Cum comentează Fredolin Lecari acuzațiile aduse de publicația germană Der Spiegel

Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, se apără și spune că ceea ce a scris publicația germană Der Spiegel sunt niște aberații.

Cum comentează Fredolin Lecari acuzațiile aduse de publicația germană Der Spiegel
(Foto: mai.gov.md)

Într-o reacție oferită portalului analitic Mold-street, Lecari inițial a declarat că nu comentează, după care a precizat că "totul e cusut cu ața albă!" 

„Prea simpatică povestea de a fi realistă. Nu am văzut nici o proba la cele scrise. Unul din semnatarii publicației G. Traufetter până acum a scris despre schimbarea climei și poluarea aerului, acum a devenit celebrul jurnalist de investigație care o citează pe Ursachi. Putea măcar de forma să-mi adreseze întrebări. Unilateral și supt din deget", a precizat şeful Poliţiei de Frontieră.

Pub

UNIMEDIA amintește că publicația germană Der Spiegel a publicat un articol despre fostul șef al Interpolului de la Chișinău, în care explică de ce și pentru ce Fredolin Lecari a intrat în componența conducerii Interpolului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI