ora: 16:22, 01 dec 2014 28248
Autor: Ana Sîrbu

Cum au votat cetățenii din localitățile de origine a lui Filat, Voronin, Dodon, Ghimpu și Lupu


Cum au votat cetățenii din localitățile de origine a lui Filat, Voronin, Dodon, Ghimpu și Lupu
Dodon, Voronin, Lupu, Filat și Ghimpu
Colaj: UNIMEDIA

Până la acest moment au fost procesate 93.87% din procesele verbale în cadrul acestor alegeri parlamentare.

UNIMEDIA a analizat ultimele date oferite de CEC cu privire la secțiile de vot din satele de unde sunt originari liderii politici care vor accede în viitorul Parlament.

PSRM

Până la acest moment, PSRM a acumulat 21,34% din sufragii. Liderul socialist Igor Dodon este originar din localitatea Sadova (Călărași). În Sadova au fost prelucrate toate procesele verbale. 34,15% din cetățeni au votat pentru PSRM; 27,13% - PLDM; 15,45% - PDM; 15,01% - PL.

PLDM

Partidul Liberal Democrat a acumulat, până la acest moment, 19,44% din procesele verbale. Liderul PLDM Vlad Filat s-a născut în satul Lăpușna (Hîncești). În această localitate au fost prelucrate 50% din procesele verbale. 63,58% dintre cetățeni au votat PLDM; 11,01% - PCRM; 6,89% - PDM; 5,85% - PSRM.

PCRM

Până la acest moment, PCRM a adunat 17,96% din numărul total de procese verbale din cadrul acestor alegeri parlamentare. Liderul partidului Vladimir Voronin este originar din Corjova (Dubăsari). În satul comunistului au fost prelucrate toate procesele verbale. 40,72% dintre cetățeni au votat Partidul Socialiștilor; 21,82% - PCRM; 12,44% - PLDM; 7,16% - PDM.

PD

Partidul Democrat a acumulat, potrivit ultimelor date ale CEC, 15,78% din procesele verbale. Președintele PD Marian Lupu s-a născut în municipiul Bălți. La această oră, în municipiu au fost procesate 82,46% din numărul total de procese. 42,73% dintre cetățeni au votat PSRM; 14,70% - PCRM; 10,76% - PLDM; 10,31% - PDM. 

PL

Partidul Liberal din Moldova a acumulat, la această oră, 9,35% din sufragii. Liderul PL Mihai Ghimpu este originar din Colonița (Chișinău). În această regiune au fost procesate 100% din procesele verbale. 48,30% dintre cetățeni au votat PL; 16,90% - PLDM; 9,67 - PDM; 8,98% - PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (9)
  Pina ce localitatea de bastina a lui Filat , l-a sustinut cel mai bine.
 • +4 (4)
  Dacă consătenii lui Plahotniuk, de la care acesta fura tot ce putea pe vremea adolescenței au votat PD 73% apoi Moldova e pierdută oameni buni.
 • +1 (1)
  dl Lupu iaca mata vrei neutralitate cum de a iesit asa ca nici pana acum n-o avem???
  Ce facem cu armata straina pe teritoriul tarii?
  Cat inca mai trebuie intinsa razana?
  Am sa urmaresc ce face PDM pentru neutralitate!
 • +1 (1)
  da el este un lup prost, care stie doar sa manince oi de obicei PDrashtii din partid se scarpina la dinti dupa ce primesc in eii
  • 0 (0)
   se scarpina in alta parte
   e greu sa cantaresti oua...
 • 0 (0)

  GHIMPU, FILAT, PLAHOTNIUC TREBUIE SA-SI PUNA IN CASA CEA MARE/OFICIU/BENZINARIE "PATRETUL" LUI ROSCA IN CALITATE DE "MEMENTO" - ADICA SA TINA MINTE UNDE AJUNG DACA NE DAU DE GOL SI DATA ACEASTA.
  DACA NU FAC REFORMA IN JUSTITIE, LA URMATOARELE ALEGERI EU IL ALEG PE ORICE "DONDON", DAR NUMAI NU PE EI.
  PS: FILAT SI CU PLAHOTNIUC, ALATURI DE PATRETUL LUI ROSCA AR TREBUI SUPLIMENTAR SA-SI MAI ATIRNE SI PE CEL AL LUI ADRIAN NASTASE, SORIN OVIDIU VINTU, ETC. DUPA CAZ SI GUST - AU TOATE SANSELE SA LE REPETE VIA DOLOROSA!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA