De la 100 la 400 euro! Evenimentul Zilei scrie despre turismul sexual de la Chișinău!

Publicația românească Evenimentul Zilei scrie astăzi în ediția sa electronică despre turismul sexual din R. Moldova. Potrivit sursei, frumusețea moldovencelor, combinată cu sărăcia extremă, explică dezvoltarea industriei sexului în țara noastră.

„Sunt mii de turiști care vin la Chișinău doar pentru a agăța fete, dar și rețele de proxenetism transfrontaliere care caută aici contigente întregi de tinere pe care să le ducă în bordelurile din toată lumea”, scrie sursa.
De la 100 la 400 euro! Evenimentul Zilei scrie despre turismul sexual de la Chișinău!
(Foto: evz.ro)

Potrivit EVZ, citat de UNIMEDIA, prostituatele moldovence pot fi închiriate de la recepția hotelurilor, dar și comandate prin intermediul site-urilor specializate.

Sursa scrie că pe site-ul http://escorts-moldova.com, prețurile variază de la 100 euro la 400. „Prioritatea noastră este să vă oferim o experiență memorabilă, plăcută. Tarifele sunt: 1 oră - €100, 2 ore - €150, 3 hours - €200, peste noapte (7 ore), de la €300, o zi întreagă - €400”, se spune în textul de pe site.

Se fac livrări la domiciliu și chiar și în România, se mai spune în reportaj. „Într-un top mondial al distracției, dat publicității săptămâna trecută de către Business Insider, Republica Moldova ocupă locul 11, iar România locul 17. Realizatorii clasamentului au luat în considerare prețul băuturilor alcolice și al cannabis-ului”, conchide publicația.

Citește reportajul pe evz.ro.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub