Consiliul Coaliției de guvernare s-a întrunit în prima ședință după ce FMI a aprobat Programul de finanțare

Prioritățile de pe agenda parlamentară și evoluția situației politice din țară au fost principalele teme de discuție ale Consiliului Coaliției de guvernare, întrunit aseară, 15 noiembrie, în cadrul unei ședințe de lucru.

Aceasta a fost prima reuniune a Consiliului Coaliției, după ce Fondul Monetar Internațional a aprobat Programul de finanțare pentru Republica Moldova și după desfășurarea turului II al alegerilor prezidențiale.

Consiliul Coaliției de guvernare s-a întrunit în prima ședință după ce FMI a aprobat Programul de finanțare
(Foto: ipn.md)

 În acest context, Consiliul Coaliției de guvernare a luat act de rezultatele alegerilor prezidențiale, a confirmat coeziunea membrilor săi și determinarea pentru susținerea în continuare a reformelor asumate prin programul de guvernare și prin Acordul de Asociere a țării noastre cu Uniunea Europeană.

Participanții la ședință au discutat și despre prioritățile legislative, în contextul aprobării Acordului cu FMI. Astfel, s-a convenit întocmirea unui plan de acțiuni pentru promovarea cu prioritate a Politicii bugetar-fiscale și a Legii Bugetului de Stat pentru anul 2017.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub