ora: 07:52, 10 ian 2017 9682

Consulul Rusiei în Grecia a fost găsit mort în apartamentul său


Consulul Rusiei în Grecia a fost găsit mort în apartamentul său
Foto: antena3.ro

Consulul Rusiei în Grecia, Andrei Malanin, a fost găsit mort, luni, în apartamentul său din centrul Atenei, din cauze încă necunoscute, deși poliția elimină pentru moment ipoteza unei crime, transmite agenția EFE.

Diplomatul rus, în vârstă de 55 de ani, nu a mers la birou iar colegii s-au îngrijorat, deplasându-se la domiciliul său, unde l-au găsit pe acesta fără viață, pe podea.

Poliția, care continuă să investigheze locul, a descoperit cheile casei în interiorul locuinței și nicio urmă de violență, de aceea bănuind că este vorba de o moarte din cauze naturale. Pentru concluzia finală este așteptat rezultatul autopsiei, care va fi cunoscut marți.

Luna trecută, ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost împușcat mortal.

„Nu uitaţi Alepul, nu uitaţi Siria! Atât timp cât localităţile noastre nu sunt în siguranţă nici voi nu veţi simţi gustul siguranţei. Daţi-vă înapoi. Pe mine mă va lua de aici doar moartea. Toţi cei vinovaţi pentru această cruzime vor da socoteală!”, a strigat atacatorul și l-a împușcat pe ambasador, care ţinea un discurs într-o galerie de artă din Ankara.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  Remarcati ca Krilov nu a fost supus autopsiei, dar nici nu s-a anuntat pe unde au trecut gloantele. Imediat cum incep impuscaturile actorului turc, Krilov face o inspiratie profunda pentru a sta fara respiratie o perioada mai indelungata (pana schimba pozitia din care este filmat).
  Cel de la Atena poate a murit de moarte proprie sau otravit, cum e stilul preferat a lui Putin. Depinde doar ce au de gand sa faca mai departe. Putem fi siguri doar de un singur lucru - avem parte de multe falsuri pentru a manipula opinia publica si a justifica noi "masuri" de securitate, care in ultima instanta sant indreptate contra cetateanului simplu si libertatilor sale. Santem ani distanta de debarcarea principalului actor si doar "lupta cu terorizmul" poate forta preluarea datelor si elaborarea unui sistem global de supraveghere. Asteptam alte atacuri false si raspuns "pe masura" din partea lui Putin sau Obama, ambii actori activi a manipularii, fiecare in zona sa de control mediatic...
 • 0 (0)
  ultimul abzatz din stire e cam nereusit atasat la stire, in stil babiesc. neadecvatii multe spun, nu inseamna ca si pot
 • -13 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Maia Sandu a reactionat?
  A venit cu vre-un mesaj, cu vre-o reactie pe facebook?

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA