ora: 07:58, 22 iul 2013 2866

Democrații își crează 13 departamente în partid


Democrații își crează 13 departamente în partid
Congresul PDM din vara 2012
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Partidul Democrat din Moldova va avea 13 Departamente de specialitate - organizații interne ale partidului, în care vor fi elaborate proiectele cu care PDM se va prezenta în Guvern, în Parlament și în fața cetățenilor. Înființarea Departamentelor PDM a fost votată de către Consiliul Politic Naţional al PDM, reunit vineri, 19 iulie, în şedinţă la Chişinău, se spune într-un comunicat remis presei.

Consiliul Politic Național al PDM a susținut propunerea organizării PDM pe model european, propusă de Prim-vicepreședintele Vlad Plahotniuc în urmă cu un an. 

Tot atunci, în cadrul Consiliului Politic Național al PDM, preşedintele Parlamentului, vicepreşedintele PDM, Igor Corman, a prezentat colegilor bilanțul activității parlamentare din sesiunea primăvară-vară. 

Citește aici integral comunicatul PDM.

UNIMEDIA amintește că liberal-democrații au organizat și ei Consiliul Național Politic, duminică, 21 iulie. Aceștia au decis convocarea Congresului în luna decembrie.

Citește aici integral comunicatul PLDM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -16 (20)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -16 (18)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +4 (22)
    Comunistilor se pare ca nu le place ideea, dar asta e baieti. Timpul PCRM-lui a trecut, acum e timpul pentru democratie, pentru bunastare si trai decent. Acum e timpul pentru PDM!
    Eu cred ca aceste departamente create de PDM vor fi foarte apreciate de cetateni, mai ales ca vor avea menirea sa ajute guvernarea Proeropeana PDM-PLDM.


    Sunt cetățean activ
    • +3 (21)
     Cu cit mai puternic va fi PDM, cu atit mai slab va fi PCRM. Si cred ca la urmatoarele alegeri, PCRM nici nu se va apropia de 10 %. Daca Plahotniuc cu Lupu au reusit sa-i dea jos de la guvernare pe comunisti, apoi vor reusi sa-i scoata si din Parlament.

     Sunt cetățean activ
     • -8 (18)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • +12 (12)
       PLDM-ul nu mai e acel partid care era cindva. Mi se face rusine cind vad ca cetatenii promoveaza valorile acestui partid. Ce au fauct ei pentru Republica Moldova? Prin intermediul lui Negruta au prejudiciat statul de 400.000 de euro? Sau au furat miliarde prin intermediul lui Strelet, Banaruc, Bodiul, Vicol? Sau au facut contrabanda cu tigari prin intermediul lui Filat?
       Fuuu!!! Duhneste a porcine ghiftuite cu tone de ghinde-$$$$$$- verzi, care ragaie si grohaie lingandu-l pe Safu-Filat.
  • +4 (22)
   eu cred ca despre toate partidele avem lucruri urite in memorie, dar poate multe sunt doar birfe ??? de exemplu cum spun unii ca Filat e contrabandist, si ca Plahotniuc ar detine nu stiu ce... cum nimeni nu a demonstrat nimic, inseamna ca toate sunt birfe aruncate de comunisti, special ca partidele democratice sa se certe intre ele, pentru a taragana procesul de integrare europeana
   Cred ca e timpul ca toti sa dam dovada de maturitate politica, si lucrurile bune sa le apreciem. Iar aceste departamente create de PDM, este un lucru foarte bun si necesar pentru cetateni

   Sunt cetățean activ
 • -20 (20)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Partidul Democrat incearaca sa arate lumii ca mai pot face ceva si cetatenii acestei tarii au nevoie de ei. Pina acum trebuie sa-indeplineasca promisiuniile, Lupu inainte de alegeri multe a promis da dupa alegeri o uitat de toate. Un mincinos cu litera mare.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA