ora: 11:28, 20 mar 2012 12996 79 Autor: Cristina Buzovschi

Declarație: Filat este în „relații complicate” cu Sturza și rival cu Plahotniuc


Declarație: Filat este în „relații complicate” cu Sturza și rival cu Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Relațiile dintre Ion Sturza și Vlad Filat s-au răcit și au devenit destul de complicate. O mărturisește chiar ex-premierul Republicii Moldova, care menționează că așteaptă scuze de la actualul prim-ministru. 

„Suntem în relații complicate. Eu am primit reproșuri într-o formă foarte dură din partea dlui. După intervențiile mele publice. Cred că a fost o explozie de nervi, de emoții din partea lui. Eu aștept în continuare scuzele de rigoare. Înțeleg situația în care se află dlui, strategia lui de consumare, de folosire a oamenilor din jur atâta timp cât sunt utili. S-a discutat și în Alianță: cum să-l pedepsim pe Sturza pentru luarea lui de atitudine”, a subliniat omul de afaceri în cadrul unei emisiuni la ProTV Chișinău.

Sturza a povestit că anteror între ei era o relație de amiciție, însă aceasta s-a deteriorat după ce Filat a fost numit în funcția de premier. „Noi am colaborat foarte bine până la alegerea dlui în funcția de prim-ministru. Am avut o relație destul de amicală. Din păcate s-a cam pierdut din această relație în ultimii ani. Eu înțeleg dorința de a te detașa de ceva care poate să-ți știrbească din imagine, din independența ta. Eu am influență. Dlui și public a spus-o că nu ar fi vrut ca eu să mă implic într-o formă sau alta, din simplul motiv că mi-aș abroga meritele cu succesele Guvernului”, a accentuat fostul prim-ministru.

Acesta a vorbit și despre relațiile dintre Filat și Plahotniuc, între care ar exista o rivalitate mai veche. „Este de notorietate această rivalitate între Plahotniuc și Filat, această „dragoste” mai veche. Dar în ultima vreme și-au dat seama că prea scump costă această lupta. Unul are răgaz să-și solutioneze problemele politice, altul - pe cele economice. Vlad Filat este în primul rând un politician”, a conchis Ion Sturza.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (79)
 • 0 (4)
  Eu cred ca actualii guvernanti ar avea doar de castigat daca ar consulta din cand in cand si parerea dlui Sturza. Se vede ca nu are pretentii deosebite de la politicul moldav, dar este deschis si dispus sa puna umarul.
  • -13 (21)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Poate si exista o anumita rivalitate intre Filat si Plahotniuc, dar in mare parte nu Plahotniuc a ainceput aceasta conurenta, atacuri si asa mai departe. Inca din 2010 de la implicarea acestuia in politica sa inceput circularea zvonurilor si minciunilor la adresa dumnealui si nu ma mir daca toate acestea nu au fost altceva decit niste nsacociri de-a lui Filat, care sa vorbim sincer vede in Plahotniuc un concurent politic puternic.
   • -12 (20)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Vlad Plahotniuc a reactionat la atacurile lui Filat intr-o maniera destul de adecvata si bine a facut ca nu sa dat in showuri si declaratii aiurea precum o facea ultimul in aparitiile sale televizate. Ce tine de ragazul dintre Filat si Plahotniuc este foarte simplu, primul a inteles ca nu are rost sa mai cheltuie bani pentru descreditarea acestuia si de aceea nici numai doreste sa bage bani degeaba.
    • -12 (20)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Din spusele lui Sturza am inteles ca Filat este o persoana ce se gindeste numai la propriul bine, cum sa obtina numai dividente politice din tot ceea ce face. Este clar deja si de ce Dodon nu a dorit sa voteze pentru candidatura AIE dupa plecarea de la comunisti insistind asa de tare pe un candidat apartinic....Nu Dodon nu a vrut, ci Filat nu a dorit ca Lupu sa fie ales presedinte. Parerea mea despre Filat nu este una tocmai buna, nu prea am incredere in el. Cit despre Plahotniuc pot sa spun numai una....viiotr politic are, ramine numai sa vedem cum va fi el.
     • -12 (20)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Plahotniuc sa evidentiat pe plan politic destul de bine, chiar recentele declaratii ale sale la Comrat p[rivind sustinearea tinerilor mult inseamna sau proiectul de lege propus de dinsul privind introducerea sistemului de vot uninominal prin care cetatenii R.Moldova la alegeri parlamentare viitoare nu at vota partidul ci candidati concreti este o ideie destul de buna. Personal as dori chiar sa stiu pentru cine votez si nu o simpla lista despre care nimic nu stiu.
      • -12 (20)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Aceasta rivalitate a luat nastere atunci cind Filat deschis la atacat pe Plahotniuc de mai multe ilagalitati, dar daca de privit real lucrurile atunci spusele premierului nu au nici o legatura cu realitatea. Pur si simplu acesta simte o concurenta din partea lui Plahotniuc care tot mai vizibil creste pe plan politic.
       • +8 (12)
        Ma miram eu cum sa nu apara asa fel de mesaje pe aici???
        Toti inteleg ca va faceti treaba si ca pentru asta sinteti platiti, ca sa faceti din demon inger, dar oricum nu cred sa va reuseste......
        • +6 (10)
         Stiti de ce pentru ca una este sa fii rival cu cineva care lupta pentur aceleasi interese ma refer la cele nationale si astfel se primeste o rivalitate pozitiva, si alta este cind cineva lupta pentru tara asta cum face Filat iar unii doar pentru interese personale si de partid......
         • -15 (19)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Chiar ma amuza sa aud din spusele tale ca Filat lupta pentru interesele nationale. De fiecare data cind ceva nu merge bine in activitatea guvernului indata acesta cauta vinovatii, dar cel mai principal este ca niciodata nu isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce face.
          • +7 (11)
           Gluma anului, filat nu isi asuma responsabilitati, bai daca facea la fel si Lupu eram cu citiva pasi mai inainte, si in ferorme si in calitatea guvernarii in sine.....
          • +6 (10)
           nu am decit sa nu fiu de acord cu tine !
           domnul FILAT de multe ori a spuns si spune
           ca gunernul are mutle de invatat de facut si multe de schimbat !
           atitat timp cin in guvern activeaza AIE firmat din 3 formatiuni, atita timp o sa fie intrebari fara de raspusn !!
           domnul filt este o personalitate ferma cu caracter si pozitie !!
           el este cel mai meritabil prim-ministru pina in ziua de azi !si dealungul timpului domnul sa ii poarte de grija !
          • +5 (7)
           Vorbiti de depolitizarea institutiilor de forta, ce face PD in acest sens, il tine pe Zubco sub papuc???
           Reforma in justitie cum, prin comitetul cela creat de Lupu in care cel care controleaza judecatorii este prezent si el, asa vedeti voi progresul in RM?????
          • -12 (16)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Da ce ma rog responsabilitati isi asuma..de fiecare data cind ceva nu merge in drectia care trebuie cauta vinovatul. de promisiunile facute nici nu zic..de cite ori a promis ca gazul se va iefteni dar in realitate nici un nou contract nu este semnat. Numai Lazar a vorbit pe aceasta tema la modul direct spunind ca negocierile au intrat in impas.
          • -7 (11)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Anume ca reforma in justitie trebuie sa porneasca de la Ministerul justitie condus de ministrul marioneta a luI Filat, Olega Efrim care stie numai sa umble cum s-ar spune pe la "tusovci", in rest nu e bun de nimic, cum ii spune seful asa face. Mai era Tanase lucrurile se mai miscau citusi de putin, dar acum justitie indeosebi este moarta.
          • +2 (6)
           bai Efrim in comparatie cu al de Focsa si chiar cu alti ministri isi face treaba destul de profesionist, asta a demontrat-o prin fapte, iar daca ceva a stopat in aceasta reforma tot din cauza ca judecatorii lui plonis nu vor sa faca asta.........
          • -3 (7)
           Ce treaba are Focsa cu ceea ce vb acum...Ce ma rog a fcaut Efri,m si da te rog un exmplu de vreun judecator de-al lui "Plohis", numai te rog sa nu imi spui de listele lui Mocanu sau altcineva.
          • +2 (4)
           Cum adica ce are??? Oare nu ne doare cum lucreaza demnitarii?? Cum isi fac meseria cum dau exemplu pentru cetatenii, sau esti de acord ca Fosca nu este nici pe departe nici ministru bun si nici exemplu pentru cetateni????/
          • +2 (4)
           A facut bre Efrim, a incercat sa ii pedepseasca pe judecatorii din cazul atacurilor raoder, a incercat sa continuie reforma justitiei, si o face si in prezent, incearca sa instaleze un sistem de atestare a judecatorilor, imi pare ca am raspuns la ambele tale intrebari si ce a factu si care sint acei judecatori.......
          • -5 (7)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Stii interesant se primeste.sa nu fi avut loc acciednetul acela cu Focsa nimeni nici nu avea sa lege de dinsul. Ajunge odata numai ca presa sa faca putina galagie si gata acesta este incompetent. Nu zic nimic, a gresit poate merita si demisia dar ca ministru sa prezentat destul de bine.
          • +3 (3)
           Oameni cu demnitate nu doar cind gresesc se retrag dar si cind sint invinuiti de ceva, dar asta ce a facut???, a reactionat ca un cloun si a continuat mai departe circul regizat cu ajutorul nasului sau de la procuratura??????
          • -1 (3)
           Treaba lui cu ceea ce aurmat mai apoi...Dar ma rog poti sa spui concret ca anume Focsa a fost la volan in acea seara si anume beat era inca...Dupa ce am vazut eu sotia sa se afla la volan si nu dinsul, el pur si simplu se afla in masina si de aceea nu am vazut pentru ce agentul de circulatie trebuia sa-i ceara documentele si inca sa fie supus testului de alcoolemie.
          • +1 (1)
           Daca se dorea de demontrat asta se facea de mult sint o sumedenie de cameri de luat vederi prin aces zona numai ca au avut grija procurorii lui Plonis sa faca in asa fel ca asta sa iasa basma curata, sau nu a iesit basma curata??????
          • +1 (1)
           Ei si ce ma rog legatura are aici "plohis". Cel mai interesant este de unde in acea noapte a aparut acolo Publika, oare asemenea lucruri nu pune semne de intrebari de unde sa iscat acest scandal...Poate si este vinovat Focsa, nu sa comportat cum trebuie dar nici cei care indata iau sarit in cap nu sau comportat asa cum trebuie.
         • +5 (9)
          Cit despre arogantul de Sturza, care crede dupa cum declara aseara ca are influenta asupra opiniei publice, ori lui ii pare ca lumea a uitat cum a facut el avere si cum pe timpul cind era Premier averea sa la multiplicat de citeva ori....
          • -11 (17)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Poate si a facut avere pe timpul sau...dar mi-e imi pare ca ti ai uitat cum pe timpul aceluiasi Sturza, Filat detinea functia de Ministru de Stat, fiind sef pe Departamentul de Privatizare si anume atunci mult iubitul tau premier care cum zici tu se are "interese nationale" si-a acumulat capitalul pe care il are pe moment. De IPTEH nici numai zic, aduce mln de euro pe an numai din arenda.
          • +8 (8)
           Plus la toate nu poate avea unul ca el care dupa toate cit ia oferit aceasta tara, afecerile le are peste hotare....
          • -12 (16)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Da precis..afaceri peste hotare, fii te rog mai serios si p[oate am sa te cred. Numai IPTEHUL cit venit aduce pe an sau afacerile de contrabanda pe care le are acesta in stinga Nistrului!!! Nu fa din Filat un inger ca nimeni nu o sa te creada.
          • +5 (9)
           Berstein da tu te vezi de la o posta ca esti albastru frate, iar asta te face sa fii netranspoarent si nicidecum impartial, daca sa fim sinceri majoritatea realizarilor din actualul guvern este meritul in primul rind a lui Filat, dupa care a ministrilor PLDM, mai sint unii care fac cite ceva cum este Lazar numai ca asta cind face ceva nu face din numele Guvernului si din numele PD, iar asta e fatarnicie.......
          • +3 (7)
           Sau poate vrei sa iti mai amintesc si de Fosca vostru....... viti fratilor seriosi, de la voi doar declaratii si stilcirea Limbii romane de catre Lupu in rest nimic, a poate si framintarile lui Diacov, ca trebuie, ca sa facem, ca incercam si nimic mai mult.....
          • -8 (12)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Mai vorbesti de transparenta cind insasi esre mai verde ca partidul lui Filat. te rog nu vorbi tu despre realizarile luI Filat. Intr-o guvern de alianta responsabilitatea se ia in comun si nu precum o face Filat cind ceva nu merge indata incepe sa invinuie in dreapta si in stinga.
          • 0 (4)
           Pai frate chiar si daca ceva nu merge ari si tot dreptul sa faca aceste reprosuri, si cu care sint in totalitate deacord, sint o serie de ministri care nu prea fac fata, sau noi tinem mai mult la partid asa cum faci tu decit la tara si reforme??????????????????????????
          • -3 (5)
           Ce legatura are partidele pol;itice cu ceea ce se intimpla la noi. Dupa mine Filat este un egoist...ai dreptate avem ministri incompetenti si de ce acesta nu-i demite asa cum a promis. De ce nu-l demite pe Roibu sau pe Usatii dar numai face referinta la Salaru, Lazar?
          • +2 (2)
           hai terminam ca tu vad ca esti tare intunecat, cit despre reorganizare adica restructurarea guvernului Premierul a vorbit si sa referit la AIE in intregime, nu la cineva in parte, important este ca cineva realizeaza ca trebuiesc unele schimbari pe cind al de voi doar scoateti in slavi pe Focsa dupa ce a facut.......
          • +1 (3)
           Catalogezi asta ca responsabilitate sau nu????? realistule.....
          • -2 (2)
           Nimeni nu-l ridica in slavi pe Focsa...hai sa nu vb de-a...Ce tine de intunecat anume tu esti frate daca sustii ca guvernul se bazeaza numai pe Filat si ca sa nu fi fost dinsul atunci era prapad din aceasta tara. Fim serisoi numai este asa de sfint Filat al tau cum spui, pur si simplu masinaria pldmista din care face parte si Unimedia incearca sa-l arate in asa mod.
          • 0 (2)
           Teves chiar daca ai vrea cumva sa scoti in slavi ministrii PD pina la urma orice realizare a guvernului se datoreaza unei bune gestionari sau unui bun management iar de aceasta raspunde Filat, deci voi singuri pe voi va contrazice-ti, iar daca e sa fiu realist pai chiar Filat a facut multe si a luptat pentru multe......
          • 0 (2)
           In primul rind eu nu am scos in slavi pe nimeni..Voi ati inceput ciu meritele luI Filat si asa mai departe dar eu inschimb nu vad care ar fi meritele sale. Buna gestionare..ce fel de gestionare poate sa fie cind intra in conflict cu aproape orice ministru din pricina lipsei de comunicare.
        • -12 (16)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Neuron dupa cite inteleg acesta este un formu unde fiecare este in drept sa isi expuna ideile sale. Ti-e daca ceva nu iti place nu citi, eu doar am scris ceea ce cred fata de ce a spus Sturza.
         • +3 (7)
          Pai fii obiectiv nimeni nu iti interzice nimic.....nu spune prostii si ai sa vezi ca te vor sustine multi, inclusiv si eu.....
          • -10 (12)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Da ce prostii eu spun...eu vb ceea ce cred...fiecare are parearea proprie. Tu de parca cind vb despre interesele nationale ale lui Filat si cum acesta munceste, vb cinstit sau ce?...Prostii mai mari nu am auzit pina acum...
          • +1 (5)
           Berstein voi doar stiti sa scoate-ti dividente politice din munca pe care nu o faceti si va pare ca va iese asta bine, pe cind realitate este cu totul alta......
         • -3 (7)
          Alex01 ma faci sa rid de ceea ce spui. Sau esti orb cu totul sau asa de tare te-au manipulat ca de acum nu faci diferanta care este realitatea. Care merite spune mai intii? Chiar zilele acestea Lazar spunea despre prelungirea contractului existent cu Gaz Prom iar pe asa zisa Mulimedie apare ca Filat a vb despre acets lucru...Despre ce fel de dividende inca mai vb acolo...
          • +2 (4)
           Ce timpesti lumea Filat doar a declarat ca se va semna un acord, iar despre tratative toti stiu ca le duce Lazar, chiar Premier-ul a spus asta....
          • -3 (5)
           Ce fel de acord se va semna...Filat a spus despre prelungirea acordului, pe cind acest lucru la obtinut anume Lazar. Si daca nu ma gresesc anume Filat vorbea vara despre ieftenirea pretului la gazele naturale, dar dupa cum am vazut declaratiile dinsului au fos ca de obicei niste simple vorbe populiste.
          • +2 (4)
           Bai teves daca ai cunoaste cite ceva despre ce vorbesti ai scri cu totul altceva, sa vorbit atunci de careva premise sau oportunitati de micsorare a gazului, dar pina la urma nu depinde asta de partea RM, uite si in regiune ce se face, sau voi cu totul nu aveti logica??????
          • -1 (3)
           Anume ca eu vad tare bine care este realitatea geopolitica a R.Moldova si de aceea nu trebuie Filat sa faca asemenea declaratii privind ieftenirea pretuirlor la gazele naturale si inca sa ne promita semnarea unui nou contract, trebuia sa spuna asa cum este, sa fie mai real dar ma rog, inca odata m-am convins ca este un politician populist.
          • 0 (2)
           Daca aveai nu scriai prostiile de mai sus, ei da fiecare e in drept sa isi aprecieze conostintele, se pare ca tu ai facut-o cam subiectiv......
          • 0 (2)
           Vad ca tu da-i dovada de mare obiectivitate....eu am scris asa cum cred si anume repet inca odata ca mai simplu pe intelesul tutoror ca vad ca cineva nu prea intelege. Filat nu treabuia sa spuna ca se va iefteni gazul inca vara, pentru ca foarte bine stia ca asemenea lucru nu va avea loc, dar el a facut-o pe populistul numai ca sa prinda public si gata...Ce nu-i clar aici!!!
          • 0 (0)
           Nu mii clar pentru ca stiu ce a declarat Filat si asta a facut-o si Lazar si anume ca sint careva premise si oportunitati dupa citeam mai sus de a avea un pret mai ieftin laa gaz asta a spus desteptule si asta spus-o si LAzar.....
          • -1 (1)
           Asta binca a spus-o Filat inca la sfirsitul verii desteptule, si dupa vizat sa la Moscova cind a avut discutii cu oficialii de la Moscova...
 • +2 (8)
  o intrebare : cum a ajuns domnul Sturza director general la "Rompetrol-Moldova" ;? si cum a ajuns intr-o afacere cu unul din mafiotii din Romania??
  • +5 (7)
   cit a facut Struza in 9 luni, nu au facut toate guvernele impreuna. Jos palaria pentru Sturza
   • +2 (4)
    Mie îmi place mult teatrul: îmi place teatrul Mihai Eminescu, îmi place teatrul Satiricus, dar teatrul care îl văd aici nu-mi place deloc, actorii îşi bat joc de spectatori, regizorii au un scenariu cu intenţii deloc bune..
    • +4 (6)
     teatru e teatru ~~!!
     dar sturza fiind asa cum cred toti INGER
     apu noi ne inselam amarnic !!
     afacirele sale in romania il fac patan ciotchii tipa in moldova !!
     minciuni
     draci cetateni !!
     sturza e exact ca si plohatniuc tasii si fasii !!
     • +1 (3)
      sunt de-acord cu tine ....eu nu-l stiu pe sturza ,dar stiu una ,cind a fost el primul in guvern de atunci au inceput emigrarile in mase a cet.MD....asa ca nu mi-l bagati pe Sturza pe git ca si fara dinsul ma doare sufletul ,cit am fi facut daca de-atunci era sa se ia masuri ca sa ajungem la un nivel poate ca albania...Asa ca faeti alte stiri fara sturza ,snegur ,lucinski, vorona ....ei sunt in trecut asa ca daca vor vrea astea de la "history" sa faca vre-o emisiune despre dinsii atunci so fucka!!!
   • +3 (3)
    Shi cam ce a facul dinsul in 9 luni?!!! Nu prea pot sa-mi aduc meritele... O istorie ca shi toate celelalte care tine de bussines si politica. Da acum o face pe expertul si da sfaturi. De fapt totul e simplu:cineva doreste sa-si apere afacerile (cum e primit la Moldova) sau poate e suparat ca nu l-au rugat sa candideze la Presedinte... Ia mai lasati "sPECIALISTII" de acest soi - nu merita ei atentie!!!
  • -11 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Jak, fii linistit, el nu a cumparat pe 3 banuti IPTEH-ul din centrul Chisinaului, ca mai apoi sa scoata milioane de Euro anual din arenda spatiilor. Cat priveste mafiotii, pai ce, la noi nu sunt? In acest context, ti-as sugera sa mai asculti si cuvintele proaspatului Presedinte al RM, care le-a replicat tincanilor Petrenco si Sirbu, ca ii mananca la micul dejun pe unt, si sa vina cu motive serioase, gen decizii ale justitiei. Iata si dumitale, Jak, sa aduci macar aluzii la "faradelegile mafiotilor", cu sentinte de judecata. In final, pot sa iti spun cu certitudine, ca sa ma intelegi - nu sunt adeptul lui STurza si nu am fost vre-o data, dar faptul, ca intr-un timp atat de scurt a lansat o serie de reforme drastice in economia RM ii da un atu puternic. A propos, stii de ce a fost demis? Pentru ca a inaintat propunerea de privatizare a Termocom, Franzeluta, Telecom si industria vinului, inteleg pana unde a mers? Cuiva, la sigur nu i-a placut, inclusiv si celor de la IPTEH...
 • -1 (9)
  Mi-a fost deajuns intr-o seara,sa-l urmaresc la TV,pe Sturza,sa-mi dau seama ca el este paralel cu politica.De fapt nu cunoaste nimic,critica pe toti si nu are solutii.Este un ZERO,barat!!!
  • +1 (5)
   julien, sterge mucii si inchide televizorul ca degeaba te uiti...
  • 0 (6)
   Sturza proiect Romaniesc !!!


   Sturza merita un lom in cap.


   A fost prim+ministru doar pentru neamu lui nu si a tarii intregi,

   hot cu legea intre picioare.
  • +3 (5)
   Sunt deacord cu tine....acest om nu are ce face si de plictiseala vine la emisiune si se da cu parerile sale timpite
 • -7 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Tol, cine sa asculte de Sturza? Cei care umbla pe strazile Chisinaului cu cortegiuri de zeci de automobile de lux, cu girofarurile urland, care, la iesire din BMW sau Mercedes-urile statului arunca din fuga paltoanele de pe umeri ca sa le prinda slugile si bodiguarzii? Acesti tarani de suflet, trecuti pe cateva coridoare de scoli europene, cu maniere de napoleonasi si oameni de neinlocuit, care incearca sa sara peste propriul chipiu? Aceste nimicuri, care in 2 ani si jumate nu au rezolvat nici o problema stringenta a statului, din care cauza nu vedem nici trecutul nici viitorul? Acesti cameleoni, care stau cu fundul la Kremlin , si cu mana intinsa spre Bruxelles? Las mai moale, trezeste-te, acesti politicieni accidentali nu vor face nimic nici in urmatorii cativa ani, si nici in veci vecilor. EI TREBUIESC SCHIMBATI, FARA NICI UN REGRET, TIMPUL LOR A TRECUT, CUM NICI NU A INCEPUT! Am mai spus-o, sunt o eroare a istoriei...
 • -11 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dar filat cu cine e in relatii bune. El e prea mandru ca sa ceara parerea cuiva
  • +3 (5)
   Credema ca acest om cere parerea multora......

   Eu as spune mai degraba ca Ghimpu nu cere parerea nimanui si face tot cum il duce capul sau bolnav
 • -12 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  http://www.actualitati.md/md/md-deputatii-vor-pensii-majorate/
 • +3 (3)
  Noi nu ştim despre ce au discutat Filat şi Sturza şi de ce el a ţinut să spună că au relaţii complicate. Din partea lui Filat n-am auzit aşa declaraţii. Interese? Oricum, Sturza nu este cheie de biserică. Dacă n-ar avea interese în politica din Moldova, n-ar avea nici o treabă cu apariţiile televizate.
 • +6 (6)
  Domnul Sturza sa se linisteasca si sa nu tulbure apa...acum cand avem stabilitate politica si toate fortele trebuie concentrate asupra problemelor ar fi mai bine Sturza sa dispara de pe scena si sa il lase in paec pe Dnl filat sa se ocupe de treaba sa dar nu sa comenteze si sa piarda timpul asupra unor declaratii de tin de Sturza
 • -12 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dar cu cine are domnul Vladimir Filat ,,relatii normale,,? CU NIMENI,in afara de cei care-l ajuta sa-si umple sacii cu bani si disdimineata pina seara il asigura ca Dinsul ,,e cel mai destept,cel mai bun,, si chiar e un fel de ,,NAPOLEON de pe malul Bicului,,!!
 • +8 (10)
  S-arcparea ca dl Sturza s-ar pregati de intrarea din nou in politica RM cu un nou partid,ca, asa ne da de inteles, folosindu-se de situatia cu Plahotniuc, il murdareste continuu pe premier, pacat...nu m-am asteptat de la fost premier Sturza o astfel de schimbare mseleasca....
 • +6 (10)
  Straniu cum totul se intimpla in tara asta: pina nu demult era murdaria creata de Ghimpu, acesta la rindul sau il intarta si pe Lupu impotriva premierului(vedeu harbuji si rachete roshii), spiritele s-au calmat si poftim, apare parca altul la comanda(Sturza) si fiti atenti la mesajul lui Sturza, aici intelegem ca asta vrea sa creeze un nou focar intre Plahotniuc si Premierul Filat!!!
 • +2 (4)
  Unimedia face din muscă elefant. Şi Filat şi Sturza sunt oameni puternici şi cu influenţă. E normal să existe contradicţii între ei. Oricum, din moment ce Sturza nu ocupă funcţii administrative în stat, nu văd de ce aceasta trebuie să fie un subiect de interes public.
 • -12 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dar cu cine are domnul Vladimir Filat ,,relatii normale,,? CU NIMENI,in afara de cei care-l ajuta sa-si umple sacii cu bani si disdimineata pina seara il asigura ca Dinsul ,,e cel mai destept,cel mai bun,, si chiar e un fel de ,,NAPOLEON de pe malul Bicului,,!!
 • 0 (2)
  Ar fi bine ca Sturza să revină în politică şi atunci ar putea împreună cu susţinătorii, care nu l-au uitat, să readucă ţara pe făgaşul dreptăţii.
 • +1 (1)
  Din pacate, Sturza ca sef de guvern a capotat lamentabil. E mai usor sa critici de pe margine
 • 0 (0)
  Sturza nu e un cetatean simplu ,si noi tre sa stim parerea lui.Aceasta reactie rautacioasa a primmin .respinge multa lume buna .Toti avem metehne ,oamenii din stofa buna sund si valorosi .Noi vrem acel consiliu economic despre care vorbeste Sturza nu banalitati spuse pentru a nu face lucruri temeinice .Carei nisa noastra economica D-le Filat?
 • 0 (0)
  Parlamentul României cauţionează un personaj dubios de la Chişinău

  http://cronicaromana.ro/2012/03/21/parlamentul-romaniei-cautioneaza-un-personaj-dubios-de-la-chisinau/

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA