Cum comentează Filat afirmațiile despre „datul la moacă”

Vlad Filat îndeamnă politicienii să se concentreze pe rezolvarea problemelor naționale și nu pe discutarea persoanelor. Asta după ce recent, atât președintele Parlamentului, Marian Lupu, cât și liderul PL, Mihai Ghimpu au vorbit despre faptul că la ultima ședință AIE, Vlad Plahotniuc și Vlad Filat mai nu s-au luat la pumni, transmite UNIMEDIA. „Trebuie să fim serioși, și nu bârfitori”, susține premierul.

„Eu am luptat și voi lupta pentru instituții puternice în Republica Moldova. Atunci când a fost cazul, am intervenit prompt.
Cum comentează Filat afirmațiile despre „datul la moacă”
Vlad Filat, premier (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Dacă cineva încearcă să treacă discuțiile de la probleme la persoane, vreau să vă spun că nu o să le satisfac dorințele. Eu cred că noi trebuie să discutăm și să rezolvăm problemele, dar nu să pierdem foarte mult timp și energie în a discuta persoane și relații interpersonale”, a declarat Vlad Filat după ședință de astăzi, 23 ianuarie, a Guvernului.

UNIMEDIA amintește că marți, Marian Lupu a declarat că Vlad Filat „mai nu a luat la moacă de la Plahotniuc” la ultima ședință a AIE. În replică, liberal-democratul Valeriu Streleț a spus că dacă și cineva era cât pe ce să o ia la moacă, acea persoană nu era premierul. Astăzi, 23 ianuarie, liderul PL a confirmat afirmațiile lui Marian Lupu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub