ora: 07:52, 10 ian 2017 9448 3

Consulul Rusiei în Grecia a fost găsit mort în apartamentul său


Consulul Rusiei în Grecia a fost găsit mort în apartamentul său
Foto: antena3.ro

Consulul Rusiei în Grecia, Andrei Malanin, a fost găsit mort, luni, în apartamentul său din centrul Atenei, din cauze încă necunoscute, deși poliția elimină pentru moment ipoteza unei crime, transmite agenția EFE.

Diplomatul rus, în vârstă de 55 de ani, nu a mers la birou iar colegii s-au îngrijorat, deplasându-se la domiciliul său, unde l-au găsit pe acesta fără viață, pe podea.

Poliția, care continuă să investigheze locul, a descoperit cheile casei în interiorul locuinței și nicio urmă de violență, de aceea bănuind că este vorba de o moarte din cauze naturale. Pentru concluzia finală este așteptat rezultatul autopsiei, care va fi cunoscut marți.

Luna trecută, ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost împușcat mortal.

„Nu uitaţi Alepul, nu uitaţi Siria! Atât timp cât localităţile noastre nu sunt în siguranţă nici voi nu veţi simţi gustul siguranţei. Daţi-vă înapoi. Pe mine mă va lua de aici doar moartea. Toţi cei vinovaţi pentru această cruzime vor da socoteală!”, a strigat atacatorul și l-a împușcat pe ambasador, care ţinea un discurs într-o galerie de artă din Ankara.

Externe
 
Căutare
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA