Constantin Codreanu: Dacă am fi avut alegeri corecte, Maia Sandu ar fi câștigat detașat prezidențialele

„Modul în care a fost organizat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova a demonstrat implicarea directă a autorităților în vicierea rezultatului.” Declarația îi aparține lui Constantin Codreanu, candidatul pentru Diaspora al Partidului Mișcarea Populară la alegerile parlamentare din România care vor avea loc pe 11 decembrie.

 

Constantin Codreanu: Dacă am fi avut alegeri corecte, Maia Sandu ar fi câștigat detașat prezidențialele
(Foto: PMP Moldova)

„Nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat duminică. Fraudele care au putut fi observate cu ochiul liber de absolut oricine trebuie dur sancționate de instituțiile internaționale care să nu recunoască rezultatul acestui scrutin. Avem nevoie de alegeri repetate și de mai multe secții de vot pentru Diaspora. Cerem demisia in corpore a Comisiei Electorale Centrale care și-a demonstrat servilismul față de cel care taie și spânzură în Republica Moldova, oligarhul Vladimir Plahotniuc”, a mai adăugat Constantin Codreanu.

 

Candidatul PMP pentru Diaspora a mai precizat: „Dodon președinte? Da, președintele lui Plahotniuc. Un președinte jalnic, fără putere, fără caracter. Republica Moldova merită mai mult și va obține mai mult indiferent de cine ajunge să o reprezinte în calitate de președinte-marionetă. Viitorul Republicii Moldova este cu și în Uniunea Europeană, cu și în NATO, cu și în România. Nimeni nu poate opri acest parcurs printr-un scrutin fraudat. Ieșim în stradă pentru a cere alegeri repetate. Vrem să fim auziți și susținuți de instituțiile internaționale”.

 

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub