Constantin Țuțu și-a luat din nou mașină? Un superb Mercedes cu inițialele deputatului democrat a fost văzut pe străzile capitalei

Deputatul democrat, Constantin Ţuţu, și-ar fi luat din nou mașină. Cel puțin așa rezultă dintr-o fotografie publicată pe pagina de Facebook, smotra.md. 

Este vorba despre un superb Mercedes-Benz S63 AMG 4MATIC, prețul căreia pornește de la 157.000 euro. 
 
Constantin Țuțu și-a luat din nou mașină? Un superb Mercedes cu inițialele deputatului democrat a fost văzut pe străzile capitalei
(Foto: UNIMEDIA)

Bolidul are aceeași plăcuță de înmatriculare ca și automobilul pe care l-a indicat în ultima sa declarație de avere, un Mercedes-Benz S 500 pe care îl evaluase în 2015 la suma de 30 de mii de lei. Aceleași numere de înmatriculare apar și într-o imagine recentă din preajma Parlamentului. Era vorba despre un alt Mercedes-Benz, de această dată un S-Class W222, care costă aproximativ 80.000 de euro. Țuțu a recunoscut că este mașina sa menționând doar că e fost sportiv de performanță și își permite un astfel de lux.
 
Noua mașină a fost surprinsă în trafic pe o stradă din capitală și publicată vineri, 19 mai. Pe plăcuță sunt inscripționate inițialele deputatului - CT, iar cifra 9 reprezintă data de naștere a lui Constantin Țuțu - 9 februarie.
 
UNIMEDIA amintește că, în anul 2015, deputatul PD a obținut un salariu de 139.796 de lei de la Parlamentul Republicii Moldova. Acesta deține un teren de 0,076 ha, cumpărat în anul 2011 contra sumei de 909 lei, dar nu are o locuință proprie. Totodată, Țuțu a declarat și două conturi bancare cu câte 10.000 de lei pe fiecare, dar și două automobile: un Mercedes-Benz S 500, estimat la 30.000 de lei.
 
Constantin Țuțu nu a fost de găsit pentru a confirma sau infirma faptul că și-ar fi achiziționat o mașină nouă. Nici ofițerul de presă al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la telefon.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub