ora: 19:01, 05 noi 2012 4493
Autor: Radu Burdujan

Democrații și liberalii urmează căi diferite, susține Lupu


Democrații și liberalii urmează căi diferite, susține Lupu
Marian Lupu, lider al PDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
„Să nu neglijăm faptul că astfel de componente (cel liberal și unionist, -n.r.) există pe scena politică a Republicii Moldova și ele nu se ascund undeva. Eu, în calitatea mea de Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, dar și de Președinte al Partidului Democrat din Moldova, declar că noi nu urmăm aceeași cale”. Declarația a fost făcută de Marian Lupu în cadrul unui inteviu acordat portalului de știri tiras.ru, transmite UNIMEDIA.

„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean, dar și politician, Republica Moldova nu este un proiect temporar. Statalitatea Republicii Moldova ne-a fost dată de istorie și de Dumnezeu, și ea va fi păstrată, consolidată și dezvoltată. Îndrăznesc să afirm cu deplină responsabilitate că, în pofida tuturor dificultăților de ordin economic, social, în pofida unor declarații unioniste, conștiința de stat s-a format în țara noastră. Și acest sentiment trece ca un fir roșu din generație în generație”, a mai spus democratul.

Potrivit lui, majoritatea cetățenilor Republicii Moldova pledează pentru păstrarea independenței țării. „Nu observ nici o amenințare la adresa statalității țării noastre. Acest lucru este confirmat în mod repetat de sondaje sociologice. Conștiința de stat rămâne o componentă fundamentală a imuabilității Republicii Moldova. Revizuirea hotarelor pe harta Europei este imposibilă. Nici Rusia, nici Ucraina, nici partenerii noștri din Est, sau Uniunea Europeană, dar nici Occidentul nu este interesat de aceasta”, a mai spus Lupu. Acesta a subliniat că nici măcar în România nu există o susținere masivă a ideilor unioniste.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (12)
  Asta afirmaţie este pentru toţi lingăii lui voroşca şi filea. Prea mult ei pi***sc, că PL-ul e plătit de Plohiş.
  • -2 (10)
   Aici toti vor fi deacord cu Marian LUPU, in 1991, pe 27 august, Moldovenii au cerut si au obtinut INDEPENDENTA !
   • -1 (7)
    Un profund respect pentru marian Lupu si tot ceia ce face el...noi deja traim in secolul XXI, intr-un stat modern care daca in cele sin urma si va dori sa fie asa, este nevoie ca sa si respecte sau se conduca de unele reguli general valabile....extremismul de dreapta sau de stinga nu mai este ceva actual nici intro societate , dealtfel si in RM...extremismul tot timpul la dus la conflicte, rascoale, razboaie etc...de cin acest context vreau sa spun ca apreciez parea lui Lupu , deoarece aceasta poate deveni una fundamentala pentru crearea unei societati omogene...

    Sunt cetățean activ
    • -5 (11)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Marian Lupu un mare PATRIOT al Republicii Moldova
     este defapt mai mult decit un mare PATRIOT
     este pilonul statalitatii Republicii Moldova
     omul care impreuna cu PDM, este singura forta politica din AIE
     care lupta deschis pentru consolidarea statlitatii si INDEPENDENTII
     tarii noastre
     Din acest motiv si IL SUSTIN
     pentru ca sunt nascut in MOLDOVA, ma consider MODLOVEAN
     si nimeni nu are dreptul sa ma contrazica
     Suntem in drept sa ne alegem ceea ce vrem sa fim
     si doar PDM ne garanteaza deschis si deplin acest DREPT AL NOSTRU
     Fortza PDM ! Fortza Pentru MODLOVA !!!!

     Sunt cetățean activ
     • -3 (7)
      Nu-l sustin mereu pe Lupu, dar ce tine de statalitate, valori nationale
      Il sustin pe Lupu si PDM cu ambele miini
      Republica Moldova este stat independent, recunoscut international
      In primul rind si prima tara de Romania
      Cu toate astea, noi trebuie sa avem relatii bune si cu UE, si cu statele din CSI
      Parteneriate cu cit mai multe tari, pentru ca Republica Moldova sa-si poata atinge toate scopurile si sa asigure cetatenilor bunastare si libertate
      PDM se pare ca pentru asta pledeaza, mai vedem evolutia sa
      Insa, in nici un caz nu trebuie de promovat la nivel central, ideea unirii cu Romania, Rusia ori mai stiu eu ce
      Moldova are o singura cale, Integrarea Europeana

      Sunt cetățean activ
      • -2 (4)
       Lohu si DEbilu buna combinatzie
       • -2 (4)
        oarecum eu cred ca se observa destul de bine ca atit PL cit si PD au aceleasi strategii si aceleasi principii pot ppariia ca au unul si acelasi sponsor
        • -1 (3)
         Sunt in total acord cu Marian Lupu. Traim intr-un stat independent si suveran pe nume R.Moldova, pe care trebuie sa o dezvoltam si sa o facem mai buna, si asta nu se refera numai la politicieni. Fiecare cetatean trebuie sa depuna efort pentru consolidarea statului.
        • -1 (3)
         primerea esti un PLDM-ist de doi bani, Lupu vorbeste despre statalitatea noastra , despre independenta noastra, da tu ca un berbedeu despre sponsori, acum e foarte clar ce urmareste partidul verde, doar contractare intre PL si PDM. Rusine voua sa va fie.
     • +3 (5)
      Va invata la PDM sa scrieti cu keyword-uri:PATRIOT ,PDM, INDEPENDENTII,IL SUSTIN, DREPT AL NOSTRU. Progresati,bravo,doar ca vai de constiinta voastra.Sinteti complici ai celor mai mari crime.

      Sunt cetățean activ
      • -2 (4)
       Interesant daca pentru tne sustinerea independentei, statlitatii, patriotismului e o crima, deci ce pentru tine nu e crima ? Tre sa fii mare berbec ca sa afirmi asa ceva. Ce tine de PDM persoanele si-au exprimat preferintele sale politicie, mai ales ca aceste comentarii se refera la declaratiia lui Marian Lupu, fapt care spre exemplu eu domnisoara la fel sustin.
    • -1 (3)
     care respect bree??? pentru shi respect? Di parca eu nustiu ca nime inafara de Ghimpuletz nu vre unire sau nustiu ca tati unirea asta ii un piar hod de ai atrage pe toromashi la bezprideluri, ca sa-si poata baga autoritate in stat pe metode ilegale. O iesit si aista o grait jiumate de ora ca sa-ni spuie ca nu vre unire, el macar singur intelege shi vorbeshte? cuvinte scoase haotic din dictionar, nimic alt ceva.
 • +4 (8)
  Sa nu uitam ca pana in 1991 comunistii si adeptii lor au luptat impotriva Independentei si valorilor nationale! A uitat cineva din care tabara a facut parte moldovenistul Lupu?!
  • -2 (4)
   care sa nu uitam, daca tu nici nu stii despre ce vorbesti, despre ce sa-ti mai aduci tu aminte ? Mai informiazate, Marian Lupu nu a facut parte din partidul sovietic comunist, Marian Lupu abia in 1991 a intrat dupa absolvirea universitatii sa lucreze in ministerul economiei, dupa aia el peste vreo citiva ani a ajuns in PCRM. Deci daca vorbesti la concret ap asa si fa, da numai nu umbla cu minciuni in fund.
   • 0 (0)
    SCUMPA IRINUCA,
    Capsorul tau cel dragalas si olecuta roscat, mi-a furnizat o informatie pe care, eu, de aici din RUMANSKAYA RESPUBLIKA,n-o stiam. E de milioane ce aflu, draguta mioara!! Adicatilea, tov. Marian Ilici Lupu a devenit camunist dupa 1991?? Asta barbat la el, iesti?? Cand toata lumea fujea di kamunisti, el devenea!! Bravos si halal sa-i fie. D-aia e nalt cat o prajina si.... m-a rog, m-a rog!! Pai, draguta mioara, oleaca roscovana ti salut pi maldavinesti!! hai , Pa!!Traiascî marili kanducator al popoarilor moldovinesti reuniti,tavarisul Ilici Marian Lupu Valkov.. Cel mai mare conducator lup al tuturor popoarilor comunisti ali lumii!! Nu, tak!! Cito hoceş?

    Sunt cetățean activ
 • +4 (6)
  Dnul Lupu, niciodata lumea no sa va respecte parerile, deciziile, doar oamenii care sint platiti pot spune un cuvint bun despre dvs si despre Plahotniuc, a carui sluga sunteti. PD-ul nu are viitor, el acum se tine doar pe banii lui Plahotniuc, care cumpara tot de ce are nevoie, negindinduse la consecinte, la omenie! Cum s-ar spune, Racketir modern. Si imi pare rau pentru persoanele care se vind!
  Ma bucura faptul ca s-au gasit oameni care sint concurenti pe cinste, de exemplu Dnul Filat, care nu-l poate suporta pe Plahotniuc! Si invers, dar munca Dnului Filat se vede cu ochiul liber!

  Sunt cetățean activ
  • -3 (3)
   Inca unul, de unde va luati asa de putini cu atiea multe contui pe Unimedia, ultimele luni demonstreaza cu totul inverzul a celor ce le-ai spus tu, Marian Lupu, Vlad Plohotniuc, Dumitru Diacov , Lazar Valeriu, nu ies din topuri de politicieni, partidul creste in sondaje, numarul membrilor creste, deci ce poti tu printr-o propozitie sa negi toate astea :) fii mai destept si trageti o palma.
  • 0 (2)
   Da shi fel di becuri ai de vezi munca lu Filat? ca eu nu vad nishi o brinza, pina o venit bratvaua la putere pe timpu lu Vologhea Voronin lucram vara la un lucru shi iarna la doua ca sa ini pot plati comunalele da amu lucrez vara la doua da iarna inca ini m-ai eu si o podrabotka ca so scunchit comunalele, ap dar unde-i munca breee?
 • +4 (4)
  care căi, ce tot vrb acolo?!
  In lume e criza economica, in RM economie nu este, nimic inafara de coruptie, neplata impozitelor si contrabanda!
  Taceti odata!!! Macar pina va expira mandatele si la noile alegeri poate ne ajuta Dumnezeu cu cineva
  Daca furati, macar gurile inchise sa nu va auzim... ne este sila de voi.Intelegi??????????????
 • +3 (3)
  nu stim de azi ca partidul democrat este un partid de stanga care in mod normal ar pleda pentru uniunea euroasiatica ,dar numai si numai datorita banilor au acceptat sa se inhame la integrarea republicii moldova in u.e.
  in rest , minciuna ruseasca si fobia de natiunea romana este la ea acasa si este promovata direct de lupu .
  radacinile sale comuniste isi spun cuvantul inca o data si o sa -si spuna cuvantul ori de cate ori va fi nevoie .
  deasemenea a spus un lucru adevarat 100 in 100 .
  acela ca nici estul nici vestul nu doreste un stat puternic cu numele de romania aici .
  de aceea nici imperiul negru ,nici cel rosu nu incurajeaza unirea .
  unirea este incurajata doar de adevaratii patrioti ai neamului nostru romanesc ,fie ca vorbim de cei din romania ,fie ca vorbim de cei din basarabia sau mai bine spus moldova de est .
  de aceea scopul nostru ,al viitoarei generatii este sa facem unirea celor 2 tari .
  pentru a fi mai puternici la pericolele externe care se abat peste noi

  Sunt cetățean activ
  • -3 (3)
   bai sunteti timpiti cu totul, unirea nici cei din bucuresti u o sustine, ce naibii noua ne incurca sa intram in UE si acolo sa traim fara hotare artificiale intr-o famile unica europeana si aproape de statl roman ? Esti un dobitoc ca si toti cei ce cred ca Marian Lupu e un pro rus, a spuso de multe ori ca este un politician si face parte din partid care tinde spre UE. A dat dova si da in continuare depsre asta, asta voi ratatilor nici nu va este mila de popor si de economia acestuia, dar cu unire in cap, de parca cei de peste prut o sa te poata ridica de pe genunchi, plus sa nu uiti si cazul germaniei, ea pina acum nu poate ridica la acelasi nivel partea sovietica a germaniie, din punt de veder economic si mental. Fa concluzii oaio.
   • 0 (0)
    Irinuca, Irinuca,
    I pak dau di stiri domniilor dumivoastre ca rumunii vor unirea cu Basarabia in proportie de 87%!! Va rog rasfoiti si arhiva acestui sit si ei au publlcat sondajul de opinie!! Nu e de la mine , draguti mioara, nu i di la mini!!
    Ba fato,fataloaie sau ce-i fi mai jos di buric, Ia du-ti tu la caprili tali celi din povestia lui Ion Creanga si puni mana pi azbuchii sa nu ramai ca Traznea ,nepricopsitul. Auzisi, bre ??

    Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  la urmatoarele alegeri ,votati cu cap .
  votati adevarul si originile , votati unirea republicii moldova cu romania .
  trebuie o data si o data anihilat pactul de trista amintire ,ribentrop -molotov .
  acum acest lucru este posibil .
  cetatenii republicii moldova vor avea liniste doar uniti cu tara mama ,romania .
  votati unirea , votati partidul national liberal sau partidul liberal .
  votati-va viitorul vostru si al copiilor vostri intr-u iubire de patrie si libertate nationala !
  p.n.l. pentru republica moldova .
  da ,unirii cu romania !
  da , puterniciei natiunii romane in fata dusmanilor externi de oriunde ar veni ei .


  Sunt cetățean activ
 • +4 (4)
  Numai asa isi vor mentine functiile si Lupu cu ei. Ce tara, ce viitor? Daca prostimea voteaza...asa va ramine si peste 200 ani!
 • +2 (2)
  Alegeti-l... presedinte pe M. LUPU si sunt sigur ca "Zidul Berlinului" se muta pe Prut. Cine crede cu adevarat ca este posibila o "R. Moldova" fara Romania, se inseala amarnic. Alta solutie pentru voi , decat aceea ori EST, ori Vest- NU EXISTA!!Iar Vest,inseamna ROMANIA!!
  Sa auzim de bine si Dumnezeu sa va dea minte buna.Carne... de bomba atomica , cei care suntem romani si de-o parte si de alta, nu cred sa-si doreasca. Cu rusii in spatele vostru si cu americanii la Deveselu si Marea Neagra in Romania, poate concepe cineva o nebunie mai mare??????

  Sunt cetățean activ
  • -1 (3)
   Da de ce ma rog Moldova nu poate exista fara romani? si si ni-o facut romanii bun ca sa-i slaveshti asa de tare? Noi le trebuim romanilor numai din consideratii strategice sa puna aici rachete NATO, crezi ca mare stima au ei fata de noi?
   • +1 (1)
    Daca nu esti instare sa te gandesti deca pana la varful nasului, atunci sa-ti fie de bine!! Ce ti-am spus nu este nici ura, nici amenintare romaneasca. Este realitate pura si dura , foate dura.
    De altfel, mai ai timp foarte putin pana sa te convingi singur:pana la sfarsitul anului viitor-2013. Daca ar fi dupa mintea ta nu conteaza ca periclitezi viata a 3 milioane de romani de la voi, dar pui sub semnul intrebarii si viata a 22 de milioane de romani din tara ,cu tara lor cu tot??!!Asa gandire de om cu glagorie luminata mai rar, nu-i vorba.! Doar nu crezi ca ai tu ,si cei care gandesc ca tine, armata care sa fie capabila sa ..."cucereasca" Romania? Asta numai Rusia o poate face, nu tu/voi... "statalistii si patri(h)otii moldovei". Dar , te gandeste bine,o mai poate face in secolul asta si cele viitoare?? NU!! Marea cuceritoare care a fost Rusia imperiala si sovietica a apus pentru totdeauna.Ca-i place , ca nu-i place, nu mai conteaza.Doresti si alte explicatii?

    Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Nu mă interesează poziţia lui politică, cert este că Lupu este de necrezut, este şarlatan care face politică după cum îi dictează verea şi nu inima, azi spune una, mâine alta.
  • +2 (2)
   LUPU ESTE CA TOTI CEILALTI POLITICIENI DIN REPUBLICA MOLDOVA... DOAR VORBE IN VIND SI PUTINE FAPTE... LA INCEPUT S-A ARATAT CA UN OM BINE STIUTOR DE TOATE, CU GINDURILE ASEZATE BINE, IAR DUPA CE A INCEPUT SA UMBLE CA... BA LA COMUNISTI, APOI LA LIBERALI, CE FEL DE INCREDERE O SA-I INSUFLE OAMENILOR DUPA ASTA????
 • +5 (7)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +6 (8)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +6 (10)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +7 (11)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +7 (11)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean,.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   NEUROZOOMOLDOBATARADEJURISTIDECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMADECORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDEPERVERSATIEDEINFRACTIUNE.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean,.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   NEUROZOOMOLDOBATARADEJUDECATADECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMADE
   CORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDEPERVERSATIEDEINFRACTIUNE
   DETERROR.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean,.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   NEUROZOOMOLDOBATARADEJUSTITIEDECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMA…..
   DECORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDEJAF.....
   DERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDEPERVERSATIEDEINFRACTIUNE.....
   DETERROR.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +3 (3)
  Da lupu-i maladetz! "...trece ca un fir roșu...", cum a fost comunist asa si a ramas (se joaca de-a statalitatea). Aici leit i se potriveste proverbul - lupul blana-si schimba dar naravul ba.
 • -3 (3)
  Marian Lupu aveti totala dreptate, ajunge despre forma de vorbit, trebuie de continut de apucat, dati startul unor noi tip de negocieri, fiti indraznet, doar se poate, toti suntem amnei si cei din Tiraspol la fel pot fi convinsi.
  • -1 (1)
   "Eu, în calitatea mea de Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, dar și de Președinte al Partidului Democrat din Moldova, declar că noi nu urmăm aceeași cale”, zice Lupu cel Cumplit.
   voi urmati o alta cale de unire, (caci tot unionisti sunteti si voi) cu Rusia,Kazahstansi Belarusi, asta dovedeste placatul de pe frontispiciul sediului PDMlui, str.Tighina, scris cu litere de 2 metri, cat Marian de mari, (probabil sa le observe si Ambasada Rusiei) in limba rusa denumirea, apoi in traducere de partea dreapta - in limba romana, cand legea stipuleaza contrariul, trebuie sa stie legiuitorul dar si sa respecte, daca ravneste sa fie cel mai mare statalist
 • +8 (12)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +8 (12)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +8 (12)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -1 (1)
  "Eu, în calitatea mea de Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, dar și de Președinte al Partidului Democrat din Moldova, declar că noi nu urmăm aceeași cale”.
  voi urmati o alta cale de unire, (caci tot unionisti sunteti si voi) cu Rusia,Kazahstansi Belarusi, asta dovedeste placatul de pe frontispiciul sediului PDMlui, str.Tighina, scris cu litere de 2 metri, cat lungimea spikerului, in limba rusa denumirea, apoi in traducere de partea dreapta - in limba romana, cand legea stipuleaza contrariul, trebuie sa stie legiuitorul dar si sa respecte, daca ravnestesa fie cel mai mare statalist
 • +2 (2)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean, din Republica MOLDOBA”.....
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  NEUROZOOMOLDOBATARADEMASSCHEMADECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMA
  DECORUPTIE…
  DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDEJAF
  DERAIDERIE…..
  DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDEPERVERSATIEDEINFRACTIUNE
  DETERROR.....
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +2 (2)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean, din Republica MOLDOBA”.....
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   NEUROZOOMOLDOBATARADEDICTATURACOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMA
   DECORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDEJAF
   DERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDECOOPERATIEDEPERVERSATIE
   DETERROR.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +2 (2)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean, din Republica MOLDOBA”.....
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   NEUROZOOMOLDOBATARADECENZURADECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMA
   DECORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDEJAF
   DERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDECOOPERATIEDEPERVERSATIE
   DETERROR.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +2 (2)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   „Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean, din Republica MOLDOBA”.....
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   NEUROZOOMOLDOBATARADEJUSTITIEDECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMA
   DECORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDEJAF
   DERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDECOOPERATIEDEPERVERSATIE
   DETERROR.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +2 (2)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean, din Republica MOLDOBA”.....
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   NEUROZOOMOLDOBATARADEJUDECATADECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMA
   DECORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDEJAF
   DERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDECOOPERATIEDEPERVERSATIE
   DETERROR.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   "„Din punctul meu de vedere, în calitatea mea de cetățean, din Republica MOLDOBA”.....
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   NEUROZOOMOLDOBATARADEJURISTIDECOLONIEDEMONOPOLIEDECUMATRIEDECLANEDECRIMA
   DECORUPTIE…
   DEHOTIEDETALHARIEDEFRAUDADEFORGERIEDEXTRACTIEDESCHROCHERIEDERACHETIRIEDEJAF
   DERAIDERIE…..
   DEGANGSTERIEDEMOLDOBANDECOMPLICITATEDECONSPIRATIEDECOOPERATIEDEPERVERSATIE
   DETERROR.....
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA