Cristiano Ronaldo, suspectat de evaziune fiscală în Spania. Fotbalistul ar putea fi condamnat la închisoare

Autorităţile spaniole au intentat un proces împotriva atacantului Real Madrid, Cristiano Ronaldo, suspectându-l de o fraudă fiscală de 13 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, suspectat de evaziune fiscală în Spania. Fotbalistul ar putea fi condamnat la închisoare
(Foto: Metro US)

Procuratura din Madrid a declarat că Ronaldo ar fi folosit o „schemă” pe care a creat-o în 2010 pentru a-şi ecrana veniturile primite din drepturile de imagine. Dovezile colectate de oficialii fiscali vor fi examinate înainte ca procurorii să decidă dacă-l vor pune sub acuzare pe Ronaldo în cursul lunii iunie, scrie Mediafax.

Tot Business Insider citează şi The Telegraph, care estimează că fotbalistul portughez ar putea fi condamnat la închisoare de cel puţin 15 luni, „însă probabil va scăpa, deoarece ar fi la prima abatere”.

Pub

Ronaldo a declarat că nu e îngrijorat de situaţia de la începutul acestei luni. „Sunt foarte relaxat, ştiu că aceste lucruri pot fi rezolvate cu cele mai bune decizii”, a spus Ronaldo, la un post de televiziune spaniol.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI