De unde vin banii? Întrebarea lui Voronin către CNA și SIS

Vladimir Voronin a adresat mai multe întrebări retorice în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău. Acesta vrea să afle de ce structurile de forță nu urmăresc de unde vin banii și de cine sunt finanțate partidele mici care apar în ultima perioadă în Republica Moldova.

Potrivit lui, partidele precum cele conduse de Dodon, Usatâi și Popa au fost create doar ca să „rupă” din voturile PCRM, transmite UNIMEDIA.

De unde vin banii? Întrebarea lui Voronin către CNA și SIS
Vladimir Voronin, președintele PCRM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Cu cine să facem coaliție? Cu cei care ne-au trădat și s-au dus de la noi din partid și acum sunt finanțați de oligarhi? Cu PLDM, PD, cu Dodon care ne-a trădat? Cu Renato Usatâi care nu are nici carte de muncă în Moldova? Atâția bani cheltuie și pentru ce? Ăștia care sunt la conducerea CNA și SIS de ce nu controlează și nu verifică de unde vin banii? Gașca asta lor le trebuie ca să rupă de la comuniști, ca să nu obținem majoritatea de asta le trebuie pușlamaua asta. Ei până acum i-ai finanțat, i-au hrănit, i-au ridicat... Ați auzit de acest partid-clon, tot cu seceră și ciocan, cu aceeași denumire ca și a noastră. Cu ce scop a fost format? Fleacurile au importanță”, a conchis liderul PCRM.

UNIMEDIA precizează că sondajele realizate la Chișinău arată că după alegerile parlamentare din această toamnă nu se va schimba și aceleași patru partide vor accede în Parlament. Unele sondaje mai dau șanse partidelor mici, dar corectitudinea lor a fost pusă la îndoială.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub