ora: 13:25, 04 iun 2013 3293 7 Autor: Ana Sîrbu

Crîlov: „Dacă Abramciuc va fi exclusă din PSRM, vom ataca decizia în instanța de judecată”


Crîlov: „Dacă Abramciuc va fi exclusă din PSRM, vom ataca decizia în instanța de judecată”
Valentin Crîlov
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Consiliul coordonator al platformei socialiste din PSRM „Patria-Rodina” a organizat, astăzi, 4 iunie, o conferință presă cu privire la obiectivele şi sarcinile principale ale platformei socialiste. Membrii Consiliului au subliniat ce acțiuni vor întreprinde dacă liderul PSRM, Igor Dodon, va decide ca Veronica Abramciuc să fie exclusă din PSRM. „Dacă Abramciuc va fi exclusă din partid, noi vom ataca decizia în instanța de judecată. Consiliul partidului nu este în drept de a exclude, acest drept aparține doar organizațiilor primare, care au cel puțin 20 de membri”, a declarat secretarul executivului PSRM, Valentin Crîlov, transmite UNIMEDIA.

În cadrul conferinței, Crîlov a declarat că Abramciuc va reprezenta platforma socialistă din PSRM „Patria-Rodina”: „Abramciuc ne va reprezenta platforma. Nu ne temem de măsurile dure pe care le poate întreprinde liderul formațiunii”, a adăugat secretarul PSRM.

„Nu am nicio îndoială că voi fi eliberat din funcție. Dar nu îmi este frică pentru că am votat simbolurile statale, am semnat Constituția și Declarația de Independență”, a adăugat sursa.

Totodată, socialistul a subliniat faptul că trebuie folosite alte metode pentru a-l demite pe Chirtoacă, iar Maia Laguta nu este o imagine serioasă pentru partid. „Am încercat să-i explic lui Igor Dodon că există alte metode de a-l demite pe Chirtoacă, el trebuie criticat. Nu trebuie să ne limităm la Maia Laguta, avem nevoie de ceva mai serios. Nu asta e imaginea PSRM-ului”, a precizat Crîlov.

Amintim că, pe 29 mai, s-a anunțat că consiliul Republican al PSRM a luat decizia de a nu susţine candidatura lui Iurie Leancă. În acest sens ar fi votat majoritatea membrilor formațiunii.

Socialiștii sunt reprezentanți în Parlament de „grupul Dodon”. Acesta este compus din patru deputați Igor Dodon, Veronica Abramciuc și Ion Ceban - membri PSRM, precum și Zinaida Greceanîi (care nu face parte din niciun partid).

Comentarii (7)
 • +9 (19)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +11 (21)
   Bravo doamnei Abramciuc! Uite ca Dodon o sa dea cu nasu-ntr-un loc!
  • +11 (19)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
   Lilik...
   PL (GHIMPU) cu PSRM (DONDON)?
   ASTA E BANCUL ZILEI :)
 • +13 (15)
  adunatura de nebuni in psrm, ori sa vb despre ei sau nu oricum no sa treaca la alegeri, si cine mai este si aist Crilov un nimeni un ris rusofon, si dodon asa si ii trebu cu cine so legat il caracterizeaza cine el defapt
 • +2 (2)
  a tunat - i-a adunat !!!
  numai Lagutza cat face ))))
 • +2 (2)
  O naluca bintuie prin R.Moldova-fiul ratacit al socializmului-un articol din cauciuc Dondon...

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri