ora: 08:09, 06 iun 2014 6238
Autor: Ana Sîrbu

Cum comentează Voronin conflictele din interiorul PCRM


Cum comentează Voronin conflictele din interiorul PCRM
Vladimir Voronin, liderul PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

În presă au apărut informații potrivit cărora liderul PCRM, Vladimir Voronin, ar fi cerut excluderea lui Iurie Muntean şi a lui Grigore Petrenco din rândurile biroului executiv al formațiunii, pe motiv de trădare.

Președintele PCRM a negat faptul că Muntean și Petrenco ar putea părăsi rândurile Partidului Comuniștilor. Declarația a fost făcută de Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național 4, informează UNIMEDIA.

„Nici nu se discută această întrebare”, a răspuns comunistul după ce a fost întrebat de moderator dacă cei doi vor rămâne în continuare în partid.

La întrebarea jurnalistului privind acuzațiile de trădare aduse la adresa lui Petrenco și Muntean, Voronin a răspuns că „se întâmplă de multe ori. Tata în casă tebuie să spună cuvântul, iar familia să facă. Noi toți suntem o familie. Și cred că au meritat. Și nu doar ei. Și alții. Eu și la telefon așa discut. Când vocea e mai pronunțată, când mai calmă. Depinde de mulți factori. Depinde ce trebuie să facă. Au înțeles mesajul, sunt băieți deștepți”, a precizat Voronin.

În cadrul emisiunii, Vladimir Voronin a negat cu vehemență posibilitatea de a face coaliție cu democrații după alegerile parlamentare din acest an.

„Guvernarea asta nu merită să ne trădăm. Nu este doamne ferește ce pentru a ne alia cu ei. Nu pot să fac această coaliție. Cum va fi prezent acest PD la noi dacă ei au făcut coaliție cu PL, PLR și PLDM? Ce vor face ei cu noi în coaliție. Ce vom vota împreună cu ei în Parlament. Ce tărăboi va fi în interiorul acestei fracțiuni. Fiți serioși. Trebuie să mergem în coaliție cu cei cu care avem aceleași viziuni”, a precizat comunistul.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (8)
  Este indiscutabil faptul ca o coalitie dintre democrati si comunisti nu poate exista. Din start statutele acestora nu coincid precum si nu coincide atitudinea oamenilor fata de aceste partide. Democratii sint mult mai sustinuti si respectati, iar comunistii vor pe seama lor sa se mentina si sa-si atribuie careva realizari, dupa cum a spus si Lupu.

  Sunt cetățean activ
  • +1 (7)
   Inseamna ca PCRM nu va face cu nimeni coalitie dupa alegeri, daca Voronin a spus ca va face o posibila alianta doar cu cei care "merita".
   Eu totusi ramin de parerea ca PCRM-ul in curind se va destrama. Sunt evidente pur si simplu neintelegerile pe interior. Si totul a inceput de la plecarea lui Tkaciuc de legislativ, dupa care s-a iscat un conflict pe retelele de socializare dintre Resetnicov si Petkov. Asta spune multe.
   • 0 (6)
    Democratii sunt sustinuti in teritoriu pentru ca au oameni de incredere. Oameni care pot sa schimbe ceva. Sa fost la noi in tara introdus votul elextoral mixt, prin care oamenii avea sa aleaga direct deputatii in parlament avea sa vedeti ca ortacii lui Voronin nu treceau.
    Nu are PCRM oameni de incredere in teritoriu.
    • 0 (6)
     E si normmal ca PCRM-ul se va destrama!! In aceste partid s-au format mai multe tabere, extremestii si restul, iar Voronin vine cu aceste declaratii din cauza undei dependente de Tkaciuc, acesta stiind foarte multe lucruri despre "tata". Nu va mai rabda mult Voronin si va scoate adevarul la iveala precum ca acest partid nu mai este functional.
     • -1 (7)
      PD-ul este cu mult mai presus decit PCRM.
      Partidul lui Voronin a degradat foarte mult in ultimii ani. De cind ei sunt in opozitie pe dinsii nu-i intereseaza nimic in afara de minciuni si birfe.
      Cind i-ati vazut pe dinsii ultima oara sa vina cu vreun proiect social? Niciodata.
      **********
      Asa ca - unu, doi, comunistii la gunoi!
      • -2 (6)
       nici nu se discuta
       ------------------
       democratii in aceasta legislatura au venit cu mai multe proiecte sociale foarte bune.
       chiar si aceeasi idee de a crea magazine sociale in tara unde persoanele social-vulnerabile vor putea sa procure produse alimentare la un pret mai redus.
       vorbim de locuintele sociale de care tot ei aui vorbit.
       chiar si acelasi proiect privind introducerea votului electoral mixt este pentru oameni. ne da posibilitatea noua, cetatenilor, sa alegem direct pe deputati in parlament. ce, asta nu e bine?
       • +3 (3)
        Cei din PD cred ca sunt foarte interesati de o coalitie cu comunistii .PD ar dorii tradarea RM si aderarea la uniunea vamala da foarte interesant
        • 0 (2)
         Comunistii este un partid de retrogradati care nu are foarte mare incredere din arte poporului ,intrun cuvint vai de capul lor
 • -4 (6)
  da Tirdea nu-i analist
  ----------------------
  omul asta pentru bani este gata sa spuna orice.
  pe la cite partide politice a trecut si de la citi bani a primit, ca nu cred o boaba in toate pseudo - analizele sale.
  • 0 (2)
   Nu numai dl Tardea, toata lumea vorbeste despre monstruoasa antanta PD-PCRM + PL. Deja si-au impartasit strategiile, legaturile extra-conjugat(l)e si si-au impartit scaunele. Scuipa ei pe UE. Interesele joaca fesele tutuLORA. Nu vezi, PD-mafiotii, chiar si cu "vizita" la comunistii chinezi, au demonstrat ca si-au botezat guvernul "din umbra" si caei doi sunt la slitul igNOBIL.
   • -3 (3)
    esti haios :)
    _-------------
    care lume, acei analisti platiti de cineva?
    lasa, te rog frumos, toate aberatiile astea la o parte.
    cum sa declari asa ceva cind o saptamina in urma Lupu spune clar si explicit ca nu va fi nicio alianta, iar peste o zi acest lucru confirm si Andrian Candui intr-un interviu pentru Unimedia. chiar si-i ataca grav pe comunisti si-i acuza de separatism.
    lasa te rog acesti "toti".
    • -3 (3)
     lasa ca stim ca stim cine sunt acesti "toti" si pentru cine ei lucreaza ca sa arunce prin presa diferite scenarii fantastice.
 • 0 (2)
  Dacă vor mai fuma multă iarbă cu siguranţă vor avea viziuni
 • 0 (0)
  Pulă belită iată care este sinonimul lui Voronin!!! Roșca 2 care va sfarși la fel cariera sa politică. Ăsta chiar că are tumoare la cap căci nu odată uita cine este el și ce caută el la tribuna politică în timpul discursurilor sale. Vai de capul la așa orătănii ca el. Acum va arăta cu mult mai urît decât Concita de pe tribună! Anume acest Pidar e vinovat din cei 8 ani de guvernare, anume de la acest moșuroi se trage totul. Ăsta-i e Pidarasul cel mai mare și nu Plohotniuc cum ziceau toții!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA