ora: 11:54, 15 aug 2013 5044 49

Corman comentează declarațiile lui Băsescu: Miroase a naftalină


Corman comentează declarațiile lui Băsescu: Miroase a naftalină
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
„Există o diferenţă între discuţiile oficiale cu Traian Băsescu şi declaraţiile scoase de la naftalină, făcute pe la tabere de vară”. Așa a comentat preşedintele Parlamentului, Igor Corman, declarațiile șeful statului român referitoare la unirea României cu Republica Moldova, notează UNIMEDIA cu referire la Prime TV.

„Am avut o discuție cu președintele României atunci când a venit la Chișinău despre viitorul european al relațiilor acestor două state vecine, prietene. Referitor la declarațiile făcute pe la tabere de vară sunt niște declarații care miroase a  naftalină și  eu cred că nu trebuie să le comentez sau să le tratăm cu seriozitate”, a subliniat Corman.

În cadrul unei tabere de vară din Harghita, Băsescu a spus că majoritatea cetăţenilor din ţara noastră nu vor unirea, dar dacă o vor cere, o vor obţine.

UNIMEDIA precizează că, pe 17 iulie, în cadrul vizitei la Chișinău, președintele României, Traian Băsescu, a oferit același răspuns unei tinere care l-a întrebat pe Băsescu „de ce să așteptăm integrarea în UE vreo 10 ani, dacă putem să ne unim cu România și să devenim automat membri ai Uniunii”.

Politic
 
Căutare
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA