ora: 09:09, 06 ian 2012 13373
Autor: Cristina Buzovschi

„Dacă aș fi premier, mi-aș coase toate buzunarele”, declarație


„Dacă aș fi premier, mi-aș coase toate buzunarele”, declarație
Foto: alttv.md
„Dacă aș fi premier, primul lucru care l-aș face: m-aș uita câte buzunare am și le-aș coase pe toate”. Declarația aparține fostului prim-ministru al RM, Ion Sturza, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la PublikaTV. Potrivit lui, cei care se află la guvernare, din considerente morale, trebuie să ia mâna de pe banii statului.

Totodată, Sturza a subliniat că politicienii moldoveni sunt mai preocupați de interesele personale sau de grup, decât de cele ale cetățenilor simpli. „Politicienii sunt prea ocupaţi de rocade, funcţii şi tot aşa mai departe. Prea mare e obsesia lor de luptă dintre ai noştri cu ai noştri. Să fi fost măcar ai noștri cu ai voștri..”, a punctat omul de afaceri.

Acesta a menționat că prin intervenții sale publice, interviuri și chiar articolele personale pe care le-a scris, a încercat să schimbe „un pic optica” politicienilor asupra lucrurilor. „Din păcate însă, clasa politică este o castă închisă”, a evidențiat Ion Sturza.

În context, fostul prim-ministru a explicat de ce nu-și dorește să revină deocamdată în politică. „Cea mai bună, cea mai profitabilă investiție în Republica Moldova, în ultimii zece ani, a fost investiția în politică. Acum însă prețurile s-au schimbat. După calculele mele, o campanie electorală pentru un partid din Republica Moldova, se ridică la aproximativ de 5 milioane de euro. Este o sumă fabuloasă. Eu trebuie să fiu nebun să investesc în așa condiții în politica din țară”, a conchis Sturza. 

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (10)
  ))))))))) e amuzant sturza asta .. nu e clar ca pregateshte o platforma sa se lansesze si el in politica .. indata dupa ce a fost premier , HoP si om de afaceri ) sa fim serios , el e cel care sia cusut buzunarele !!! )))))))))))) hai sturza ca mai plictisit deja cu deklaratiile tale .. parca ai fi dumnezeu !
  • -5 (13)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   daca ramine el premier ..., fi sgur ca demult traiam in UE !!!
   • +1 (9)
    corect! aista trebuia sa ramina premier si voronin trebuia sa fie vesnicul nostru presedinte si atunci сто процэнтурь ерам ын европа....dar din pacate am upustit sansu...amu tre sa-l alegem pe Onoje presedinte, macar in Africa sa intram dak in evropa ne svetit...
    way, cit o furat Sturza intr-un an sau cit o fost el ecolo premier...da tu UE vrei...shaz way!
    • +5 (5)
     Corect, a furat si a pus si in buzunarele rudelor nu ca pe a le sale l-er fi cusut, si inca mai indrezneste sa mai apara pe la TV sa faca pe marele destept, fuuuuuu, rusine....
     • +3 (3)
      Deacord, Sturza chiar nu inteleg cum are tupeu sa spuna asa lucruri, cind el este cel care si-a mai adaugat buzunare la toate hainele nu si le-a cusut pe cele care le avea....
    • +1 (1)
     da mai da dus cu plua mai suntetii toti pe aici !! ,
     sa ramina nenorocitul asta si vorona la putere acuma sigur eram in fund !!
     AIE e bravoo,si o sustin deplin !!
     praboo AIEE! tot asa tinetio spre UE!
    • +5 (5)
     Ion Sturza - Este Milionarul care sa imbogatit pe cind detinea functia de Prim-Ministru al Republicii Moldova, a furat de-i fugeau papicii prin Guvern.
     • +3 (3)
      8 august 1998, Firma lui Sturza nu a repatriat jumatate de milion de dolari, Fiind ministru acesta isi anula datoriile fata de stat.
      7 octombrie 1998 , intr-o sedinta a grupului de experti creat de Ministerul Economiei (condus pe atunci de ministrul Ion Sturza) pentru studierea cazurilor de nerepatriere a mijloacelor provenite din comertul exterior, s-a decis sa fie prelungite termenele de repatriere a valutei pentru 6 agenti economici. Propria sa firma, Incon SA, care datora statului suma de 1 120 449 dolari SUA (nerepatriati) a fost exclusa de la control. Firma sa avea cea mai mare suma de valuta nerepatriata.
      • +3 (3)
       Daca Incon SA ar fi fost penalizat conform legii, Sturza ar fi trebuit sa achite, pe langa milionull de dolari care-l datorata statului si o amenda de 130.000 dolari catre Bugetul de stat. Incon SA a fost eliberata de la plata amenzii si a fost trecuta cu vederea inapoierea sumei de peste 1 120 .449 de dolari.
       Aceasta faradelege a fost savarsita nemijlocit de Dumitru Braghis, pe atunci viceministru al Economiei. Este limpede ca Sturza a comis un abuz in serviciu, o escrocherie cu ajutorul adjunctului sau Dumitru Braghis (exprim-ministru).
       • +3 (3)
        Astfel, D. Braghis a manifestat fie slugarnicie fata de sef, calcand legea in picioare, fie a fost rasplatit gras pentru aceasta faradelege. intre timp, pe langa datoria fata de Bugetul de stat Compania Incon-grup, in care sunt cuprinse si cele trei fabrici de conserve din Cupcini, Floresti si Ungheni, a acumulat datorii catre creditorii occidentali de 21 de milioane de dolari americani si se afla in prag de faliment.
        • +4 (4)
         Guvernul Sturza a compromis privatizarea S.A «Tirex-petrol»
         • +2 (4)
          3 decembrie 1999. Principalul vinovat de tergiversarea procesului de privatizare a S.A «Tirex-petrol» o poarta guvernul condus de Ion Sturza. Economistul Eugeniu Garla, afirma ca anume deputatii PD s-au opus in permanenta formulei de conlucrare cu Romania. Dupa ce Legea cu privire la proiectul individual de privatizare a S.A «Tirex-petrol» a fost totusi adoptata, a inceput un nou val de tergiversari procesului de privatizare a Companiei – de data aceasta din partea guvernului Sturza si a conducerii intreprinderii in cauza.
          • +3 (3)
           Acestia au amanat constient prezentarea materialelor necesare pentru semnarea contractului de vanzare-cumparare. Scopul guvernului Sturza a fost de a tergiversa, timp de trei luni, procesul de negocieri, deoarece, conform Legii cu privire la privatizarea «Tirex»-ului, daca in aceasta perioada nu era semnat contractul de vanzare-cumparare, partea romana pierdea dreptul sa poarte negocieri. Ion Sturza si-a manifestat, in acest fel, pozitia dusmanoasa fata de Parlament si fata de Romania.
        • +2 (4)
         Baitasii. va rog mult, nu+l mai laudati pe Ion Sturza,,, eu vin cu date concrete si eu cred ca voi sunteti aptii de a intelege cine este STurza...

         Sturza a venit de la tara, era mort in popusoi de sarac ce era, el numai a furat Stimati Cetatenii !!!
         • +1 (3)
          )))Sturza si afirmatiile lui...el acuma vorbeste fix invers de ceea ce a facut la timpul sau...eu un fatarnic care o avut timp sa se afirme dar deloc nu a facut-o...acuma cu atit mai mult
   • +3 (3)
    vaii toromacule !!
    noi sa ne integrat in UE mai devreme
    apu tot in moldova traiam !!
    tara nu se muta timpitule !!
  • -6 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Dupa cate stiu Sturza a facut afaceri cu mult inainte de a fi premier, dar avere a facut in afara tarii si nu din buzunarele moldovenilor cum au facut si o fac unii. Cu toate ca nu cred ca se va lansa in politica, dar sper sa o faca si va avea foarte multi sustinatori.
   • +2 (6)
    Eu cind aud vorbe ca el e maai cinstit sau etc. Tia spus omul pe dea dreptu ca cea mai buna investitie e in politica. Da ce inseamna buna investitie? Bun profit! Il avem deja pe Ghimpu-Cinstit mai apare inca si un Sturza-Cinstit - apai am cenzurat noi!
   • +3 (3)
    Lasa nu il mai fa ingheras, nu vezi ca stie ca cea mai buna investitie e politica, si averea tot asa a facut-o, mare jigodie "tipa" cinstit-a mai este si asta.......
   • +2 (2)
    hai fara acuma de sustinere a tuturor bagabontilor !!!
    de unde stii tu ca el nu a facut afaceri in MD pe timp ce era dracu stie pe unde !!
    unde e mai usor sa faci afaceri daca nu la noi !!
    fii seros nu-ti esi din mintii!!!

    ea intrebatil pe sturza ,el sia cusut buzunarele cind trebuia ?!!
    • -1 (1)
     pe timpul lui Sturza au fost implementate cele mai liberale politici, asta nu cred ca cineva o va disputa. These are facts!
     Spre deosebire de PL care in denumire sunt liberali dar cind vine vorba de liberalizat un sector (aviatia spre exemplu) atunci dmn Salaru se da cu buca la gard!
     Daca Sturza s-ar lansa in politica, o parte din R. Moldova l-ar sustine.
     • +1 (1)
      Mai jigodie verde ce esti... Cine l-ar sustine pe zturzicul tau - pensionarii care primeau pe timpul lui pensii in sapun sau bugetarii care primeau salarii cu restante de 6-9 luni?
      Dati o palma si dute la culcare.
      • 0 (0)
       evident ca nu pensionarii... tu stii foarte bine pe cine vor sustine pensionarii... pe comunisti.
       dar in opinia mea, R. Moldova are nevoie de reforme liberale si crearea premiselor p/u un buget echilibrat: asta inseamna stringerea curelei si inchderea robinetului p/u subsidii de tot felul.
       Paradoxal, dar in R MOldova partide liberale NU SUNT! Avem in schimb dofiga comunisti... si tu tot esti probabil comunist, doar ca sub alta forma: care doreste integrare in UE, dar in rest tot comunist ai ramas.
  • 0 (0)
   Sturza e net superior tuturor politicienilor de astazi( pe Voronin nici nu l-as pomeni). observ, ca va place ce spune de obicei, dar iată cind la atins pe Premier, ați sarit repede sa aruncati cu bolovani. de parca nu ati observat si voi, ca toate miscarile de asta vara (atacurile raider, Franzeluta, invinuirile cu papusarul) semanau mai mult a lupta pentru sferele de influenta ale mafiotilor, decit a actiuni legale ale unor oameni, aflati legal si 0oficial la putere...
 • +1 (5)
  toti isi dau seama ca e nevoie de o noua clasa politica,de o noua gindire, astia de la noi is limitati si cam primitivi
 • +1 (9)
  nu mai f..te capul, ai fost premier si ai furat de ai rupt, jgodie. Lupu stii tu ce,si schimba
  • +2 (2)
   corect !!+100 !!
  • +1 (1)
   sincer....Sturza vrea sa-si coase buzunarele...dar cred ca tot odata va mai coase vreo citeva ascunse
 • -2 (10)
  Spre dezamăgirea lui Aleksander,Moldova are nevoie urgent de așa politicieni ca Domnul Ion Sturza. Aseară am avut o plăcere să ascult un om cu care Moldova se poate mîndri.Anume un om ca Sturza ne poate scoate din mocirla în care ne găsim. Bravo Domnului Sturza!!!
  • +2 (4)
   Vrei sa spui ca cel care a pus bazele, fundamentul acestei mocirli stie si cum sa o darime???, mai avem noi si acum din astia care vorbesc frumos, dar important, doar vorbesc si nimic mai mult, a trecum timp de cind a furat si oamenii i-au uitat trebusoarele negre......
  • +1 (1)
   faptul ca tu primesti placere prinvind doar pe sturza !! ese ca esti o GAY!
   mai deshideti ochii stimati si onorati concetateni !!
   deja de 2 ani avem o guvernare mai inalte de 3 ori ca a lui voronin ! da nu avem presedinte !!
   dar asta nu impedica dezvolatare moldoveii !!
   fara de griji ca o sa fie ales !!
   si comiii nu o sa fie admisi la putere asta sunt sigur 100 la 100!!
 • +2 (2)
  pai si normal dupa ce le-ai umplut deacum poti si sa le cosi...numia ca doar pe ai tai nu sipe ale altora
  • +2 (2)
   astaii !!
   dupa ce fura cu toanele !!
   isi aduc aminte si de buzunare !!
   dar nu de a le sale ci de ale altora !!
   sturza , cel mai penibil om !
 • +1 (5)
  E clar ca slugoii partidelor din AIE vor turna (la comanda) zoi in cap lui Sturza ca sa-i piara pofta sa se implice activ in politica, pentru ca ar putea sa le ia din voturi la viitoarele alegeri. Asa ca baieti sa cereti mai mult de la sefu, ca Sturza e prea Mare pentru voi tincani.
  • 0 (2)
   Măi ţolule... Mare e prostia care încerci să ne-o argumentezi. Zturza tau e dat oamenilir pensii în natură şi salarii cu întîrziere, energie electrică pe grafic şi apă potabilă în robinete cu întreruperi de săptămîni.
   În plus a îndatorat ţara de la fmi, iar nici un drum nu a fost făcut.
   Cit primeşti pentru agitaţie?
   • +1 (1)
    nu il confunzi pe Sturza cu Sangheli? Sturza a fost premier doar vre-o 10 luni. a preluat Guvernul in perioada crizei din 98-99, a fost o perioada f dificila.
 • 0 (4)
  Interesant domnul Sturza tot si-a cusut buzunarele cind detinea functia de premier, iar Filat aflindu-se in subordonarea acestuia, la cirma departamentului de privatizare din cadrul ministerului de economie a pus mina pe mai multe intreprinderi, privatizindu-le la un pret mizer.
 • -2 (4)
  Nu freaca capul!
  Acum da, dar de ce nu le-ai cusut ani în urmă?
  Îţi este greaţă să-i asculţi aberaţiile lui.
  Cumpără şi ăsta cu bani acum tot ce se poate, dar în Moldova totul se poate.
  Cum zice moş Ion: - Grijania mamei voastre!
 • -2 (4)
  În context, fostul prim-ministru a explicat de ce nu-și dorește să revină deocamdată în politică...........
  Dar e aştepţi să scadă preţurile?
  Aştepţi să vii în Parlament cîlare pe omul simplu neinvestind nimic?
  Pe lângă toate mai eşti şi zgârcit.
  Lasă că oricum nu ai tras sapa, i-ai făcut cu ..............
 • +1 (3)
  Dupa cum sant oamenii asa si conducatorii lor .Ei ii merita pe deplin . Si toti cei ce comentam inclusiv.Schimbarea se va incepe daca se vor schimba cei multi.
 • +1 (5)
  De ce atunci nu le-ai cusut in anii cind ai fost premier?
  ---
  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Sturza acuma spune despre buzunare dar atunci cind a fost el Premier el ce a facut anume ca sea facut buzunare mai adinci
 • 0 (2)
  Sturza la citi bani a furat in perioada cind era prim-ministru , il intelegem....
  • +2 (2)
   parca comenteaza aceiasi persoana sub mai multe nume... tre sa se numeasca asa dereglare cumva in psihiatrie)
 • 0 (2)
  sa facem o concluzie...acest om dupa atita timp a stat in biserica si s-a facut sfint????NU....aici e vorba de Sturza si cuvintele sale...un om fara morala si fara perspectiva
 • 0 (2)
  asta sturza vorbete asa, dar filat e unul altul, care tinde dupa bani si influenta cit mai mare, de aceea totul e evident filat pune mina pe tot.
 • +1 (3)
  Cam prea mult piar isi face Sturza,eu inteleg ca e fost premier dar declaratiile sale nu sunt cele mai reusite,numi timp pierdut degeaba ascultandul pe Sturza
 • +1 (3)
  Daca e asa de sfant sa se faca calugar la biserica ,mai bine dacat sa se bage in politica noastra murdara cum crede el
 • +3 (3)
  inainte pe unimedia comentau AIE vs Comunisti
  acum PLDM-ul denigreaza pe unimedia orice forta politica posibila si IMPOSIBILA (precum e Sturza, intrucit el a declarat ca nu va intra in politica).
  So guys de la PLDM... asta voi sunteti fara scrupule si daca il invinuiti pe Sturza ca cica el a furat in timp de 2 luni cit a stat el de facto priemier atunci dati-mi argumente mai tangibile. La ce bun 100 de useri sa scrie acelasi comentariu? Se creaza impresia ca cei de la PLDM, care l-au propus 2 ani in urma in functia de priemier, acum se TEM de el ca Dracu de tamie! What the hell???
  • +2 (2)
   desigur se tem, Filat se ocupa f activ de denigrarea tuturor celor, care ar putea sa-l impiedice sa ajunca in frunte tarii.
 • +1 (1)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  „Dacă as fi premier, mi-as coase toate buzunarele”,.....

  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • 0 (0)
   (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   „Politicienii sunt prea ocupaţi de rocade, funcţii şi tot aşa mai departe. Prea mare e obsesia lor de luptă dintre ai noştri cu ai noştri. Să fi fost măcar ai noștri cu ai voștri...”,
   http://unimedia.md/?mod=news&id=43023
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   • 0 (0)
    (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

    „Cea mai bună, cea mai profitabilă investitie în Republica Moldova,
    în ultimii douazeci de ani, a fost investiția în politică".....

    ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))
    • 0 (0)
     Cursul oficial al MOLDOBANULUI (MDL) la 07.01.2012
     --------------------------------------------------
     11.6780MDL =1USD
     14.9939MDL =1EUR
     ------------------------------------------------
     1USD =11.6780 MDL
     1EUR =14.9939 MDL
     -----------------------------------------------
     //bnm.md/
     • 0 (0)
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      "Suma transferată de moldovenii de peste hotare în 2011

      depăşeşte 80 % din Bugetul de Stat"
      -------------------------------------------------------
      http://www.publika.md/suma-transferata-de-moldovenii-de-peste-hotare-in-2011-depaseste-80-prc--din-bugetul-de-stat_645741.html
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • 0 (0)
       !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

       "Moldonbanii care muncesc peste hotare au transferat în ţară
       peste 1,3 miliarde de dolari în 11 luni ale anului trecut.
       În moneda naţională, suma depăşeşte 15 miliarde de lei
       sau aproximativ 80 la sută din Bugetul de Stat pentru 2011".
       -----------------------------------------------------------
       http://www.publika.md/suma-transferata-de-moldovenii-de-peste-hotare-in-2011-depaseste-80-prc--din-bugetul-de-stat_645741.html
       !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
       • 0 (0)
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        "Un studiu al Băncii Mondiale arată că peste hotarele ţării
        muncesc aproape 800.000 de moldobani"..........
        """Cei mai mulţi sunt în Rusia - aproape 300.000, iar în Ucraina - 170.000 de persoane.
        Numărul moldovenilor care muncesc în Italia se apropie de 90.000,
        iar în România muncesc aproape 40.000 cetăţeni moldoveni.
        Încheie topul celor cinci ţări unde lucrează cetăţeni moldoveni Statele Unite,
        cu peste 25.000 de persoane".....
        ---------------------------------------------------------------------------------
        http://www.publika.md/suma-transferata-de-moldovenii-de-peste-hotare-in-2011-depaseste-80-prc--din-bugetul-de-stat_645741.html
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   • 0 (0)
    """În vara anului trecut,.................
    "Directorul şcolii din satul Opaci, bănuit că ar fi estorcat de la elevi aproape 200 de mii de lei.....
    "Totodată, profesorii susţin că directorul ar fi împărţiţit banii cu autorităţile publice locale.....
    "Aceşti bani care au fost luaţi de către directorul şcolii au fost în plicuri date altor persoane de la raion.....
    "Reprezentanţii Direcţiei Educaţie din Căuşeni au refuzat să comenteze acuzaţiile,.....
    "Până acum, pe acest caz nu a fost intentat dosar penal.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Articol de PUBLIKA.MD, publicat in data de 07-01-2012,
    )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    TARA DE CORUPTIE PUBLICA
   • 0 (0)
    """În vara anului trecut,.................
    "Directorul şcolii din satul Opaci, bănuit că ar fi estorcat de la elevi aproape 200 de mii de lei ..........
    "Totodată, profesorii susţin că directorul ar fi împărţiţit banii cu autorităţile publice locale ..........
    "Aceşti bani care au fost luaţi de către directorul şcolii au fost în plicuri date altor persoane de la raion ..........
    "Reprezentanţii Direcţiei Educaţie din Căuşeni au refuzat să comenteze acuzaţiile, ..........
    "Până acum, pe acest caz nu a fost intentat dosar penal.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.publika.md/directorul-scolii-din-satul-opaci--banuit-ca-ar-fi-estorcat-de-la-elevi-aproape-200-de-mii-de-lei_647451.html
    ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • 0 (2)
  Acest fost prim-ministru este cu capul in nori.Gandeste foarte negativ si este sceptic,suspectiv de pesimist,nu are incredere in nimeni si nimic(UE si chiar CSI).Cica Moldova ar trebui sa-si paveze singura drumul in istorie sa devina transparenta(suna frumos,asa-i?)iar companile cu mari capitaluri sa-si nu-si mai tina banii offshore!!!(peste hotare).Ce aberatie,sa-mi impui unde si cind sa-mi investesc propri banii....pfuii
 • 0 (2)
  Sturza e cel mai bun ! multi banditi de la conducere ar sta la puscarie daca vine el sa ne conduca Moldova. Nu mai sterge-ti mesajele ca adevarul oricum iese la suprafata.Jos toti banditii si javrele tradatoare de la guvernarea tarii ! Sus Sturza !
 • 0 (2)
  se tem de Sturza rau. Dupa cum au sarit aici toti in capul lui este clar cit de mult se tem de el. Dar,de ce te temi de aceia nu scapi... toti hotii actuali de la conducere au sa stea la inchisoare; Toti. Poate Tkacuk,Reidiman si Misin au sa scape,ca au sa fuga la timp din Moldova
 • 0 (2)
  Nustiu intentiile lui Sturza, dar oare el sa facut om de afaceri inainte de a fi premier? sau dupa ce a esit din functie de premier. Hai sa fim seriosi, cred ca nu ia dat tatsu bani si averi ca sa se faca om de afaceri de succes. Ai bun si aista.
 • 0 (2)
  COREST! BRAVO DOMULE STURZA!!! VA ADMIR. PACAT CA NU VA IMPLICATI MAI ACTIV. ATI FI UN PRESEDINTE PE NOTA 10. DIN PACATE PERSOANELE A DUMEAVOASTRA NU SE IMPLICA PREA MULT...SI ASTA E REGRETABIL....AJUNG ACOLO DOAR B....
 • -1 (1)
  ...fundamentul pentru un proect comun cu Filat?
 • -1 (1)
  După ce am citit mai multe comentarii, am înțeles cîtă dreptate are D.Sturza.Cu așa gîndire,cu așa prostii ce le îndrugați aici nu mai pupăm ușa UE niciodată.Cel puțin, înainte de a aduce învinuiri lui Sturza,interesați-vă cind și cît timp a fost premier și care au fost acțiunile lui în acel timp.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA