BREAKING NEWS
„StarNet” anunță pierderi de 7 milioane de lei în urma incendiului. Când va fi remediată problema

Dani Alves ar putea evolua din noul sezon la Manchester City. Echipa lui Pep Guardiola are nevoie de un fundaș dreapta

Brazilianul Dani Alves are șanse mari să părăsească formația Juventus Torino în acest intersezon. Fundașul lateral dreapta s-ar putea transfera la Manchester City, unde va fi din nou antrenat de Pep Guardiola, cei doi lucrând anterior împreună la Barcelona. 

Dani Alves ar putea evolua din noul sezon la Manchester City. Echipa lui Pep Guardiola are nevoie de un fundaș dreapta

Manchester City a fost aproape să-i transfere pe fundașii laterali Benjamin Mendy de la Monaco și Kyle Walker de la Tottenham, însă nu au reușit. În schimbul lui Alves, cei de la City ar putea plăti 6 milioane de euro.

La sfârșitul acestui sezon, brazilianul i-a spus conducerii celor de la Juventus Torino că u va rămâne la echipă, dacă contractul acestuia nu va fi prelungit cu două sezoane.

În cele 33 de partide pe care le-a jucat în tricoul torinezilor în acest sezon, Alves a marcat 6 goluri și a oferit 7 pase de gol. Împreună cu Juventus, Alves a devenit campion în Serie A și a ajuns până în finala Ligii Campionilor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.