ora: 12:28, 02 dec 2016 23993 10 Autor: Redactia UNIMEDIA

Crima de la Strășeni: Suspectul care a fugit în România, dat în căutare internațională. Trei șefi de poliție și un sectorist, suspendați


Crima de la Strășeni: Suspectul care a fugit în România, dat în căutare internațională. Trei șefi de poliție și un sectorist, suspendați
Colaj: unimedia/facebook

Procurorul raional Strășeni, Alexandru Rață, a declarat pentru UNIMEDIA că suspectul de 17 ani, care a fugit în România imediat după ce minora de 14 ani a fost omorâtă în bătăi, este dat în căutare internațională. Potrivit lui, mama acestuia a declarat ieri, ofițerului de urmărire penală, că tânărul va ajunge astăzi la amiază, lucru ce nu s-a întâmplat, astfel a fost dat în căutare internațională.

Cât despre minorul de 13 ani, acesta nu va fi arestat, doar părinții se vor alege cu o amendă, însă valoarea acesteia încă nu a fost stabilită.

De asemenea, conducerea IGP a inițiat o anchetă de serviciu internă pentru a stabili dacă polițiștii Inspectoratului de Poliție Strășeni și-au îndeplinit obligațiunile de serviciu prompt și imediat. Drept urmare, patru persoane au fost suspendate din funcții. Este vorba despre șeful Inspectoratului de Poliție Strășeni, șeful Direcției ordine publică de la Strășeni, șeful Poliției criminale și un polițist de sector,  responsabili de documentarea cazului dat. Se anunță într-un comunicat al IGP.

UNIMEDIA amintește că ieri, Judecătoria Strășeni a decis câte 30 de zile de arest pentru doi dintre suspecți. 

 

Social
 
Căutare
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA