ora: 11:53, 14 noi 2016 104308
Autor: Redactia UNIMEDIA

Constantin Codreanu: Dacă am fi avut alegeri corecte, Maia Sandu ar fi câștigat detașat prezidențialele


Constantin Codreanu: Dacă am fi avut alegeri corecte, Maia Sandu ar fi câștigat detașat prezidențialele
Foto: PMP Moldova

„Modul în care a fost organizat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova a demonstrat implicarea directă a autorităților în vicierea rezultatului.” Declarația îi aparține lui Constantin Codreanu, candidatul pentru Diaspora al Partidului Mișcarea Populară la alegerile parlamentare din România care vor avea loc pe 11 decembrie.

 

„Nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat duminică. Fraudele care au putut fi observate cu ochiul liber de absolut oricine trebuie dur sancționate de instituțiile internaționale care să nu recunoască rezultatul acestui scrutin. Avem nevoie de alegeri repetate și de mai multe secții de vot pentru Diaspora. Cerem demisia in corpore a Comisiei Electorale Centrale care și-a demonstrat servilismul față de cel care taie și spânzură în Republica Moldova, oligarhul Vladimir Plahotniuc”, a mai adăugat Constantin Codreanu.

 

Candidatul PMP pentru Diaspora a mai precizat: „Dodon președinte? Da, președintele lui Plahotniuc. Un președinte jalnic, fără putere, fără caracter. Republica Moldova merită mai mult și va obține mai mult indiferent de cine ajunge să o reprezinte în calitate de președinte-marionetă. Viitorul Republicii Moldova este cu și în Uniunea Europeană, cu și în NATO, cu și în România. Nimeni nu poate opri acest parcurs printr-un scrutin fraudat. Ieșim în stradă pentru a cere alegeri repetate. Vrem să fim auziți și susținuți de instituțiile internaționale”.

 

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  DIFERENTA AU FACUTIO CEI CE PLEDEAZA PENTRU LICHIDAREA MOLDOVEI CE DIN ASA NUMITA transnistria - CARE CER DESCHIS UNIREA CU RUSIA - SA VEDEM CUM PIDOGANDON SE VA LUPTA CU EI
  • +5 (5)
   Cum sa lupte cu cei,care i-au adus voturi? Prin frauda,prin corupere- ce conteaza pt el? El are lzinca " Scopul scuza mijloacele"
   • 0 (0)
    pai el spune ca va face, insa nu e clar ce anume are de gind sa realizeze, totusi consider o alegere corecta ar fi moldoveanul nostru Corneliu Radauta.
  • 0 (0)
   Problema in RM este permanenta,,, pe de o parte transnistria pe de alta parte Rusia, este clar ca aceste alegeri nu au dovedit nimic.. insa daca privim .. opinez ca Corneliu Radauta este un candidat basarabean potrivit pentru Senatul Romaniei
  • 0 (0)
   Este greu sa demonstram care totusi merita sa fie in alegerile parlamentare din 11 decembrie.. insa la sigur trebuie sai oferim o sansa unei persoane care a luptat pentru romanii din Moldova
 • -16 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  De cînd unimedia citeaza lingăi ?
 • -18 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  daca erau corecte maia sandu nu acumula nici 40%!!!
 • -18 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  sazi wai - dute prin sate si vezi ce vor oamenii , daca erau corecte dodon cistiga din prumu tur
 • 0 (0)
  Doriti sa votati cu Codreanu??? Ei bine, insa totusi Corneliu Radauta este basarabeanul nostru care merita sa figureze ca un acotr politic in Romania.
 • 0 (0)
  Radauta e sub cifra 1 in listele pentru Senat deci celelalte nu sunt atit de eligibile ca si in oricare partid.

×
Integrare Europeană
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA