or, încrederea unei instituţii serioase cum este procuratura, trebuie păzită. Nimeni din cei care "ponegresc" această instituţie nu trebuie să rămână nepedepsit! Şi ce dacă pe trotuar cu maşina? Problema îi mai serioasă, globală, doar instituţia se reformează, la urma urmei! N-ai ce umbla cu observaţii că cineva merge cu maşina pe troturar, altfel "mănânci una în bot" garnisită cu două amenzi la rând. Bravo pentru fermitate! Onoarea instituţiei trebuie apărată”, a scris Vadim Pistrinciuc pe pagina sa de Facebook.

Pub

Menționăm că activistul Alexei Dimitrov a fost amendat cu 30 unități convenționale pentru că ar fi injurat și a deteriorat mașina procurorului.

UNIMEDIA amintește că activistul civic Alexei Dimitrov a fost lovit cu pumnul de adjunctul procurorul sectorului Centru, Ion Dulgherul. Asta după ce, activistul i-a cerut omului legii să nu meargă cu Mercedes-ul său pe trotuar.

Ulterior, Inspecţia procurorilor s-a autosesizat în cazul procurorului Ion Dulgheru.

Ziarul de Gardă a făcut anterior portretul procurorului Ion Dulgheru, atunci când acesta a candidat la șefia Procuraturii Anticorupție și a constatat că acesta deţine în proprietate mai multe bunuri de milioane, iar în trecut, a fost cercetat disciplinar din cauza implicării într-un scandal.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub